Οι OMEGA REIGN στον λόγο του Κυρίου
- CountRaven
Οι OMEGA REIGN στον λόγο του Κυρίου
Οι Omega Reign που ειχαν κυκλοφορήσει το Arise....

best farewell poems
Αυτά είναι τα κανονικά νέα. Την ώρα που εσείς ασχολείστε με Ghost και άλλες Σατανικές μπάντες κάποιοι μπαίνουν στον ίσιο δρόμο.
Δείτε και την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης. Τυχαίο; Δε νομίζω.
Πως και μας ξέφυγε αυτό το έπος; Ευτυχώς ο φίλτατος @nicolasg μας ενημέρωσε - viewtopic.php?p=70919#p70919
Θα ψάξω να βρω και το άλμπουμ.
Αν το εντοπίσουν πρώτοι οι Ρωσόφιλοι του φόρουμ να δώσουν σήμα.

best farewell poems
Αυτά είναι τα κανονικά νέα. Την ώρα που εσείς ασχολείστε με Ghost και άλλες Σατανικές μπάντες κάποιοι μπαίνουν στον ίσιο δρόμο.
Δείτε και την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης. Τυχαίο; Δε νομίζω.
Πως και μας ξέφυγε αυτό το έπος; Ευτυχώς ο φίλτατος @nicolasg μας ενημέρωσε - viewtopic.php?p=70919#p70919
Θα ψάξω να βρω και το άλμπουμ.
Αν το εντοπίσουν πρώτοι οι Ρωσόφιλοι του φόρουμ να δώσουν σήμα.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- CountRaven
Re: Οι OMEGA REIGN στον λόγο του Κυρίου
Στο μεταξύ για το έπος Arise ούτε τόπικ δεν έχουμε ανοίξει, ενώ για κάτι νέοεπικ της πούτσας, σελίδες και σελίδες.
Αυτοί είμαστε.
Αυτοί είμαστε.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Προσπάθησα να ανοιξω χθες, αλλα δεν μου δουλευε το λινκ του bandcamp για καποιο λογο και το ανέβαλα.CountRaven έγραψε: ↑Πέμ 01 Ιουν 2023, 09:41 Στο μεταξύ για το έπος Arise ούτε τόπικ δεν έχουμε ανοίξει, ενώ για κάτι νέοεπικ της πούτσας, σελίδες και σελίδες.
Αυτοί είμαστε.
- CountRaven
Άνοιξε και βάλε youtube.nicolasg έγραψε: ↑Πέμ 01 Ιουν 2023, 09:51Προσπάθησα να ανοιξω χθες, αλλα δεν μου δουλευε το λινκ του bandcamp για καποιο λογο και το ανέβαλα.CountRaven έγραψε: ↑Πέμ 01 Ιουν 2023, 09:41 Στο μεταξύ για το έπος Arise ούτε τόπικ δεν έχουμε ανοίξει, ενώ για κάτι νέοεπικ της πούτσας, σελίδες και σελίδες.
Αυτοί είμαστε.
Δεν υπάρχει youtube, 2 κομμάτια μόνο συν κάποια από live.CountRaven έγραψε: ↑Πέμ 01 Ιουν 2023, 09:59Άνοιξε και βάλε youtube.nicolasg έγραψε: ↑Πέμ 01 Ιουν 2023, 09:51Προσπάθησα να ανοιξω χθες, αλλα δεν μου δουλευε το λινκ του bandcamp για καποιο λογο και το ανέβαλα.CountRaven έγραψε: ↑Πέμ 01 Ιουν 2023, 09:41 Στο μεταξύ για το έπος Arise ούτε τόπικ δεν έχουμε ανοίξει, ενώ για κάτι νέοεπικ της πούτσας, σελίδες και σελίδες.
Αυτοί είμαστε.
Θα το ξαναπροσπαθήσω σε πρώτη ευκαιρία.
- aorpanos72
ρε οι ανθρωποι μηπως ζουν σε σπηλια?
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net