Ο κλαυσίγελος του Metal
- Blackwinged
Re: Ο κλαυσίγελος του Metal
Ήμαρτον που έλεγε και ο Γεωργίου... Βέβαια, αυτό έχουν αυτό πουλάνε. Εδώ και πολλά χρόνια η viking κουλτούρα και μυθολογία πουλάνε, οπότε λακαμάς είναι ο άλλος να μην το εκμεταλλευτεί; Με τους Amon Amart, σε μουσικό επίπεδο, δεν κατάλαβα ποτέ την πέραση που έχουν. Μάλλον είναι το αντίστοιχο cartoon metal που διάβασα σε άλλο post εδώ.
Καρδούλα συγκίνησης. Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που χρησιμοποιεί τον όρο πλην εμού!
- SlayerKing
Αφηνω αυτο εδω....
- asgardlord
Καλά το τράβα κουπί είναι για πολύ γέλιο, αλλά πέραν τούτου δε νομίζω πως οι Amon Amarth και οι cartoon metal μπάντες μπαίνουν στο ίδιο καζάνι. Το ότι οι Amon Amarth βρήκαν τη χρυσή συνταγή και την ξεζουμίζουν μέχρι τελικής πτώσης δεν αφαιρεί από το γεγονός πως και κάποιους καλούς δίσκους έχουν στο ενεργητικό τους και είναι απ' τις πιο σκληρά εργαζόμενες μπάντες στη πιάτσα. Και κατά τη γνώμη μου με ένα από τα πιο δολοφονικά λαρύγγια αυτή τη στιγμή στο metal, ο τύπος είναι και κτηνώδης και με πεντακάθαρη άρθρωση, συνδιασμός δύσκολος!
Iron wields from armored wrists
- Advancing Yokeda
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- asgardlord
Και Deceiver of the Gods και Twilight of the Thunder God και γενικά δεν μπορώ να πω ότι έχουν σκάρτο δίσκο. Θα έλεγα πως στη συνείδησή μου τους έχω δίπλα στους Hammerfall διότι αν και δεν κόβω φλέβα για καμία από τις δυο μπάντες βρέθηκα να έχω σχεδόν όλη τη δισκογραφία τους στην κατοχή μου γιατί την έβρισκα στο 5ευρο, και οι δύο μπάντες είχαν μια mainstream αλλά αξιοπρεπή προσέγγιση στο είδος τους το οποίο οδήγησαν σε μινι-αναβίωση με δίσκους που κυμαίνονται από απλά συμπαθητικοί εως πολύ καλοί (εξαίρεση το Legacy of Kings που λατρεύω γιατί μου θυμίζει τα νιάτα μου).
Καταλαβαίνω γιατί είναι ενοχλητικό το να παρουσιάζονται ως μεσσίες κλπκλπ, σαφώς και υπάρχουν καλύτερα πράγματα εκεί έξω, αλλά μια χαρά κάνουν αυτό που κάνουν και πουλάνε αυτό που πρέπει να πουλήσουν. Είναι Σουηδοί, πουλάνε την κουλτούρα τους, αν βγει κάποιος από τα μέρη μας με φουστανέλα και τσαρούχια και παίξει Armatolos metal και βάζει το κοινό να γυρνάει οβελίες μαγκιά του!
Καταλαβαίνω γιατί είναι ενοχλητικό το να παρουσιάζονται ως μεσσίες κλπκλπ, σαφώς και υπάρχουν καλύτερα πράγματα εκεί έξω, αλλά μια χαρά κάνουν αυτό που κάνουν και πουλάνε αυτό που πρέπει να πουλήσουν. Είναι Σουηδοί, πουλάνε την κουλτούρα τους, αν βγει κάποιος από τα μέρη μας με φουστανέλα και τσαρούχια και παίξει Armatolos metal και βάζει το κοινό να γυρνάει οβελίες μαγκιά του!
