Full YouTube Shows
- Metal_Warrior
Re: Full YouTube Shows
Live Adagio, φρεσκο upload, στην καλύτερη τους στιγμη, να παίζουν κομμάτια που θα έλεγες πως δεν θα έπαιζαν live
- aorpanos72
-
- Metal_Warrior
τι λες τωρα!!! κριμα που δεν εχουν την φωναρα που ειχαν στο ντεμο. ο Turillis δεν παλεύεται
-
Μεγα obscure αρχετυπικο Σουηδικο ατσαλι
- aorpanos72
- Blackwinged
Το έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές αυτό το live. Η υποτιμημένη πειρατική αρμάδα του Rock 'n Rolf είναι σε πλήρη φόρμα εδώ. (Αν και θεωρώ πως αργότερα έγραψαν καλύτερους δίσκους)
- CountRaven
Ντοκουμέντο!
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
όσο ο Rolf είχε ομάδα, γλεντούσε το σύμπαν, όταν αποφάσισε να τα κάνει όλα μόνος του έριξε το καράβι στα βράχια.Blackwinged έγραψε: ↑Κυρ 09 Ιούλ 2023, 07:11 Το έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές αυτό το live. Η υποτιμημένη πειρατική αρμάδα του Rock 'n Rolf είναι σε πλήρη φόρμα εδώ. (Αν και θεωρώ πως αργότερα έγραψαν καλύτερους δίσκους)

@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- aorpanos72
Το παρακολουθώ και εγώ αρκετά συχνά, γιατί μου θυμίζει την εμφάνισή τους στο Ρόδον το 1990 με τους Rage.
(Και κατάλαβα πως χτύπησέ την ώρα του live στα δόντια με το μικρόφωνο και ακούσαμε ένα κομμάτι χωρίς φωνητικά )
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
-
- aorpanos72
Επιτέλους στην ποιότητά που του αξίζει
@Grin
Edit : Τι ξύλο ρίχνει ο Bill Leverty.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- Blackwinged
@Zippo190 Νομίζω εκεί με το "Victory" και το "Rogues en Vogue" βρήκε όντως στα βράχια. Μετά και το "The Rivalry" σαλπάρει μεν για θησαυρούς κρυμμένους σε νησιά και ναυάγια, αλλά κοινώς πηγαίνει κουβά. Βρίσκει "πειραγμένους" χάρτες και οι τα ρουμπίνια που ανακαλύπτει είναι σαν του Σαλιαρέλη.
ακριβώς, δεν είναι τυχαίο που τα παράτησε μετά το Rogues en Vogue για να "επιστρέψει" μετά αφού πάτωσε το toxic project που είχε. Μεγάλη μαλακία, μερικά καλά κομμάτια δεν φτιάχνουν τη γενικότερη μετριότητα. Κατά τη γνώμη μου πούλους τώρα ο Peter Jordan, φέρνει πίσω το line-up του Rivalry και γράφει δισκάρα.Blackwinged έγραψε: ↑Κυρ 09 Ιούλ 2023, 11:27 @Zippo190 Νομίζω εκεί με το "Victory" και το "Rogues en Vogue" βρήκε όντως στα βράχια. Μετά και το "The Rivalry" σαλπάρει μεν για θησαυρούς κρυμμένους σε νησιά και ναυάγια, αλλά κοινώς πηγαίνει κουβά. Βρίσκει "πειραγμένους" χάρτες και οι τα ρουμπίνια που ανακαλύπτει είναι σαν του Σαλιαρέλη.

@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Blackwinged
@Zippo190 Δεν ξέρω εάν είναι τόσο απόρροια εγωκεντρισμού και δεσποτικού του ελέγχου ή περιορισμένου προυπολογισμού. Ή και τα δύο.. ειδικά αυτό το drum machine στα τελευταία μου φέρνει αναγούλα. Δεν μπορεί να βρει έναν φέρελπι να παίξει;