Έρχεται το νέο άλμπουμ SMOULDER
- CountRaven
Έρχεται το νέο άλμπουμ SMOULDER
Post που μόλις έγινε στη facebook σελίδα της μπάντας.The indomitable Arthur Rizk has finished mixing album two. The countdown to release begins
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Re: Έρχεται το νέο άλμπουμ SMOULDER
για κάποιο λόγο οι προσδοκίες είναι χαμηλές. Το πρώτο ήτανε οκ αρκετά καλός δίσκος, το e.p. ψιλο-αδιάφορο μεταβατικό και γενικά μου δίνει την εντύπωση μπάντας που προσπαθεί να κερδίσει hype περισσότερο με παρεμφερείς ενέργειες (συμμετοχή σε youtube κανάλια, συμμετοχή σε hipster metal projects) παρά με την μουσική καθαυτή. Θυμάται κανείς κάποιο τραγούδι τους; Εγώ όχι.
Τέσπα ας δούμε τι θα προκύψει...
Τέσπα ας δούμε τι θα προκύψει...
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Advancing Yokeda
Επίσης μια μπάντα που με έχασε νωρίς, παρά τον αρχικό ενθουσιασμό με το πρώτο τους. Ό,τι λέει ο @Zippo190 .... and then some
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- TitusGroan
Οντως το ep κλασεις κατωτερο του ντεμπουτου. Ελπιζουμε σε κατι καλυτερο
- CountRaven
Γουστάρω Smoulder και τους έχω στηρίξει από πολύ νωρίς. Δεν μπορώ όμως παρά να μη συμφωνήσω αν όχι εντελώς αλλά σε πολύ μεγάλο βαθμό, με τα points του @Zippo190.
Ακόμα και αν προθέσεις τους είναι καλές -και δεν αμφιβάλλω ότι είναι-, πρέπει να ομολογήσω πως όταν βλέπω αυτά τα ποστ που κάνουν με φιλοφρονήσεις σε άλλες μπάντες και προτάσεις κυκλοφοριών, ε μια μικρή μούτζα, φεύγει προς την οθόνη.
Όπως και να έχει περιμένω το άλμπουμ και θέλω να είναι καλό.
Ακόμα και αν προθέσεις τους είναι καλές -και δεν αμφιβάλλω ότι είναι-, πρέπει να ομολογήσω πως όταν βλέπω αυτά τα ποστ που κάνουν με φιλοφρονήσεις σε άλλες μπάντες και προτάσεις κυκλοφοριών, ε μια μικρή μούτζα, φεύγει προς την οθόνη.
Όπως και να έχει περιμένω το άλμπουμ και θέλω να είναι καλό.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018