Iron wields from armored wrists
μου αρεσουν αυτα τα τοπικ γιατι δεν ειναι αμιγως μουσικα.Το μεταλ οπως τα περισσοτερα πραγματα αλλαζει .Ισως με τροπο που μας ξινιζει.Πλεον θαρρω πως ειναι απλα ενα μεσο ψυχαγωγιας,μια διεξοδος προσωρινη σαφως και τιποτα αλλο,αναφερομαι στη πλειοψηφια.Σα να κανεις μια δραστηριοτητα μετα τη δουλεια για αποσυμφορηση απο τη σκατιλα της καθημερινοτητας, μια συντομη αλλαγη απο introvert σε extrovert και μετα παλι στο καταθλιπτικο μου σπιτι.Ποιος νοιαστηκε να ψαξει μελωδιες σε δισκο,να ''μπει'' μεσα στους στιχους κλπ κλπ .Ζουμε μια εποχη αλλαγης στα παντα τριγυρω με το αλληλενδετο αυτο κομματι nerdismou-woke-passive συμπεριφορων ,φασαιισμου να βαλω και το lgbt community βεβαιως μεσα, νομιζω καταλαβαινετε την αλληλουχια ολως αυτων σε δοσεις ,συνδυαστικα στη μουσικη μας το επιφανειακο αυτο που περιγραφει εξαιρετικα ο τυπος απτους Gloryhammer.Και σαφως αλλους ενοχλει αλλους οχι αλλους πιο λιγο(εμενα προσωπικα στην αρχη αρκετα ,με τον καιρο προσπαθω να το φιλτραρω ηρεμα αλλωστε nerd ειμαι απο ριζα οπως αρκετοι εδω μεσα) ομως αυτο ειναι παιδες.Ακουω συνεχεια γυρω γυρω ατομα τα οποια δεν αγοραζουν πλεον cds η βινυλιο ή οτι τελος παντων παρα μονο πηγαινουν σε λαιβ,εκτονωτικα ,ψυχαγωγικα και thats it.Τωρα πολυ γενικα τα εγραψα να με συμπαθατε αλλα σε αναλυση θελουμε σεντονια κι εχει και ζεστη.
τι θελω να πω,κατι πολυ απλο απο wacken μερια οπου οι περισσοτεροι εχουμε τιμησει ..
οποιος δε ειναι σε κακο μουντ μπορει αφοβα να τσεκαρει απαντα απο obscene extreme σκηνικα με φουσκωτα ζωακια ,τον αλλον να τρωει γαλα με δημητριακα μπροστα στη σκηνη(...) ,λαιβ κουρεμα κατσικας στο πιτ κτλ κτλ..
τι θελω να πω,κατι πολυ απλο απο wacken μερια οπου οι περισσοτεροι εχουμε τιμησει ..
οποιος δε ειναι σε κακο μουντ μπορει αφοβα να τσεκαρει απαντα απο obscene extreme σκηνικα με φουσκωτα ζωακια ,τον αλλον να τρωει γαλα με δημητριακα μπροστα στη σκηνη(...) ,λαιβ κουρεμα κατσικας στο πιτ κτλ κτλ..

For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
- Blackwinged
Προσωπικά, το μόνο riff/κομμάτι που μου έρχεται στο μυαλό είναι το "With Odin in our side". Λίγα πράγματα για εμένα.asgardlord έγραψε: ↑Τρί 27 Ιουν 2023, 10:38 Καλά το τράβα κουπί είναι για πολύ γέλιο, αλλά πέραν τούτου δε νομίζω πως οι Amon Amarth και οι cartoon metal μπάντες μπαίνουν στο ίδιο καζάνι. Το ότι οι Amon Amarth βρήκαν τη χρυσή συνταγή και την ξεζουμίζουν μέχρι τελικής πτώσης δεν αφαιρεί από το γεγονός πως και κάποιους καλούς δίσκους έχουν στο ενεργητικό τους και είναι απ' τις πιο σκληρά εργαζόμενες μπάντες στη πιάτσα. Και κατά τη γνώμη μου με ένα από τα πιο δολοφονικά λαρύγγια αυτή τη στιγμή στο metal, ο τύπος είναι και κτηνώδης και με πεντακάθαρη άρθρωση, συνδιασμός δύσκολος!
