Αγαπημένο κομμάτι Heavy Load
- TitusGroan
Re: Αγαπημένο κομμάτι Heavy Load
Αν σε παρηγορει, θα το εβαζα δευτερο.TitusGroan έγραψε: ↑Πέμ 05 Οκτ 2023, 15:12 Ρε guys πραγματικα εκπλησομαι που μονο εγω θεωρω το King το καλυτερο τους, και με διαφορα, τραγουδι.......τι μου συμβαινει;;;
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
-
- Επικοινωνία:
Stronger Than Evil!
Προφανώς δε σου συμβαίνει κάτι, μάλλον δε σε παίζουν τα άλλα παιδάκια λόγο κακής συμπεριφοράς στο Ride The Night. Υπόγειο μπούλιγκ δέχεσαι.TitusGroan έγραψε: ↑Πέμ 05 Οκτ 2023, 15:12 Ρε guys πραγματικα εκπλησομαι που μονο εγω θεωρω το King το καλυτερο τους, και με διαφορα, τραγουδι.......τι μου συμβαινει;;;

Πέρα από τη πλάκα, και εγώ το The King το θεωρώ ένα από τα κορυφαία τους μαζί με Free και Take Me Away. Ένα τόσο απλό τραγούδι και να σε σκίζει στα δύο. Βέβαια είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω τα καλύτερα από τόσο αγαπημένο συγκρότημα.
Το χάρισμα που έχει αυτή η μπάντα να παράγει τόσο συναίσθημα με μόνο τα βασικά, το λες και «θείο» δώρο.
- TitusGroan
Θα δωσω την τελικη μου ετυμηγορια οταν ακουσω ολο τον δισκο. Ε με 1-2 τραγουδια δεν βγαινει συμπερασμα!
- Advancing Yokeda
Κομματάρα το The King, τί να λέμε τώρα....
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Free ευκολα πρωτο
και I am me .
και I am me .
μάλλον "The guitar is my sword"
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.