2021 - Μετσολ γεωγραφια
- TitusGroan
2021 - Μετσολ γεωγραφια
Ειπα να συμμαζεψω τα mp3 μου τις προαλλες και μπηκα στο τριπακι να βαλω tag την χωρα προελευσης καθε δισκου/μπαντας. Για το 2021 εχω τα εξης αποτελεσματα που μου εκαναν ευχαριστη εντυπωση (χωρα - πληθος αλμπουμ):
ΗΠΑ 14
ΓΕΡΜΑΝΙΑ 5
ΕΛΛΑΔΑ 3
ΑΓΓΛΙΑ 2
ΓΑΛΛΙΑ 2
ΚΑΝΑΔΑΣ 1
ΒΡΑΖΙΛΙΑ 1
ΗΑΕ 1
ΙΣΠΑΝΙΑ 1
ΣΟΥΗΔΙΑ 1
ΙΑΠΩΝΙΑ 1
Ενδεικτικα βεβαια τα παραπανω, καταρχην γιατι αφορουν τα προσωπικα μου γουστα και δευτερον γιατι εχω ακουσει μικρο ποσοστο των φετινων κυκλοφοριων και ακομα μικροτερο ποσοστό από αυτες καταληγουν σε mp3 στον υπολογιστη μου. Σημαντικο επισης το οτι αναφερομαι σε πληθος καλων κυκλοφοριων και οχι αναγκαστικα σε ποιοτητα, πχ τα δυο ζαλαφλαμ εξαυλωνουν ποιοτικα ολα τα αλλα.
Τελοσπαντων η στατιστικη τυχαιοτητα αυτης της υποθεσης καταληγει σε ενα απλο συμπερασμα: Αναγέννηση του US metal. Συμφωνειτε?
Οι μπαντες
ΗΠΑ: Pharaoh, Blazon Rite, Silver Talon, Emerald Rage, Tower, Shadowland, Ceres, Solare Sanctum, Redd Barron, Project: Roenwolfe, Midnight Spell, Weremonk, Fortress, Durbin
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Flame Dear Flame, Helloween, Lunar Shadow, Running Wild, Wheel
ΕΛΛΑΔΑ: Black Sword Horde, Paladine, Warrior Path.
ΑΓΓΛΙΑ: Seven Sisters, Toledo Steel
ΓΑΛΛΙΑ: Tentation, Herzel
ΚΑΝΑΔΑΣ: Sol Anahata
ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Night Prowler
ΗΑΕ: Tabernacle
ΙΣΠΑΝΙΑ: Hitten
ΣΟΥΗΔΙΑ: Mace 'n' Chain
ΙΑΠΩΝΙΑ: Significant Point
ΗΠΑ 14
ΓΕΡΜΑΝΙΑ 5
ΕΛΛΑΔΑ 3
ΑΓΓΛΙΑ 2
ΓΑΛΛΙΑ 2
ΚΑΝΑΔΑΣ 1
ΒΡΑΖΙΛΙΑ 1
ΗΑΕ 1
ΙΣΠΑΝΙΑ 1
ΣΟΥΗΔΙΑ 1
ΙΑΠΩΝΙΑ 1
Ενδεικτικα βεβαια τα παραπανω, καταρχην γιατι αφορουν τα προσωπικα μου γουστα και δευτερον γιατι εχω ακουσει μικρο ποσοστο των φετινων κυκλοφοριων και ακομα μικροτερο ποσοστό από αυτες καταληγουν σε mp3 στον υπολογιστη μου. Σημαντικο επισης το οτι αναφερομαι σε πληθος καλων κυκλοφοριων και οχι αναγκαστικα σε ποιοτητα, πχ τα δυο ζαλαφλαμ εξαυλωνουν ποιοτικα ολα τα αλλα.
Τελοσπαντων η στατιστικη τυχαιοτητα αυτης της υποθεσης καταληγει σε ενα απλο συμπερασμα: Αναγέννηση του US metal. Συμφωνειτε?
Οι μπαντες
ΗΠΑ: Pharaoh, Blazon Rite, Silver Talon, Emerald Rage, Tower, Shadowland, Ceres, Solare Sanctum, Redd Barron, Project: Roenwolfe, Midnight Spell, Weremonk, Fortress, Durbin
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Flame Dear Flame, Helloween, Lunar Shadow, Running Wild, Wheel
ΕΛΛΑΔΑ: Black Sword Horde, Paladine, Warrior Path.
ΑΓΓΛΙΑ: Seven Sisters, Toledo Steel
ΓΑΛΛΙΑ: Tentation, Herzel
ΚΑΝΑΔΑΣ: Sol Anahata
ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Night Prowler
ΗΑΕ: Tabernacle
ΙΣΠΑΝΙΑ: Hitten
ΣΟΥΗΔΙΑ: Mace 'n' Chain
ΙΑΠΩΝΙΑ: Significant Point
- CountRaven
Re: 2021 - Μετσολ γεωγραφια
Είσαι στο σωστό δρόμο με ΗΠΑ νο1.
Περιμένω αντίστοιχο ποστ και από τον @theBox που τα χωρίζει και ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ.
Νοικοκυρεμένα πράγματα και οργάνωση όχι σαν εμένα που κατεβάζω κάτι, ξεχνάω που το έσωσα μετά από 2 μέρες και έτσι όταν θέλω να το ακούσω πάλι το ξανακατεβάζω.
Περιμένω αντίστοιχο ποστ και από τον @theBox που τα χωρίζει και ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ.
Νοικοκυρεμένα πράγματα και οργάνωση όχι σαν εμένα που κατεβάζω κάτι, ξεχνάω που το έσωσα μετά από 2 μέρες και έτσι όταν θέλω να το ακούσω πάλι το ξανακατεβάζω.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- TitusGroan
Τι εννοεις ανα ειδος; Υπαρχει κι αλλο ειδος εκτος απο uspm; Μιλα Γιαγκο
- CountRaven
Δεν ξέρω Βίρνα. Κάτι ΤεχνόΝτεθ με κοινωνικούς στίχους είδα και ποστάρανε στο φόρουμ της Τζάιαντ.TitusGroan έγραψε: ↑Δευ 13 Δεκ 2021, 17:26 Τι εννοεις ανα ειδος; Υπαρχει κι αλλο ειδος εκτος απο uspm; Μιλα Γιαγκο
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018