John "Jaycee" Cuijpers στους BATTLEROAR - Έρχεται νέο σλμπουμ

Κουβέντες μεταλλικές, απλές και σταράτες...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
CountRaven

John "Jaycee" Cuijpers στους BATTLEROAR - Έρχεται νέο σλμπουμ

Δημοσίευση από CountRaven »

Ladies and gentlemen, after a long time, we would like to give you a massive update which defines a new era for Battleroar.
A truly special friend and one of the greatest voices of our days joined the band, completing the lineup and set up new boundaries on our music quest!
Please, welcome Mr. John "Jaycee" Cuijpers that you may already know from Praying Mantis, Ayreon, Supersonic Revolution and many more!

A few words from John himself:
I am very excited to join the Battleroar clan. Of course i am still involved in other bands like Praying Mantis and Supersonic Revolution but when my long time friend Kostas asked me if i would like to record an album with him and perhaps join Battleroar the decision was quite easy.

So let's record an epic album and let the world know who BATTLEROAR are 🤘.

See you on the road metalheads!

Battleroar 's line up:
John Cuijpers - Vocals
Zack Kotsikis - Guitar
Loukas Libertos - Bass
George Tsinanis - Drums
Alex Papadiamantis - Violin
Kostas Tzortzis - Guitar

More news will follow soon.
Stay tuned.
Epic Metal to the End!

Photo: Hans-Walter Tschirley (On Stage Photography)
Συνημμένα
IMG_20230613_013532.jpg
IMG_20230613_013532.jpg (110.42 KiB) Προβλήθηκε 408 φορές
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Re: John "Jaycee" Cuijpers στους BATTLEROAR - Έρχεται νέο σλμπουμ

Το ξέρω ότι το ανέβασε στα hot νέα η ψυχή του forum @aorpanos72 αλλά νομίζω ότι θέλει δικό του topic.

Hot νέα: viewtopic.php?p=71758#p71758
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτοί οι δύο έχουν συνεργαστεί και πάλι στο παρελθόν;

Για πείτε οι ειδικοί.
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Δεν εχω ασχοληθεί ποτέ ιδιαίτερά με την μπάντα. Τους έχω δει μια φορά στο gagarin αν δεν κάνω λάθος, support των Edgy. Το μισό κοινό ήταν για αυτούς... και έκαναν χαμό. Αλλά έχω την εντύπωσή οτι πάντα ξένο τραγουδιστή είχαν. Και η συγκεκριμένη φωνή των λατρεμένων praying Mantis χωρίς να την θεωρώ την αγαπημένη μου σίγουρα είναι αξιοπρεπέστατη και συνεπέστατη. Άρα μάλλον είναι καλή προσθήκη.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
Starman

Δημοσίευση από Starman »

CountRaven έγραψε: Τρί 13 Ιουν 2023, 01:39 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτοί οι δύο έχουν συνεργαστεί και πάλι στο παρελθόν;

Για πείτε οι ειδικοί.
viewtopic.php?p=25879#p25879
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Starman έγραψε: Τρί 13 Ιουν 2023, 12:32
CountRaven έγραψε: Τρί 13 Ιουν 2023, 01:39 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτοί οι δύο έχουν συνεργαστεί και πάλι στο παρελθόν;

Για πείτε οι ειδικοί.
viewtopic.php?p=25879#p25879
Άρα το "βρε λες;" που έγραφα τότε μάλλον... συνέβη.
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Δημοσίευση από Zippo190 »

άντε να δούμε...
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

Κοίτα να δεις....

Μόλις σήμερα το πρωί ενώ άκουγα το Valkyries above us, αναλογιζόμουν ότι μόλις πρόσφατα καταφερα να συνηθίσω τον Γερμανό στους Battleroar και ότι θα ήταν ωραίο αν έβγαζαν έναν επετειακό δίσκο με Κρούσκα και μετά μπαίνω εδώ και διαβάζω αυτό.

Προσωπική προτίμηση για φωνή για την μπάντα είναι ο Παπανικολάου, αλλά έχω εμπιστοσύνη πως και αυτό εδώ καλά θα πάει.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Άβαταρ μέλους
Xstroyer

Δημοσίευση από Xstroyer »

Όσο και να το παλεύω, δεν μπορώ να ακούσω Battleroar χωρίς Marco.
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Xstroyer έγραψε: Παρ 16 Ιουν 2023, 19:16 Όσο και να το παλεύω, δεν μπορώ να ακούσω Battleroar χωρίς Marco.
εντάξ η αλήθεια είναι ότι ο Marco σύνδεσε τη φωνή του με τη μπάντα αλλά δεν είναι το τέλος. Οι δύο δίσκοι με την ιερή καράφλα είναι δισκάρες, ειδικά το δεύτερο "Codex Epicus" έχει ΜΟΝΟ ΕΠΗ. Και γενικά ακόμα και οι πιο (ας πούμε) μέτριοι Battleroar είναι δέκα φορές καλύτεροι από Smoulder/Gatekkper/Fer de Lance και το λοιπό σινάφι της εποχής. Κομματάρες σαν το "Exile eternal" και "Chronicles of might" άλλοι δεν τις βλέπουν ούτε στον ύπνο τους.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
Xstroyer

Δημοσίευση από Xstroyer »

Δεν είναι μόνο η φωνή, ο Marco ήταν και συνθετάρα σε αυτό το ύφος. Hyrkanian Blades, Wrathforge και τέτοια, μόνο η εποχή του. Και γενικώς, λιγότερο βιολί ρε παιδιά. Σας παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
Zippo190

κοίτα εμένα μου φαίνεται σαν φυσική εξέλιξη. Γενικά μου αρέσει το grandiose που έχουν στον ήχο τους και η νοοτροπία είναι η δημιουργία συναισθήματος και όχι οι αναφορές στα 80ς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Heavy metal καταστάσεις...”