Νέο κομμάτι MANOWAR

Κουβέντες μεταλλικές, απλές και σταράτες...
Άβαταρ μέλους
FarCry

Re: Νέο κομμάτι MANOWAR

Δημοσίευση από FarCry »

''Η ελπίδα αρνείται να σβήσει με το κομμάτι αυτό γιατί γράφτηκε για Γερμανούς που είναι και οι κύριοι υπαίτιοι που δεν έχουμε τους Manowar που θέλουμε.
Όσο επαναλαμβάνεται αυτό το Wagner - father of heavy metal, όσο οι Γερμανοί οπαδοί και τα γερμανικά μέσα καθορίζουν το τί θα συνθέτει ο DeMaio και όσο θα επιμένουν στον ήχο που επέλεξαν από το WOTW και μετά, οι Manowar δεν έχουν θέση στο θρόνο.''

Γαμωτο ακριβως αυτο .
Απλα ολο και μου φαινεται στο οτι ειναι διπλη η οψη του νομισματος παλι,ειναι οι βορειοευρωπαιοι η αιτια που δεν εχουμε αλλα μαλλον ειναι ταυτοχρονα και ο δυνατοτερος λογος που τους εχουμε(ενεργους).80% πλεον των τουρνε τους γινεται στο συγκεκριμενο γεωγραφικο τριγωνο,πουλανε τα sold out τους σα ζεστο ψωμακι και εν πασει περιπτωσει ,αν και δεν ειμαι στο μυαλο του αρχηγου,τους κρατανε ''ζεστους'' με μια πιο χλιαρη και μετρια δυναμικη που μαλλον βολευει και τους ιδιους(remasters παλιων αλμπουμ,κανα ep για τυρακι,χαβαλεδοτραγουδα και μια δεδομενη στιχουργικη αναπηρια πλεον που ομως με ενα βαρελι μπυρας τους φανταζει secret of steel No2 .Να αναφερω ''εμβατηρια'' τυπου you shall die before i die απτο ep του '19?
-here to kill not fight
one of us will die tonight
Here I am and here I'll stay
I will not run away.
Οκ...
Εγω θεωρω πως μιχαηλαγγελος εδωσε μια πνοη ζωτικοτητας στα λαιβ,σρενταρει οσο πρεπει κι εχει επαναφερει με το εκτοπισμα του λιγο απο τη (σωστη)ποζεροαιγλη προ30ετιας , ο αρχηγος μοιαζει με τον Μπισεσβαρ ,φαινεται να θελει αλλα δε ξερω αν μπορει,χωρια που μαλλον τη μεριδα του λεοντος στα πλανα του εχει παρει το influencing και τα TEDX, κι ο Eric ,που ακομη και οι haters πλεον εχουν καταλαβει πως προκειται για θαυμα της φυσης φωνητικα, προφανως και κουβαλαει ολο τον οργανισμο Manowar αλλα τα καλαθια που κραταω για τις νεες συνθεσεις ειναι εξαιρετικα μικρα(με υπο το μηδεν αντικειμενικοτητα οπως και η πλειοψηφια εδω μεσα).
Εννοειται πως ακομα κι ενα καινουριο ριφ το καρτερω περισσοτερο απτο οτιδηποτε στη μουσικη πλεον.....
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

FarCry έγραψε: Δευ 13 Φεβ 2023, 21:44 ο αρχηγος μοιαζει με τον Μπισεσβαρ ,φαινεται να θελει αλλα δε ξερω αν μπορει,
και αυτό είναι το πιο στενάχωρο απ όλα.
Για μένα, η τωρινή περίοδος έχει τις καλύτερες προυποθέσεις για επιστροφή στο ποιοτικό χαρακτήρα τους. Χωρίς Λόγκαν, με ελαφρώς καλύτερο ήχο στο μπάσο, με Έρικ να περνά καλή περίοδο φωνητικά, με το πέρασμα του Joey από Ελλάδα και το ψάξιμο πάνω στη Οδύσσεια, οι συνθήκες φαίνονται "ιδανικές".

Αν δεν το εκμεταλλευτεί ο Joey, νομίζω πως το ζήτημα θα κλείσει πια οριστικά.
Prepare for the final awakening
Prepare for the time it has come
Άβαταρ μέλους
castledemon

Δημοσίευση από castledemon »

δεν ειναι οτι ο αρχηγος θελει αλλα δεν μπορεί.
Είναι που την είδε business man και εκανε τους Manowar μαγαζί γωνία αλλά ξέχασε ότι πουλάει μουσική.
Ασχολειται με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτήν
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

Prepare for the final awakening
Prepare for the time it has come
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

Το κομμάτι κάνω πως δεν το άκουσα.

Στη συνείδηση μου τους έχω ακόμα στο θρόνο τους που επέστρεψαν μετά τη συναυλία του καλοκαιριού.

Και όπως είχα αναλύσει και στο τότε κείμενο μου - είναι πολύ σημαντικό αυτό που προσφέρουν / πρεσβεύουν με τέτοιες εμφανίσεις.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Απάντηση

Επιστροφή στο “Heavy metal καταστάσεις...”