MANOWAR - Εκτός περιοδείας ο E.V. Martel
- Advancing Yokeda
Re: MANOWAR - Εκτός περιοδείας ο E.V. Martel
και όχι μόνο Sign Of The Hammer 2024....
"Manowarriors! Let it be known that we will unleash our brand-new studio album upon the world in early 2025."
Τώρα μένει μόνο να επιβιώσουμε το 2024.
"Manowarriors! Let it be known that we will unleash our brand-new studio album upon the world in early 2025."
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- Northbound
Αυτό το άλμπουμ να φανταστώ θα είναι (κατά ένα μέρος) αυτό που είχανε ξεκινήσει να γράφουνε που συμμετείχε και ο Καζάκος και βγήκε το EP σαν προπομπός του ή το παρατήσανε αυτό τελικά;Advancing Yokeda έγραψε: ↑Δευ 16 Οκτ 2023, 01:34 και όχι μόνο Sign Of The Hammer 2024....
Like a man is a mountainside
Greatness waits for those who try
None can teach you, it's all inside
Just climb
Greatness waits for those who try
None can teach you, it's all inside
Just climb
- Bersekeros
Ούτε κι εγώ είχα διαβάσει την ανακοίνωση και νόμιζα ότι έκανες πλάκα για την επανηχογράφηση.
- GeorgeKallinis
Εξαιρετικά νέα για την περιοδεία, βέβαια σε... 1,5 χρόνο από τώρα.
Κατά τά άλλα, δεν ξέρω πραγματικά γιατί γίνονται αυτά τα re-recordings, δεν τα έχω ακούσει καν.
Το νέο άλμπουμ το περίμενα εδώ και χρόνια, αλλά ρε παιδιά...
Ανακοινώνεις περιοδεία !ταύτοχρονα! με την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ και θα παίξεις... τα παλιά σου άλμπουμ;;;
Τι φάση;
Κατά τά άλλα, δεν ξέρω πραγματικά γιατί γίνονται αυτά τα re-recordings, δεν τα έχω ακούσει καν.
Ανακοινώνεις περιοδεία !ταύτοχρονα! με την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ και θα παίξεις... τα παλιά σου άλμπουμ;;;
Τι φάση;
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
- aorpanos72
Τα re- rercordings γίνονται για να ξαναπάρουν τα δικαιώματα των τραγουδιών τους.... Γιατί στα 80s οι συμφωνίες παραχωρούσαν τα δικαιώματα στις δισκογραφικές.Τώρα αν αξίζει να τα αγοράσει κάποιος...η άποψη μου είναι κατηγορηματικά OXI.GeorgeKallinis έγραψε: ↑Δευ 16 Οκτ 2023, 11:56 Εξαιρετικά νέα για την περιοδεία, βέβαια σε... 1,5 χρόνο από τώρα.
Τι φάση;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aorpanos72 την Δευ 16 Οκτ 2023, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- Bersekeros
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του De Maio, αυτό που ετοίμαζαν, φαίνεται να το παράτησαν, λόγω του θανάτου του αφηγητού (Κ. Καζάκος).Northbound έγραψε: ↑Δευ 16 Οκτ 2023, 02:12Αυτό το άλμπουμ να φανταστώ θα είναι (κατά ένα μέρος) αυτό που είχανε ξεκινήσει να γράφουνε που συμμετείχε και ο Καζάκος και βγήκε το EP σαν προπομπός του ή το παρατήσανε αυτό τελικά;Advancing Yokeda έγραψε: ↑Δευ 16 Οκτ 2023, 01:34 και όχι μόνο Sign Of The Hammer 2024....
Αυτό λέει ο ίδιος, ότι θα ήταν ένα έργο τρίωρης / τετράωρης διάρκειας. Κάτι τέτοιο τώρα δεν μπορεί να γίνει, λόγω του αναπάντεχου συμβάντος και θα συμπιεστεί το σχετικό theme του Οδυσσέα σε μικρότερα τμήματα.
Βέβαια, είχε αναφέρει, ότι οι αντιδράσεις του κοινού δεν ήταν και πολύ θετικές με όλες αυτές τις αφηγήσεις και τα σχετικά, μάλλον λέει ο κόσμος δεν κατάλαβε τι ακριβώς θα ετοίμαζαν.
Οπότε λογικά, ένα τμήμα του νέου άλμπουμ θα πραγματεύεται την ιστορία του Οδυσσέα, αλλά το υπόλοιπο θα είναι κλασικό Manowar υλικό, που μάλλον δεν θα ανήκει εξολοκλήρου στο concept της Οδύσσειας ή της επιστροφής του Οδυσσέα.
