Σχόλια για τη δισκογραφία των HΕLSTAR
Re: Σχόλια για τη δισκογραφία των HΕLSTAR
νομίζω ότι είναι στη λογική "θα κάτσω με την νεολαία".Progress_Lost έγραψε: ↑Σάβ 05 Αύγ 2023, 22:28Με βάση αυτό το σωστό σχόλιο, μια ερώτηση: ποιος έχει πει σε όλα αυτά τα παλιά συγκροτήματα των 80s ότι αυτό το θυμωμένο ύφος με την εκκωφαντική παραγωγή είναι μοντέρνο και τους ταιριάζει;; Εγώ αυτό το είδος το πρωτάκουσα στο jugulator, και από κει και πέρα από overkill, flotsam μέχρι metal church όλα μου φαίνονται το ίδιο... Ακόμα και οι Pantera, που υποτίθεται είναι οι πατέρες αυτου του aggressive στυλ δεν ήταν έτσι... Οι Αμερικάνοι παραγωγοί τους λένε να παίζουν έτσι;Xstroyer έγραψε: ↑Σάβ 05 Αύγ 2023, 20:40 Εδώ που τα λέμε, είναι η περίπτωση μπάντας που ζει μόνο χάρη στο βαθύ παρελθόν της, ότι και να βγάλει (όταν το θυμάται και αν το πάρει κάποιος χαμπάρι) δεν απασχολεί κόσμο, και όταν δίνει συναυλίες, όλοι περιμένουν τα "κλασικά".
Aπό Rivera, εγώ γουστάρω και το Passage to the Other Side με Seven Witches.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.