Οι WARLORD ανακοίνωσαν νέο μέλος

Κουβέντες μεταλλικές, απλές και σταράτες...
Άβαταρ μέλους
Mamercus

Re: Οι WARLORD ανακοίνωσαν νέο μέλος

Δημοσίευση από Mamercus »

Advancing Yokeda έγραψε: Παρ 06 Οκτ 2023, 10:15
Mamercus έγραψε: Παρ 06 Οκτ 2023, 09:30 Τον ΛΑΤΡΕΥΩ ως ντράμμερ, νευριάζω και μόνο που με εξωθεί να τον σιχαθώ!
sad but true

να μην ξεχνάμε επίσης πως άγιος δεν είναι.

στα βλάσφημα 90's ο Τσάμης τον στοχοποιεί για καπήλευση του ονόματος warlord σε ελληνικό περιοδικό
Νάτα μας! Δεν ξέρω την φάση, αλλά ναι, καθώς φαίνεται, γιατί όχι;
Και ρε γαμώτο, σε κάνει να βλέπεις την όλη κατάσταση αλλιώτικα. Εξηγούμαι: όλη η μούρλα που τον έπιασε ξαφνικά τελευταία με Warlord -πριν ακόμη τον θάνατο του Bill- μήπως ήταν ένα έξυπνο τέχνασμα για να επανέλθουν (πιο) ενεργά μιας που το εμπορικό δαιμόνιο (πολύ πιο οξυμένο από του Τσάμη που ήταν ανέκαθεν στην κοσμάρα του) μυρίστηκε χρήμα στο όλο revival σκηνικό;
Αν μη τι άλλο, τώρα ΜΟΝΟ το χρήμα σκέφτεται! Αλλιώς, ΔΕΝ θα επέλεγε το όνομα Warlord!
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Δημοσίευση από Progress_Lost »

Kαι αυτό που αλληλοκατηγορούνται οι μουσικοί στα περιοδικά μεγάλη χαζομάρα είναι... Και ο Τσάμης είχε πει κάτι για Kreator για τις συναυλίες που έπεφταν μαζί και μετά ζήτησε συγγνώμη.. Εξάλλου μετά μπορεί να τα ξαναβρούν οι μουσικοί και να έχει μείνει το αλληλοθάψιμο - κάτι τέτοιο είχε γίνει όντως τότε με τον Τσάμη και τον Ζοντερ, αλλά τα βρήκαν μετά..
Άβαταρ μέλους
Mamercus

Δημοσίευση από Mamercus »

GeorgeKallinis έγραψε: Παρ 06 Οκτ 2023, 09:42
Mamercus έγραψε: Παρ 06 Οκτ 2023, 09:30 ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση, ο Tsamis, που έφυγε ΠΑΝΤΕΛΩΣ ξαφνικά, να έχει αφήσει οδηγίες για ιδέες να δουλευτούν από άλλους! Το τονίζω το ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ! Ήταν τελειομανής και ΔΕΝ ίδρωσε το αυτί του για νέο υλικό ΠΟΤΈ! Πώς και γιατί να φάω αμάσητο το αφήγημα για καθοδηγούμενη κληρονομιά; Έλεος, στην τελική, τίθεται μέχρι και νομικό ζήτημα, έχει πνευμαιτκά δικαιώματα ή όχι και ποιός;

Αλλά οι Α-Ζ ήταν μια ΜΠΟΥΡΔΑΡΑ και μισή, οι Fates Warning τέλειωσαν, και από κάπου πρέπει να βγει το λάδι...

Κρίμα και ΜΑΚΑΡΙ να διαψευστώ, ο πρώτος που θα ζητήσω συγνώμη θα είμαι, ο Thunderchild είναι ήρωας της εφηβείας μου...
...όπως κι ο ΠΙΟ-ΜΟΝΑΙΔΚΟΣ-ΔΕΝ-ΘΑ-ΥΠΑΡΞΕΙ-ΠΟΤ¨Ε Destroyer!
Πραγματικά, δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει, ελπίζω να μην είναι αρπαχτή, ειλικρινά δεν τους αρμόζει καθόλου. Πάω και ένα πάσο γιατί σήμερα είναι ημέρα γιορτής με Heavy Load, αφήνω πίσω τα αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις, θα επανέλθω τις επόμενες μέρες για τον Πολέμαρχο!

