Soldiers of Metal
- CountRaven
Soldiers of Metal
Ένα μικρό topic φόρος τιμής, αναφοράς της συντακτικής ομάδας του Forgotten Scroll. Με ειλικρινείς ευχαριστίες και αγάπη από μένα.
@CountRaven - Founder. Εξωτερικές δουλειές, τζάμια, σφιυγγάρισμα.
@Scrollkeeper - Founder. Τεχνικός υπεύθυνος website, forum.
@aorpanos72 - Forum updating. The main force.
@Progress_Lost - Forum updating. Reviews. Interviews (Web & έντυπο).
@Zippo190 - Forum updating. Reviews. Interviews (Web & έντυπο). Μόνο σκληρές αλήθειες.
@Mamercus - Forum updating. Reviews. Interviews (Web & έντυπο).
@theBox - Forum updating. Διορθώσεις σε έντυπο.
Γραφιστικό στήσιμο εντύπου by Angel Priest.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να ενταχθεί στην ομάδα, μπορεί να μου στείλει pm ή να γράψει εδώ. Μας ενδιαφέρει χαλαρή συμμετοχή κυρίως με κριτικές και forum updates στον εκάστοτε ελεύθερο χρόνο.
Θα πρέπει όμως να γνωρίζει καλά το υλικό της φάσης μας. Ουσιαστική γνώση, ενεργή επαφή με τον χώρο και πάνω από όλα αγάπη και dedication.
Επίσης να γνωρίζει καλά Αγγλικά και αν γίνεται wordpress.
@CountRaven - Founder. Εξωτερικές δουλειές, τζάμια, σφιυγγάρισμα.
@Scrollkeeper - Founder. Τεχνικός υπεύθυνος website, forum.
@aorpanos72 - Forum updating. The main force.
@Progress_Lost - Forum updating. Reviews. Interviews (Web & έντυπο).
@Zippo190 - Forum updating. Reviews. Interviews (Web & έντυπο). Μόνο σκληρές αλήθειες.
@Mamercus - Forum updating. Reviews. Interviews (Web & έντυπο).
@theBox - Forum updating. Διορθώσεις σε έντυπο.
Γραφιστικό στήσιμο εντύπου by Angel Priest.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να ενταχθεί στην ομάδα, μπορεί να μου στείλει pm ή να γράψει εδώ. Μας ενδιαφέρει χαλαρή συμμετοχή κυρίως με κριτικές και forum updates στον εκάστοτε ελεύθερο χρόνο.
Θα πρέπει όμως να γνωρίζει καλά το υλικό της φάσης μας. Ουσιαστική γνώση, ενεργή επαφή με τον χώρο και πάνω από όλα αγάπη και dedication.
Επίσης να γνωρίζει καλά Αγγλικά και αν γίνεται wordpress.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Re: Soldiers of Metal
Ορίστε και ένα ενδεικτικό βίντεο ενός νεοσύλλεκτου:
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- aorpanos72
Ξέρω σταυροβελονιά και κλείσιμο πλέξης μπριος (και άλλες τεχνικές πλεξίματος) ... Επίσης, γνωρίζω να ανοίγω φύλλο για μπουγάτσα και μούλιασμα - καθαρισμό φακής. Βοηθάνε κάπου αυτές οι δεξιότητες μου;;;;
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Το ότι η υπέροχη μεταλλοφυλή του φόρουμ με αγκάλιασε και με τιμά, είναι για μένα χαρά μεγάλη.
Ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου.
Το εννοώ.
Ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου.
Το εννοώ.
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
- CountRaven
Είναι λαμπρή η πορεία και φαίνεται.(και άλλες τεχνικές πλεξίματος)
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Bersekeros
Μπράβο παλικάρια, που κρατάτε το φόρουμ.
Καλά και τα σόσιαλ, αλλά τα (old school) forum, είναι πολύ πιο ευανάγνωστα (τουλάχιστον έτσι τα βρίσκω εγώ) και δεν χάνεται η μπάλα μέσα στο χάος της πληροφορίας.
Καλή η φάση που συνεχίζετε και η βαρύτητα - έμφαση, που δίνετε στο underground. Βοηθάει παλαιότερους και νεότερους να ανακαλύπτουν πολλά κρυμμένα διαμάντια της μουσικής μας, ακόμα και για άτομα όπως εγώ, που είχαμε χάσει επαφή για κάποιο χρονικό διάστημα, με το χώρο.
Μου θυμίζει λίγο την εποχή του Metal Invader. Τον CountRaven τον θυμόμουνα που τον διάβαζα, από εκείνη την εποχή.
Έχω κρατημένα πολλά τεύχη και τα περισσότερα cd που έβαζε τότε το περιοδικό, που εγώ όπως και οι περισσότεροι που είμαστε πιο mainstream μεταλλάδες, εκτός του epic (που εκεί έπεφτε λίγο πιο πολύ ψάξιμο), έλεγα και αναρωτιόμουν, πού τα ψάχνουν και τα βρίσκουν όλα αυτά.