Δεν έχει να λέει μωρέ, δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι Amon Amarth και σίγουρα τους σκυλοβαριέμαι πλέον και αντιπαθώ που τους λένε και death metal και τους θεωρώ και ποπ εξτρίμ μέταλ (φρίκη, σαν τους Arch Enemy) αλλά δεν συζητάμε αυτό τώρα. Και οι Maiden είναι ΘΗΡΙΑ και πρωτάθλητες κριντζ και...
*βάζω βίντεο με το cockroach mosh*
...και οι Μέηντεν χάνουν το χρυσό, δηλαδή γαμώτο κέρατο, τι μαλακία είναι αυτή πάλι; λολ ρε, αυτά τα κάνουν τώρα και τα μπρουτάλια;
Τέσπα, έλεγα, οι Μέηντεν θηρία είναι και κάνουν την μαλακία, δεν έχει να λέει τι ζητάς από τον άλλο να κάνει και πόσο καλός μουσικός είσαι, παρά μόνο σαν σχόλιο για το ΠΟΣΟ ΜΕΤΑΛ. Όχι ρε παιδιά, πείτε μου εσείς τώρα, και Μεηντενάδες τελειωμένοι όσοι είστε, δεν θα στάζατε ετεροντροπή κριντζίλα από κάθε οπή αν κάνατε ότι σκαραφαλώνετε, που στην τελική μοιάζει και με νιάου νιάου βρε γατούλα; Πόσο πάτος; Θα μου πεις οι άλλοι κάθονται χάμου και κουνάνε τα ποδάρια τους σαν ετοιμοθάνατες κατσαρίδες. Πω, κάποτε διάβαζες για αίματα στα πατώματα μετά από λάιβ Slayer και τώρα στο κέντρο του πιτ κάνουν άσκηση ποδήλατο. Ω ρε πού πάμε ρε...
ΜΗΠΩΣ χρειάζονται ποζεροκτόνοι σαν τον Baloff ξανά; "ΤΗΑΤ GUY CLIMBS LIKE A MONKEY, KILL HIM!"
(ντάξει όχι, καλό είναι αυτά να μην γίνονται αλλά πω ρε φίλε...)
*βάζω βίντεο με το cockroach mosh*
...και οι Μέηντεν χάνουν το χρυσό, δηλαδή γαμώτο κέρατο, τι μαλακία είναι αυτή πάλι; λολ ρε, αυτά τα κάνουν τώρα και τα μπρουτάλια;
Τέσπα, έλεγα, οι Μέηντεν θηρία είναι και κάνουν την μαλακία, δεν έχει να λέει τι ζητάς από τον άλλο να κάνει και πόσο καλός μουσικός είσαι, παρά μόνο σαν σχόλιο για το ΠΟΣΟ ΜΕΤΑΛ. Όχι ρε παιδιά, πείτε μου εσείς τώρα, και Μεηντενάδες τελειωμένοι όσοι είστε, δεν θα στάζατε ετεροντροπή κριντζίλα από κάθε οπή αν κάνατε ότι σκαραφαλώνετε, που στην τελική μοιάζει και με νιάου νιάου βρε γατούλα; Πόσο πάτος; Θα μου πεις οι άλλοι κάθονται χάμου και κουνάνε τα ποδάρια τους σαν ετοιμοθάνατες κατσαρίδες. Πω, κάποτε διάβαζες για αίματα στα πατώματα μετά από λάιβ Slayer και τώρα στο κέντρο του πιτ κάνουν άσκηση ποδήλατο. Ω ρε πού πάμε ρε...
ΜΗΠΩΣ χρειάζονται ποζεροκτόνοι σαν τον Baloff ξανά; "ΤΗΑΤ GUY CLIMBS LIKE A MONKEY, KILL HIM!"
