Συμφωνείτε με την κριτική στον ΚΚ?

Κουβέντες μεταλλικές, απλές και σταράτες...
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Συμφωνείτε με την κριτική στον ΚΚ?

Δημοσίευση από Progress_Lost »

Έχει γίνει ένας μικρός χαμός με το ριβιού στο νέο άλμπουμ του ΚΚ από τον Σειρηνάκη που το έθαψε.

https://rockhard.gr/kks-priest-the-sinn ... m-records/

Tί λέτε; Συμφωνείτε, διαφωνείτε και γενικά ποια η άποψή σας;

Να πω για αρχή ότι δεν περίμενα ο ΚΚ να έχει τόσους ένθερμους οπαδούς στην Ελλάδα...
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Re: Συμφωνείτε με την κριτική στον ΚΚ?

Δημοσίευση από Zippo190 »

θέλω να δω το χαμό που έχει γίνει δεν βλέπω σχόλια από κάτω.

Φυσικά και δε συμφωνώ με τον συμπαθέστατο Σειρηνάκη, βλέπεις Ripper είναι έπος.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

στο facebook του rock hard... είναι public για όλους.
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Δημοσίευση από Zippo190 »

δώσε λίνκ για μας που δεν έχουμε...
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Στο https://www.facebook.com/rockhardgreece/?locale=el_GR

δε χρειάζεται να εχεις λογαριασμό.. πας εκει που λέει KK πατάς όλα τα σχόλια και τα βλέπεις... Δε ξέρω πως να κάνω εδω paste ένα άρθρο του facebook
Άβαταρ μέλους
nicolasg

Δημοσίευση από nicolasg »

Το μονο που θα θελα διαφορετικό ειναι τα ονοματα των τραγουδιών, γιατί αδικει τον εαυτό του.
Πχ αυτό το επος γιατι να λεγεται Return of the Sentinel?

Κατα τα αλλα τα κομματια είναι απο μια χαρα εως πορωτικα και οταν κάποιος αξιοποιει σωστα τον Tim τοτε το αποτελεσμα ειναι δυνατό.
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

Μα γιατί ανεφέρεται στον Downing σε δεύτερο ενικό? Νιώθει πως του τα λέει κατάμουτρα? Μου θυμίζει λίγο 90's εμπάθεια αντιManowar.

Και γενικά δε συμφωνώ με το ύφος του. Είναι ένας μέταλ δίσκος, με όλες τις ενστάσεις, θα 'πρεπε να γράφει για τα κομμάτια και δε θα 'πρεπε να έχει βαθμό "Ξέρω γω;"

Δε διαβάζω δισκοκριτική, αλλά προσωπική επίθεση.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Άβαταρ μέλους
FarCry

Δημοσίευση από FarCry »

Ετσι.Μα και το κομματι που εχει στο review(One more shot at glory....) εμενα μου αρεσε στακατο και τη σολαρα του εχει και τυμπαναρες και Ριππερ ρεσιταλ ως συνηθως(εκει στο 3.15 και μετα οργια).Οι τιτλοι ειναι αστειοι επιεικως αλλα μεχρι εκει.Εχουν ολες οι μεγαλες μπαντες ψωμι να ταισουν και ταιζουν ,που ναι το κακο με τον KK?
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Aυτό λένε και στα σχόλια οι περισσότεροι.. και αρκετοί πιο επιθετικά..
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Μπραβο στον Δημητρη!! Και λιγα ειπε ,,,,θα ελεγα χειροτερα.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

O Sean Peck διαφωνεί με τον Σειρηνάκη, αλλά τί άλλο να περίμενα....

Εδώ ανέχτηκε να έχει δίπλα του τον Ripper στους 3 Tremors.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Άβαταρ μέλους
Bersekeros

Δημοσίευση από Bersekeros »

Ήταν πολύ υπερβολικό, κατά την άποψή μου, να κατηγορεί για αντιγραφή, κάποιον που έγραψε πολλά από τα τραγούδια, που υποτίθεται ότι αντιγράφει.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζει τέτοια εμπάθεια.
Μάλλον μπορώ να το καταλάβω, αλλά μόνο σε ένα context, που έχει σχέση με πολύ φανατισμό και οπαδιλίκι, μιας και είμαι familiar, λόγω ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, με αυτή την ψυχολογία.

Μου αρέσει όμως, όταν κάποιος δεν γράφει safe. Έχω βαρεθεί να διαβάζω, στην ηλικία που είμαι, κριτικές που είναι flat.
Καλά έκανε και είπε την άποψή του ο Σειρηνάκης και καλά κάνουν και αυτοί που τον κράζουν. Όταν διατηρείται το μέτρο στην αντιπαράθεση, για μένα είναι υγιές.

Ο πρώτος δίσκος των KK, δεν μπορώ να πω ότι είχε πάρει επίσης καμιά μεγάλη βαθμολογία, στις κριτικές.
Ούτε τότε συμφωνούσα με τις μέτριες κριτικές. Εμπιστεύομαι όμως πλέον, περισσότερο τα αυτιά μου, από τους mainstream κριτικούς δίσκων, γενικά.
Εμένα προσωπικά, όχι μόνο μου άρεσε, αλλά τον άκουσα επανειλημμένως και τον χάρηκα.
Ο Tim Ripper Owens δίνει τα ρέστα του, τα τραγούδια ήταν κομματάρες και μακάρι να τους βλέπαμε και σε συναυλία στην Ελλάδα.
Φυσικά, εννοείται, τον αγόρασα τον δίσκο (σε βινύλιο).

Πιστεύω ότι και ο καινούριος δίσκος, θα γ@μάει και θα σπέρνει.
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Heavy metal κόπια του painkiller από τον άνθρωπο που όταν τον άφησαν ελεύθερο να γράψει ένα δίσκο με τους Priest μας έδωσε την πιατέλα για τροφή σκύλου , το σουβέρ για τα ποτά , Nostradamus....μια υπερφιαλη μπούρδα με ενάμιση καλό κομμάτι.
Καλά τα λέει ο Δημήτρης. Αρνούμαι να δεχθώ ότι αυτό που κάνει έχει την οποιαδήποτε καλλιτεχνική υπόσταση. Κλέβει από την μπάντα που ανέδειξε και τον ανέδειξε γιατί μάλλον είναι πια ανίκανος να γράψει μια σύνθεση της προκοπής.
Για τον Ριπερ δεν έχω να πω κάτι. Ένα τραγουδιστής για συγκεκριμένη ερμηνεία που όλα τα "λέει" με τον ίδιο τρόπο. Καμία έκπληξη η κατηφόρα που έχει πάρει η καριέρα του.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

Ας δούμε τι λένε και οι φορουμίτες για τον δίσκο όμως.

https://www.forgotten-scroll.gr/forum/v ... t&start=15
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
Grin

Δημοσίευση από Grin »

Μπράβο ρε Μητσαρα! Θα σου φιλήσω το χέρι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Heavy metal καταστάσεις...”