Σχόλια για τη δισκογραφία των Solitude Aeturnus
- asgardlord
Re: Σχόλια για τη δισκογραφία των Solitude Aeturnus
Όπως τα γράψατε, από πολύ καλοί εως εξαιρετικοί σε όλη την πορεία τους! Προσωπικά το πρώτο το τοποθετώ σε δικό του βάθρο λόγω intro / Opaque Divinity που είναι από τις πιο καθηλωτικές αρχές δίσκου έβερ!
Iron wields from armored wrists
Χτες και σήμερα άκουγα Downfall και Alone και άλλαξα γνώμη, προσθέτω έναν βαθμό σε όλες τις βαθμολογίες (τρία πρώτα 11/10 κοκ). Δεν υπάρχει ο Lowe παιδιά, είτε στα ψηλα/επικά είτε μετά, είναι τεράστιος. Έχει χάρισμα υπερσπάνιο και όσο γιωτάς και να είναι, είναι μεγάλος ερμηνευτής.Progress_Lost έγραψε: ↑Τρί 27 Ιουν 2023, 16:29 Ναι συμφωνώ και εγώ, και στα σχόλια και στους βαθμούς - ίσως από το Through the Darkest Hour και μετά να έβαζα ένα βαθμό πιο κάτω στα άλμπουμ... Ναι, λείπει το είδος αυτό πολύ... Δε ξέρω αν υπάρχει άλλο τραγούδι στο ύφος και στο συναίσθημα του "Mirror of Sorrow"..
Count Lyle απαραίτητος στην μπάντα σχεδόν όσο Marky στους Coroner για όσους εννοούν. Ριβέρα ΑΙΣΧΡΑ υποτιμημένος, ΑΙΣΧΡΑ όμως, πιο υποτιμημένος ακόμη από τον Johansson των Candlemass, το άτομο ανήκει στο πάνθεον.
Γενικώς έχω ψιλο-φρικάρει, αν και είναι 100% δικαιολογημένη κάθε ανησυχία με τον Robert, μόνο η σκέψη και ανεβάζω παλμούς. Τους έβαλα και μήνυμα τώρα, τάγκαρα το σύμπαν, να πούνε κάτι παραπάνω! Εντωμεταξύ το 80% των σχολίων από Έλληνες, ΚΑΜ ΤΟΥ ΜΠΡΑΖΙΛ φάση, μαζί και εγώ.
Από την άλλη, σφήνα χολή-δη οι Tyrant στο νήμα της ανακοίνωσης:
"Good luck guys. Hasn’t been easy. Rob hasn’t had his passport since we’ve had over seas booking going back to 2017. But did have fun in the states
...και σκρήνσοτς από τρία ακυρωμένα λάιβ.
Χμου.
- Progress_Lost
Nαι, θα μπορούσε.. Δεν έχεις άδικο..Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 28 Ιουν 2023, 15:16
Παίζει να υποδύεται το πρόσωπο του Χριστού. Κάποιες στροφες κολλάνε παρα πολύ.
- Progress_Lost
Σε βλέπω να τρέχεις για βίζα! Και εμένα μου έχει τύχει να βάζω στο μυαλό μου μεγαλύτερους βαθμούς όταν μετά από καιρό άκουγα ξανά ένα δίσκο... Λογικό είναι...
Είχαν μοναδικό ύφος, τι να λέμε.. Δεν έπαιζε κανείς έτσι.. ούτε Candlemass ούτε κανείς.. Είχαν φτιάξει έναν συνδυασμό δράματος, λυρισμού και heavy ξεσπασμάτων απίθανο... ε, βάζεις και τα φωνητικά από πάνω...
Είχαν μοναδικό ύφος, τι να λέμε.. Δεν έπαιζε κανείς έτσι.. ούτε Candlemass ούτε κανείς.. Είχαν φτιάξει έναν συνδυασμό δράματος, λυρισμού και heavy ξεσπασμάτων απίθανο... ε, βάζεις και τα φωνητικά από πάνω...
- Advancing Yokeda
Πόσο έπος το συγκεκριμένο? Φόλα να ήταν όλο το υπόλοιπο, θα άξιζε πάλι ο δίσκος να αποκτηθεί μόνο για τούτο
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- TitusGroan
Αν και υπεραγαπω 2 πρωτα, τραγουδι σαν το Shattered my Spirit δεν υπαρχει σε αυτα...
- Progress_Lost
"Aπαιτήσαμε περισσότερα από αυτά που έπρεπε να μας είχαν δοθεί..."TitusGroan έγραψε: ↑Τετ 28 Ιουν 2023, 14:05 Να πουμε και για τους πολυ ενδιαφεροντες στιχους που νομιζω εγραφε κυριως ο Steadham
Πώς το περιγράφεις αυτό;;; Ποιο άλλο είδος μουσικής μπορεί να αναφερθεί σε τέτοια θέματα;; Να σφάζει με το βαμβάκι χωρίς να προκαλεί;; "Together And Wither"...