Bernie Marsden R.I.P.
- aorpanos72
Bernie Marsden R.I.P.

Πηγη https://www.loudersound.comΟ πολύ αγαπημένος πρώην κιθαρίστας των Whitesnake και σόλο καλλιτέχνης Bernie Marsden πέθανε σε ηλικία 72 ετών. Ο θάνατος του Marsden επιβεβαιώθηκε με ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπός του.
"Εκ μέρους της οικογένειάς του, με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Bernie Marsden", αναφέρεται στην ανακοίνωση. "Ο Μπέρνι πέθανε ειρηνικά το βράδυ της Πέμπτης με τη σύζυγό του, Φραν, και τις κόρες του, Σάρλοτ και Ολίβια, στο πλευρό του.
"Ο Bernie δεν έχασε ποτέ το πάθος του για τη μουσική, γράφοντας και ηχογραφώντας νέα τραγούδια μέχρι το τέλος".
Την είδηση είχε μοιραστεί νωρίτερα ο πρώην συνάδελφος του Marsden στους Whitesnake, David Coverdale, ο οποίος έγραψε στο twitter: "Μόλις ξύπνησα με την απαίσια είδηση ότι ο παλιός μου φίλος και πρώην Snake Bernie Marsden πέθανε. Οι ειλικρινείς μου σκέψεις και προσευχές στην αγαπημένη του οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές του. Ένας πραγματικά αστείος, χαρισματικός άνθρωπος, τον οποίο είχα την τιμή να γνωρίζω και να μοιράζομαι τη σκηνή μαζί του".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aorpanos72 την Παρ 25 Αύγ 2023, 19:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- aorpanos72
Re: Bernie Marsden R.I.P.
Τι έγινε ??? Τι θανατικό έπεσε δυο μέρες τώρα ...και όλοι Βρετανοί
Rest In Power Bernie

Rest In Power Bernie
Ήταν μέλος των ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ Whitesnake στις glory days
Έχει και δύο συμπαθητικά δισκάκια στα 80s με τους ALASKA
Έχει και δύο συμπαθητικά δισκάκια στα 80s με τους ALASKA
- aorpanos72
To The Pack ειναι αξιόλογο melodic Rock αλμπουμ βρετανικου τυπου
Αμερικανίζει όσο χρειάζεται.
Αμερικανίζει όσο χρειάζεται.
- TitusGroan
RIP Bernie. Το σολο στο Dont break my heart again Μνημειο.
Από τα αγαπημένα μου solos ever!!TitusGroan έγραψε: ↑Παρ 25 Αύγ 2023, 22:32 RIP Bernie. Το σολο στο Dont break my heart again Μνημειο.