Η εκτίμησή μου είναι ότι θα πρόκειται κάτι σαν Triumph of Steel pt.2, αλλά στη θέση της Ιλιάδας, θα έχουμε την Οδύσσεια, σε όσο το δυνατόν πιο συμπυκνωμένα μέρη / τμήματα, καθώς όπως φαίνεται, αυτά τα ξεχειλωμένα αφηγηματικά και οπερετικά κομμάτια, δεν άρεσαν καθόλου στον κόσμο.
- Advancing Yokeda
THIS,GeorgeKallinis έγραψε: ↑Δευ 16 Οκτ 2023, 11:56 Ανακοινώνεις περιοδεία !ταύτοχρονα! με την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ και θα παίξεις... τα παλιά σου άλμπουμ;;;
Τι φάση;
IS,
M A N O W A R!
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- Advancing Yokeda
Κατηγορηματικά ΝΑΙ! Θα παίζει μπάσο ο DeMaio και θα τραγουδά ο Adams.aorpanos72 έγραψε: ↑Δευ 16 Οκτ 2023, 11:59Τα re- rercordings γίνονται για να ξαναπάρουν τα δικαιώματα των τραγουδιών τους.... Γιατί στα 80s οι συμφωνίες παραχωρούσαν τα δικαιώματα στις δισκογραφικές.Τώρα αν αξίζει να τα αγοράσει κάποιος...η άποψη μου είναι κατηγορηματικά OXI.GeorgeKallinis έγραψε: ↑Δευ 16 Οκτ 2023, 11:56 Εξαιρετικά νέα για την περιοδεία, βέβαια σε... 1,5 χρόνο από τώρα.
Τι φάση;

- GeorgeKallinis
Μια μικρή δυσπιστία την έχω, δεν στο κρύβω, συνολικά για τις επιλογές και τις αποφάσεις του συγκροτήματος, αλλά θα δούμε!Advancing Yokeda έγραψε: ↑Δευ 16 Οκτ 2023, 12:10THIS,GeorgeKallinis έγραψε: ↑Δευ 16 Οκτ 2023, 11:56 Ανακοινώνεις περιοδεία !ταύτοχρονα! με την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ και θα παίξεις... τα παλιά σου άλμπουμ;;;
Τι φάση;
IS,
M A N O W A R!
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Λίγο ξενέρωμα για το re-recording, αλλά προσωπικά θέλω να το αγοράσω γιατί υπάρχει Manowar-ικό έλλειμμα στη δισκοθήκη μου.
Περιέργως δεν έχω δει ποτέ λάηβ Μάνογουορ και αν έρθουν εννοείται θα τους δω.
Προτιμώ να παίξουν Hail To England να ακούσω Bridge Of Death, αλλά θα χάσω Mountains. Τέλος πάντων ότι και να παίξουν , αυτή τη φορά θα μαι εκεί.
Περιέργως δεν έχω δει ποτέ λάηβ Μάνογουορ και αν έρθουν εννοείται θα τους δω.
Προτιμώ να παίξουν Hail To England να ακούσω Bridge Of Death, αλλά θα χάσω Mountains. Τέλος πάντων ότι και να παίξουν , αυτή τη φορά θα μαι εκεί.
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Αναμένουμε και άλλες ημερομηνίες για να οργανώσουμε τις εκδρομές και να δούμε πόσες φορές θα ακούσουμε τα Hail to England και Sign of the Hammer.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
- aorpanos72
Κανα τζιμανι Έλληνας Promoter θα τους φέρει η' θα ξαναφέρουν τους "τρομερά επιτυχημένους " Parkway Drive
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
καλώ ασθενοφόρο δεν αντέχεται τέτοια συγκίνηση.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
θα το πω απλά.GeorgeKallinis έγραψε: ↑Δευ 16 Οκτ 2023, 11:56 Εξαιρετικά νέα για την περιοδεία, βέβαια σε... 1,5 χρόνο από τώρα.
Τι φάση;
Ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για αυτό:
μπορεί να ανακοινώνει ό,τι θέλει, όποτε θέλει, να τα παίρνει πίσω να ανακοινώνει καινούρια, παλιά, ξανά σε ενάμισι, δύο, τρία όσα χρόνια θέλει.

Υ.Γ. περούκα Batio αξίζει τα πάντα...ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- CountRaven
Ρε ανοίγετε καινούρια τόπικ. Πρέπει να κάθομαι να κάνω split και βαριέμαι.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018