Έρχεται το νέο άλμπουμ των SORCERER
Re: Έρχεται το νέο άλμπουμ των SORCERER
In the shadow of the inverted cross και crowning of the fire king είναι διαμάντια, ακατεβατα δεκαριά. Το τελευταίο τους ήταν καλό ,αλλά κατώτερο από τα δύο προηγούμενα. Εμένα προσωπικά μου αρεσει πολυ η προσέγγιση που έχουν πλέον στη σύνθεση και τον ήχο τους. Η σύγκριση με την εποχή των ντέμο είναι εντελώς άστοχη. Αυτό που παίζουν είναι ξεκάθαρα επικό ντουμ βάζοντας μέσα και δικές τους πινελιές και καλά κάνουν κατ εμε
Και κάτι ακόμα. Οι sorcerer δεν είναι από τις μπάντες που επιβιώνουν σήμερα λόγω της προίκας απο την περίοδο των ντεμο. Μόνο αυτό δεν κάνουν. Όχι μόνο δεν αναπαράγουν το ύφος των ντέμο αλλά το εξελίσσουν ακόμα περισσότερο βάζοντας σε ένα είδος σαν το τοπικό ντουμ που εξ ορισμού έχει στεγανά ,και άλλα στοιχεία με μεγάλη επιτυχία. Πολύ δύσκολο εγχείρημα αυτό ειδικά αν το αποτέλεσμα είναι και επιτυχες
- SifiSMelodicRock
@Advancing Yokeda

Που τα ανκάλυψες ρε θηρίο ;Απλά όσο χάνουν αυτό το Martin Sabbath ύφος που με ενθουσίασε κατα την αναβίωση της μπάντας και εισάγουν μοντερνίστικα στοιχεία τόσο με χάνουν.

- SifiSMelodicRock
@Skullfist
Ακατέβατα δεκάρια τα 2 προηγούμενα και ακατέβατο 20αρι το LamentingIn the shadow of the inverted cross και crowning of the fire king είναι διαμάντια, ακατεβατα δεκαριά. Το τελευταίο τους ήταν καλό ,αλλά κατώτερο από τα δύο προηγούμενα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SifiSMelodicRock την Τρί 20 Ιουν 2023, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Advancing Yokeda
Μα είναι προφανή.SifiSMelodicRock έγραψε: ↑Τρί 20 Ιουν 2023, 20:32 @Advancing Yokeda
Που τα ανκάλυψες ρε θηρίο ;Απλά όσο χάνουν αυτό το Martin Sabbath ύφος που με ενθουσίασε κατα την αναβίωση της μπάντας και εισάγουν μοντερνίστικα στοιχεία τόσο με χάνουν.![]()
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- SifiSMelodicRock
Λοιπόν για να συνεχίσω τώρα που βρήκα λίγο χρόνο. Ωραία τα Demo επειδή σου δημιουργούν έτσι μια νοσταλγική διάθεση και μια ιδεατή underground προσέγγιση αλλά εγώ είμαι audiophile τύπος .Γουστάρω γεμάτες παραγωγάρες με αρχιδάτους sound engineers και βαρβάτα mastering να κουμπώνω τα Βeyerdynamic στον Cyrus ενισχυτή μου και να ταξιδεύω σε άλλους κόσμους .
Αυτά τα και καλά underground και μετά κάνει κρα το κωλαράκι μας για συμβόλαιο σε Nuclear Blast ( μας τα είχαν πει και οι Μetallica παλία την εποχή που παρότρυναν τους οπαδούς να κάνουν tape trading και είδαμε που κατάντησαν τώρα ) κτλπ ποσώς με συγκινούν Στο Lamenting ...εν ολίγης οι Sorcerer φτάνουν στην κορύφωση του συνθετικού τους μεγαλείου με παραγωγάρα από άλλο σύμπαν .Νομίζω οτι οι περισσότεροι το ακούσατε σε φάση ακούω 20 δευτερόλεπτα σκιπ και πάει λέγοντας .Το άλμπουμ είναι απλά μυθικό δώστε του χρόνο και ακροάσεις
Αυτά τα και καλά underground και μετά κάνει κρα το κωλαράκι μας για συμβόλαιο σε Nuclear Blast ( μας τα είχαν πει και οι Μetallica παλία την εποχή που παρότρυναν τους οπαδούς να κάνουν tape trading και είδαμε που κατάντησαν τώρα ) κτλπ ποσώς με συγκινούν Στο Lamenting ...εν ολίγης οι Sorcerer φτάνουν στην κορύφωση του συνθετικού τους μεγαλείου με παραγωγάρα από άλλο σύμπαν .Νομίζω οτι οι περισσότεροι το ακούσατε σε φάση ακούω 20 δευτερόλεπτα σκιπ και πάει λέγοντας .Το άλμπουμ είναι απλά μυθικό δώστε του χρόνο και ακροάσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SifiSMelodicRock την Τρί 20 Ιουν 2023, 21:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SifiSMelodicRock
Δέν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότεροSkullfist έγραψε: ↑Τρί 20 Ιουν 2023, 20:17 Και κάτι ακόμα. Οι sorcerer δεν είναι από τις μπάντες που επιβιώνουν σήμερα λόγω της προίκας απο την περίοδο των ντεμο. Μόνο αυτό δεν κάνουν. Όχι μόνο δεν αναπαράγουν το ύφος των ντέμο αλλά το εξελίσσουν ακόμα περισσότερο βάζοντας σε ένα είδος σαν το τοπικό ντουμ που εξ ορισμού έχει στεγανά ,και άλλα στοιχεία με μεγάλη επιτυχία. Πολύ δύσκολο εγχείρημα αυτό ειδικά αν το αποτέλεσμα είναι και επιτυχες