Heavy Load ρε, να τί θα βάλω να πάνε τα φαρμάκια κάτω! ΑΛΜΠΟΥΜΑΡΑ!!!
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
Άβαταρ μέλους
Pavlos

Δημοσίευση από Pavlos »

Ένας θρύλος γίνεται τσίρκο.

No Tsamis, no Warlord. Είναι τόσο απλό.
Άβαταρ μέλους
Aegon

Δημοσίευση από Aegon »

Αν όντως υπάρξει νέος δίσκος, είναι απολύτως απαράδεκτο!! Κρίμα πραγματικά...
Άβαταρ μέλους
FarCry

Δημοσίευση από FarCry »

Εχω την αισθηση οτι δε θα υπαρξει νεο υλικο ,τουλαχιστον μεχρι να ολοκληρωθουν τα τουρ που θα ανακοινωσουν,κι αυτο γιατι ειναι μεγαλη αλεπου ο Zonder και μεχρι τωρα τα σχολια γενικοτερα για τα λαιβ ειναι αρκετα ενθουσιωδη στη πλειοψηφια τους.
Να ριξω ομως ενα γκαλοπ ετσι για τη περιεργεια -θα πατε στο λαιβ οταν ερθουν? Γιατι προφανως και θα περασουν απο δω.Απαντηστε με ενα ναι ,οχι ή θα το σκεφτω B)
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

οχι
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

οχι
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Άβαταρ μέλους
Vic
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Vic »

Progress_Lost έγραψε: Παρ 06 Οκτ 2023, 09:48 Και στον Chuck πήγε να γίνει κάτι τέτοιο (με τα demo του When Man and Machine Collide) αλλά ευτυχώς ο Jim Morris και το παρεάκι του το ξανασκέφτηκαν και είπαν δεν θα γίνει.. Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι παρόμοιο και εδώ... Υπάρχουν και ανώτερα πράγματα από την κονόμα παιδιά...
Δεν είναι καθόλου η ίδια περίπτωση. Για την ιστορία τα αναφέρω:

Είναι καταγεγραμμένη η διακαής επιθυμία του Chuck να κυκλοφορήσει το υλικό του When Man and Machine Collide. Ουσιαστικά τους έβαλε όλους (μάνταζερ, παραγωγό, μπάντα) να εννοήσουν ότι ΠΡΕΠΕΙ να βγει ο δίσκος. Το έλεγε στις συνεντεύξεις του και υπήρχαν δηλώσεις από όλες τις μεριές μετά το θάνατό του. Είναι πολλά χρόνια μετά που άρχισαν να λένε "ναι, αλλά ο Chuck μας είπε επίσης [αλλά δεν το αναφέραμε ποτέ πριν γιατί έτσι] ότι δεν ήθελε να κυκλοφορήσει αν δεν ήταν τέλειο", συγκεκριμένα ο μακαρίτης ο Eric Greif (ο μάνατζερ) και ο Morris και λίγο μετά ο DiGiorgio. Και αυτά τα είπαν ΜΕΤΑ που ανακοίνωσε ο Eric ότι ΔΕΝ θα το ολοκληρώσουν.

Η ανακοίνωση του Eric τότε:
"Chuck's sister Bethann & I made the decision to state clearly that there is no second Control Denied album, nor will there ever be one - too much speculation & mystery surrounds the topic and it needed to be said without ambiguity:
although it was Chuck's dream to complete it, he did not in his lifetime, and he was clear with producer Jim Morris that unless it could be done in spectacular fashion to every bit of his plan, not to attempt it. So much time has passed and the When Man and Machine Collide story is now concluded."

