DOOMSWORD - Sacred Metal ντεμο επανακυκλοφορει απο Postmortem Apocalypse
- vasilis2112
Re: DOOMSWORD - Sacred Metal ντεμο επανακυκλοφορει απο Postmortem Apocalypse
Μπορείς να το κανεις και «ολογράφως» γράφοντας mention μέσα σε αγκύλες, το όνομα του χρήστη που θέλεις να «αναφέρεις», /mention μέσα σε αγκύλες, όλο μια εντολή χωρίς κενά. Ελπίζω να είναι κατανοητό όπως το γράφω.
- CountRaven
@TitusGroan
Πάτα shift και 2'να βγει το @ και ξεκίνα να γράφεις το όνομα χρήστη που θες, θα σου βγάλει κουτάκι να διαλέξεις. Τεχνολογία όχι μαλακίες.
Πάτα shift και 2'να βγει το @ και ξεκίνα να γράφεις το όνομα χρήστη που θες, θα σου βγάλει κουτάκι να διαλέξεις. Τεχνολογία όχι μαλακίες.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- TitusGroan
Ειδα το φως το αληθινο!
- TitusGroan
@CountRaven , @vasilis2112
just checking
just checking

- CountRaven
Με αυτά και με αυτά εγώ δεν το έχω πάρει ακόμα και μάλλον έφαγα πακέτο.
Είχα μείνει ήσυχος ότι θα το πάρω από No Remorse που πράγματι έφερε κόπιες αλλά εξαφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ ενώ ήμουν μακριά από το PC.
Είχα μείνει ήσυχος ότι θα το πάρω από No Remorse που πράγματι έφερε κόπιες αλλά εξαφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ ενώ ήμουν μακριά από το PC.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- TitusGroan
@CountRaven θα βρεθουν καλοθελητες να το προσφερουν στις πλατφορμες.....Παντως αποδειχτηκε μικρο το τιραζ των 400 και η επιλογη αμερικανικης εταιρειας ανεβασε την τιμη στα υψη...
- vasilis2112
Helle τσέκαρε!CountRaven έγραψε: ↑Τρί 08 Φεβ 2022, 05:49 Με αυτά και με αυτά εγώ δεν το έχω πάρει ακόμα και μάλλον έφαγα πακέτο.
Πάντως αυτό το "χειροποίητο" εξώφυλλο ήταν λίγο σοκ. Για κάποιους φαινόταν ωραίο, για τους περισσότερους που το έπιασαν στα χέρια τους όμως, φάνηκε σαν μια πολυδιαφημισμένη αποτυχία.
- Advancing Yokeda
Προσωπικά το λάτρεψα. Όλο το πακέτο ήταν αυτό που θα ήθελα να έχει ένα θρυλικό demo ενός θρυλικού συγκροτήματος. Ακούγοντας το demo ασταμάτητα πάνω από 1 μήνα τώρα συνειδητοποιώ πως μου λείπουν οι Doomsword σήμερα και γενικά λείπει αυτή η κλάση επικού heavy metal.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- CountRaven
Κάτι ανάλογο κουβέντιαζα το πρωί με τον Κουτί. Όχι με βάση τους Doomsword ντε και καλά, αλλά γενικότερα. Ίσως ανοίξω τόπικ γκρίνιας. Να γίνει 12 σελίδες να νιώσουμε χειμώνα ΦΣ.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τρί 08 Φεβ 2022, 15:45 Προσωπικά το λάτρεψα. Όλο το πακέτο ήταν αυτό που θα ήθελα να έχει ένα θρυλικό demo ενός θρυλικού συγκροτήματος. Ακούγοντας το demo ασταμάτητα πάνω από 1 μήνα τώρα συνειδητοποιώ πως μου λείπουν οι Doomsword σήμερα και γενικά λείπει αυτή η κλάση επικού heavy metal.
- Advancing Yokeda
Άνοιξέ το το τιμημένο. Τρώγομαι καιρό να γκρινιάξω για τα σύγχρονα μεταλλικά δρώμενα και δεν το κάνω για λόγους πολιτικής ορθότητας 

τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- TitusGroan
To τζακετ ειναι καπως ιδιαιτερο, λεπτο, ευθραυστο, με περιεργη υφη αλλα το περιεχομενο εχει σημασια. Πολυ ενδιαφερον το βιβλιαρακι με τα το ιστορικο και τις αναμνησεις της μπαντας. Σημαντικη επανακυκλοφορια.
ΠΡΕΠΕΙ ανοιχτει. Εχουμε καιρο να "μιλησουμε" εδω μεσα.CountRaven έγραψε: ↑Τρί 08 Φεβ 2022, 16:30Κάτι ανάλογο κουβέντιαζα το πρωί με τον Κουτί. Όχι με βάση τους Doomsword ντε και καλά, αλλά γενικότερα. Ίσως ανοίξω τόπικ γκρίνιας. Να γίνει 12 σελίδες να νιώσουμε χειμώνα ΦΣ.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τρί 08 Φεβ 2022, 15:45 Προσωπικά το λάτρεψα. Όλο το πακέτο ήταν αυτό που θα ήθελα να έχει ένα θρυλικό demo ενός θρυλικού συγκροτήματος. Ακούγοντας το demo ασταμάτητα πάνω από 1 μήνα τώρα συνειδητοποιώ πως μου λείπουν οι Doomsword σήμερα και γενικά λείπει αυτή η κλάση επικού heavy metal.

Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- TitusGroan
Παμε δυνατα.
Πωληθηκε η πρωτη κοπια στο discogs για 65 ευρω, χαχαχα. Δεν προλαβα να δω αν ηταν απο ιδιωτη ή καταστημα.
Πωληθηκε η πρωτη κοπια στο discogs για 65 ευρω, χαχαχα. Δεν προλαβα να δω αν ηταν απο ιδιωτη ή καταστημα.