(ντάξει όχι, καλό είναι αυτά να μην γίνονται αλλά πω ρε φίλε...)
- Advancing Yokeda
ρε σοβαρά τώρα... υπάρχει πρόβλημα εδώ
η φάση ξεφεύγει από τη μουσική ή ένα φεστιβάλ.
ΥΠΑΡΧΕΙ
ΣΟΒΑΡΟ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- aorpanos72
Μάλλον αυτή η μαλακία θεωρείται αστείο. Δεν μπορώ καν να καταλάβω τι άλλο είναι;;
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Κοίτα, αν αυτό το έκαναν σαν σοβαρή πόρωση, θα μιλούσα αλλιώς, θα νευρίαζα κανονικά και θα σχημάτιζα ομάδες κρούσης μεταλλοπατερισμού να τους πλακώσουμε, κινδυνεύει το mosh και το headbanging μας αδέλφια, θα μας φάνε οι φλώροι και τέτοια.
Το ξέρω ότι είναι χαβαλές. Αλλά και πάλι. Παίζει ΜΕΤΑΛ ρε μεγάλε από πάνω και εσύ παίζεις περνά περνά η μέλισσα; Άρα δεν ακούμε μουσική, ήρθαμε για χάπενινγκ. Καλώς. Απλά για μένα όσο αντιπαθής είναι ο τύπος που μπαίνει στο πιτ για να παίξει ξύλο και δεν ακούει τι γίνεται πάνω στην σκηνή (δηλαδή το 90% των πιτ από τα μέσα 90ς και πέρα) τόσο είναι και αυτός που ήρθε να παίξει χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ.
Είμαι περίπου έτσι και με το 90% του "circle pit" που πλέον είναι τσιγκολελέτα αλλά τουλάχιστον μπορώ να φανταστώ την πόρωση και εκτόνωση να βγαίνει έτσι - και δείχνει και ωραίο στο μάτι εν αντιθέσει με τις κατσαρίδες (ρε μαλάκα, κουνάτε τα ποδαράκια σας!).
Το ξέρω ότι είναι χαβαλές. Αλλά και πάλι. Παίζει ΜΕΤΑΛ ρε μεγάλε από πάνω και εσύ παίζεις περνά περνά η μέλισσα; Άρα δεν ακούμε μουσική, ήρθαμε για χάπενινγκ. Καλώς. Απλά για μένα όσο αντιπαθής είναι ο τύπος που μπαίνει στο πιτ για να παίξει ξύλο και δεν ακούει τι γίνεται πάνω στην σκηνή (δηλαδή το 90% των πιτ από τα μέσα 90ς και πέρα) τόσο είναι και αυτός που ήρθε να παίξει χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ.
Είμαι περίπου έτσι και με το 90% του "circle pit" που πλέον είναι τσιγκολελέτα αλλά τουλάχιστον μπορώ να φανταστώ την πόρωση και εκτόνωση να βγαίνει έτσι - και δείχνει και ωραίο στο μάτι εν αντιθέσει με τις κατσαρίδες (ρε μαλάκα, κουνάτε τα ποδαράκια σας!).
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
- aorpanos72
Ότι είναι πνευματικά ελλείπείς ηλίθιοι και cringe. Όσοι κατηγορούν την μάνα επειδή πήγε το μωρό στο φεστιβαλ. Θα υπήρχε λόγος μόνο αν την έβλεπαν να πηγαίνει μπροστά κάγκελο και έτσι να φέρει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα του μωρού.FarCry έγραψε: ↑Τρί 27 Ιουν 2023, 15:36 https://www.wearethepit.com/2023/06/int ... 0SceoIEcdQ
τι λετε?
Άιντε με όλα τα snowflakes που έχουμε μπλέξει.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- CountRaven
Διαβάζω πως χτες είχαμε και περιστατικό με σπασμένο πόδι στο rekease. Τα φεστιβαλόγιδα χαίρονται και καμαρώνουν για τα κουπιά και τα pit.
Μαύρο χάλι.
Μαύρο χάλι.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018