Metalurgio - Μουσική Βιομηχανία και Heavy Metal
- Advancing Yokeda
Metalurgio - Μουσική Βιομηχανία και Heavy Metal
Ο Άγγελος Γεωργιόπουλος δεν το βάζει κάτω, πάντα στις επάλξεις να θίξει τα κακώς κείμενα του heavy metal.
Δυο ώρες εκπομπή δεν αντέχω να δω με την καμία, αλλά κόβοντάς τη σε επεισόδια θα βγει κάποια στιγμή.
Οπότε έχουμε....
Ποιοί είναι οι υπάλληλοι του heavy metal;
Ποιοί χρηματίζονται για να προβάλλουν τα ελληνικά συγκροτήματα και να τους κάνουν μια καλή κριτική;
Το metal έχασε τον τσαμπουκά του και έγινε εκλεπτισμένη τέχνη;
Πόσα τσιγάρα την ημέρα κάνει ο Άγγελος Γεωργιόπουλος;
Οι νεαροί μεταλλάδες μουσικοί θέλουν να ζήσουν από το metal ή να κρατήσουν τον ψυχικό τους κόσμο σε σοβαρό επίπεδο;
Οι σημερινές εταιρίες λειτουργούν χρηματοπιστωτικά απένταντι στα συγκροτήματα;
Υπάρχει κρίση ταυτότητας στο ελληνικό heavy metal;
Ο ιός της εμπορικότητας έχει χτυπήσει και το underground - τη ρίζα του heavy metal;
Oι σύγχρονοι μεταλλάδες μουσικοί την έχουν δει stars;
Έχει πάει το όλο πράγμα σε pop μονοπάτια; Πλέον μόνο τα νούμερα μετράνε;
Πότε θα δω μέλη του FS στην εκπομπή να τα χώνουν σε όλους και όλα;
Πέρασαν τα χρόνια ρε συ Άγγελε, χρειαζόμαστε γυαλιά πρεσβυωπίας πια, αλλά ακόμα την ψάχνουμε τη δουλειά...
Δυο ώρες εκπομπή δεν αντέχω να δω με την καμία, αλλά κόβοντάς τη σε επεισόδια θα βγει κάποια στιγμή.
Οπότε έχουμε....
Ποιοί είναι οι υπάλληλοι του heavy metal;
Ποιοί χρηματίζονται για να προβάλλουν τα ελληνικά συγκροτήματα και να τους κάνουν μια καλή κριτική;
Το metal έχασε τον τσαμπουκά του και έγινε εκλεπτισμένη τέχνη;
Πόσα τσιγάρα την ημέρα κάνει ο Άγγελος Γεωργιόπουλος;
Οι νεαροί μεταλλάδες μουσικοί θέλουν να ζήσουν από το metal ή να κρατήσουν τον ψυχικό τους κόσμο σε σοβαρό επίπεδο;
Οι σημερινές εταιρίες λειτουργούν χρηματοπιστωτικά απένταντι στα συγκροτήματα;
Υπάρχει κρίση ταυτότητας στο ελληνικό heavy metal;
Ο ιός της εμπορικότητας έχει χτυπήσει και το underground - τη ρίζα του heavy metal;
Oι σύγχρονοι μεταλλάδες μουσικοί την έχουν δει stars;
Έχει πάει το όλο πράγμα σε pop μονοπάτια; Πλέον μόνο τα νούμερα μετράνε;
Πότε θα δω μέλη του FS στην εκπομπή να τα χώνουν σε όλους και όλα;
Πέρασαν τα χρόνια ρε συ Άγγελε, χρειαζόμαστε γυαλιά πρεσβυωπίας πια, αλλά ακόμα την ψάχνουμε τη δουλειά...
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- aorpanos72
Re: Metalurgio - Μουσική Βιομηχανία και Heavy Metal
Όσο καιρό θυμάμαι Γεωργιοπουλο κράζει... Να μου πεις πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- Advancing Yokeda
Εν τω μεταξύ, όλα τα ερωτήματα που θέτει θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι ανύπαρκτα, αλλά αυτός είναι ο Αγγελάρας, απλά θες να τον ακούς να λέει τέτοια...aorpanos72 έγραψε: ↑Πέμ 15 Ιουν 2023, 09:24 Όσο καιρό θυμάμαι Γεωργιοπουλο κράζει... Να μου πεις πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- CountRaven
Αγαπάμε Άγγελο όπως και να έχει.
Από την άλλη ζηλεύω τον ελεύθερο χρόνο όλων όσων ασχολούνται με όλα αυτά, από την άποψη ότι θέλω να καθίσω να γράψω κανένα κείμενο για μουσική και πραγματικά δεν έχω το χρόνο και το κουράγιο ώρες, ώρες.
Από την άλλη ζηλεύω τον ελεύθερο χρόνο όλων όσων ασχολούνται με όλα αυτά, από την άποψη ότι θέλω να καθίσω να γράψω κανένα κείμενο για μουσική και πραγματικά δεν έχω το χρόνο και το κουράγιο ώρες, ώρες.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018