Μιλάμε για εποχές, που internet, ουσιαστικά δεν υπήρχε. Αλλά τα Cd με την επωνυμία Warzone δίδασκαν μεταλλική γνώση. Τα έχω κρατημένα. Όπως και τα τεύχη.
Επίσης στο υλικοτεχνικό κομμάτι, μου έκανε πολύ θετική εντύπωση, πώς παρόλο που το φόρουμ βασίζεται σε phpBB (και όχι σε wordpress), είναι πολύ καλά στημένο.
Με ενημερωμένα Plugins για ενσωμάτωση συνδέσμων από τα βασικά χρήσιμα (yt , fb κλπ) και αναζήτηση που δουλεύει πάρα πολύ καλά. Με είχε ξενίσει λίγο το στήσιμο και το έγραψα πρόσφατα, αλλά το συνηθίζω σιγά σιγά.
Συγχαρητήρια και συνεχίστε εσείς οι ''γνώριμοι'' μύστες / γνώστες, να μεταλαμπαδεύετε τη γνώση σας, μέσα από το φόρουμ και όχι μόνο.
Hail !!
Καλά και τα σόσιαλ, αλλά τα (old school) forum, είναι πολύ πιο ευανάγνωστα (τουλάχιστον έτσι τα βρίσκω εγώ) και δεν χάνεται η μπάλα μέσα στο χάος της πληροφορίας.
Καλή η φάση που συνεχίζετε και η βαρύτητα - έμφαση, που δίνετε στο underground. Βοηθάει παλαιότερους και νεότερους να ανακαλύπτουν πολλά κρυμμένα διαμάντια της μουσικής μας, ακόμα και για άτομα όπως εγώ, που είχαμε χάσει επαφή για κάποιο χρονικό διάστημα, με το χώρο.
Μου θυμίζει λίγο την εποχή του Metal Invader. Τον CountRaven τον θυμόμουνα που τον διάβαζα, από εκείνη την εποχή.
Έχω κρατημένα πολλά τεύχη και τα περισσότερα cd που έβαζε τότε το περιοδικό, που εγώ όπως και οι περισσότεροι που είμαστε πιο mainstream μεταλλάδες, εκτός του epic (που εκεί έπεφτε λίγο πιο πολύ ψάξιμο), έλεγα και αναρωτιόμουν, πού τα ψάχνουν και τα βρίσκουν όλα αυτά.
Μιλάμε για εποχές, που internet, ουσιαστικά δεν υπήρχε. Αλλά τα Cd με την επωνυμία Warzone δίδασκαν μεταλλική γνώση. Τα έχω κρατημένα. Όπως και τα τεύχη.
Επίσης στο υλικοτεχνικό κομμάτι, μου έκανε πολύ θετική εντύπωση, πώς παρόλο που το φόρουμ βασίζεται σε phpBB (και όχι σε wordpress), είναι πολύ καλά στημένο.
Με ενημερωμένα Plugins για ενσωμάτωση συνδέσμων από τα βασικά χρήσιμα (yt , fb κλπ) και αναζήτηση που δουλεύει πάρα πολύ καλά. Με είχε ξενίσει λίγο το στήσιμο και το έγραψα πρόσφατα, αλλά το συνηθίζω σιγά σιγά.
Συγχαρητήρια και συνεχίστε εσείς οι ''γνώριμοι'' μύστες / γνώστες, να μεταλαμπαδεύετε τη γνώση σας, μέσα από το φόρουμ και όχι μόνο.
Hail !!
- CountRaven
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. Φαίνεται πως το κατέχεις το άθλημα με τα fora.Bersekeros έγραψε: ↑Πέμ 14 Σεπ 2023, 00:07 Μπράβο παλικάρια, που κρατάτε το φόρουμ.
Hail !!
Περί Invader: Δυστιχώς δεν πρόλαβα να γράψω σε έντυπο Invader μιας και μπήκα στο περιοδικό την εποχή που έκλεισε. Ήμουν όμως και είμαι ακόμα στο site, από τότε.
Ίσως όμως με διάβαζες στο Metal Zone από τη Θεσσαλονίκη, στο Ark of Metal (δύο τεύχη έβγαλε), το Seventh Sign, το MetalMare (δωρεάν free press με διανομή σε Metropolis κτλ) όλα περιοδικά του χώρου στα οποία έγραφα πάντα με αυτό το ψευδώνυμο από τα τέλη των 90ς.
Και φυσικά στα δικά μας τεύχη μιας και ως fanzine ξεκινήσαμε. - https://www.forgotten-scroll.gr/forum/v ... ilit=Bible