TROUBLE Επανακυκλοφορίες από Hammerheart
- CountRaven
TROUBLE Επανακυκλοφορίες από Hammerheart
Έρχονται Trouble reissues από την αγαπημένη εταιρία του @Xstroyer .
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Re: TROUBLE Επανακυκλοφορίες από Hammerheart
νομίζω ότι γενικά η hammerheart έχει πουτσαλέα ποιότητα.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Έχω πάρει 2 από την προηγούμενη παρτίδα επανακυκλοφοριών και για τα δεδομένα της εταιρείας είναι πολύ καλές δουλειές (σε επίπεδο artwork). Οπότε κάτι αντίστοιχο θα παίξει και εδω φαντάζομαι.
χαχα όχι ρε Κόμη, δεν τους έβγαλα και πουτσαλέους (βλ. Ζίππο), μη με θίγεις! Τα Trouble, μια χαρά ήταν και άρεσαν και στο κοινό, αλλού τα έκαναν μαντάρα.
Δεν έχω κάποιο συμφέρον να υπερασπιστώ τη Hammerheart, αλλά ό,τι βινύλιά της έχω στη συλλογή μου (συμπεριλαμβανομένου του ομώνυμου Trouble, πολλών Pestilence, Necrophobic κ.α.) παίζουν μια χαρά. Αντίθετα, η High Roller π.χ. που μέχρι πρόσφατα τη θεωρούσα εγγύηση για υψηλής ποιότητας βινύλιο, το Give 'em Hell των Witchfynde, που το χρεώνει και πανάκριβα και το διαφημίζει και ως «audiophile», ήταν ΘΕΟΣΤΡΑΒΟ.
Οκ, χαίρομαι που επανακυκλοφορούν τα άλμπουμς των Trouble και ΔΕΝ θα ξαναβρίσω για το τι παίχτηκε με τα "2 CD Editions".
Αλλά η ερώτηση μου είναι, ΠΟΥ είναι το Run To The Light;;;
Αλλά η ερώτηση μου είναι, ΠΟΥ είναι το Run To The Light;;;