Χώσιμο εγώ από κάτω - πού το βρήκε αυτό το "spectacular fashion" και πώς όλως τυχαίως δεν το ανέφερε ποτέ; το σβήνει ο Eric και μου μιλάει πριβέ. Εκεί μου λέει ότι βρήκε τα λεφτά και έκλεισε και studio για να ολοκληρωθούν οι ηχογραφήσεις. Κάτι έλεγε για ασυμβατότητα των ηχογραφήσεων του Chuck με το νέο studio (ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ λέω εγώ γιατί το studio το έκλεισε μετά από αυτό το θέμα που είχε προκύψει) και όταν επέμεινα ο Έρικ μου είπε ότι οι άλλοι (οι μουσικοί) δεν μπορούσαν να συγχρονιστούν, δεν μπορούσαν γενικά, έτσι απλά, χωρίς άλλη ανάλυση (δεν μου την χρώσταγε κιόλας, δεν ήμασταν και κολλητάρια προφανώς), απλά με άφησε να καταλάβω ότι αυτός ήθελε, οι άλλοι δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν ή δεν γινόταν, τόσο φλου, τόσο αόριστα.

Και μετά βρήκαμε και τον DiGiorgio να βγει στον τοίχο μου με ταγκ, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και έγραψε αυτό:
"I have to watch my words since there are people that feel blame in this. And people who want to give blame. Obviously I am in good contact with Richard and Shannon who both tried their asses off to make it happen. But as you know, with anything in life, it's never just one simple thing that can fix the problem. It's multi-layered and complex. I will say, there were too many people who got themselves involved that didn't know the sensitivity issues with the partially recorded material. And after all the years and all the attempts to continue the recordings, Jim Morris is right, it couldn't be done to the excellent standard Chuck wished so it was dropped. Besides the lesson of "if you're not qualified, don't pretend you know what you're doing", also the lesson of "don't publicize your ignorance with news updates and promises that never had a foundation of truth." My biggest regret is not being able to see the future, back then, and know so many people would care; and to get Chuck to document thorough and precise instructions of how and who would handle his last musical chapter that he couldn't finish."

Νομίζω περισσότερα λέει με αυτά που δεν λέει...
-----------

Συμπέρασμα; Για μένα είναι το ακριβώς αντίθετο με αυτό που συμβαίνει με τους Warlord. Υπάρχει το υλικό και η τελευταία επιθυμία ενός ετοιμοθάνατου και στο τέλος τα πετάνε στα σκουπίδια. Στην περίπτωση των Warlord ούτε υλικό υπάρχει, ούτε καμιά καταγεγραμμένη επιθυμία εκτός από τους ισχυρισμούς των Mark/Giles (τώρα! μετά από τόσο καιρό και αφού ανακοινώνεται η πρόθεση!) ότι και καλά ο Μπιλ φυσικά και ήθελε κλπ.

Το κοινό και στις δύο περιπτώσεις είναι μόνο η Ξεφτίλα.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

FarCry έγραψε: Παρ 06 Οκτ 2023, 13:25 Εχω την αισθηση οτι δε θα υπαρξει νεο υλικο ,τουλαχιστον μεχρι να ολοκληρωθουν τα τουρ που θα ανακοινωσουν,κι αυτο γιατι ειναι μεγαλη αλεπου ο Zonder και μεχρι τωρα τα σχολια γενικοτερα για τα λαιβ ειναι αρκετα ενθουσιωδη στη πλειοψηφια τους.
Να ριξω ομως ενα γκαλοπ ετσι για τη περιεργεια -θα πατε στο λαιβ οταν ερθουν? Γιατι προφανως και θα περασουν απο δω.Απαντηστε με ενα ναι ,οχι ή θα το σκεφτω B)
Άνοιξα poll.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Για δημοτικός σύμβουλος βάζει ο Zonder?
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
FarCry

Δημοσίευση από FarCry »

IMG_20231006_150714~2.jpg
IMG_20231006_150714~2.jpg (437.38 KiB) Προβλήθηκε 309 φορές

ρε μπας και αντμιν της σελίδας είναι ο αρχηγός? !
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

MANOWAR ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ DEMAIO

Θου, Κύριε, Φυλακήν Τω Στόματί Μου
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Άβαταρ μέλους
Aphelian

Δημοσίευση από Aphelian »

Προφανης αλλαγη πλευσης απο τους υπολοιπους, ειναι Final Battle V.2 που και καλα δεν καταλαβαμε εμεις καλα και ΑΛΛΟ εννοουσαν.
Ηταν σαφεστατη η προθεση να γινουν καποια συγκεκριμενα Live για να τιμηθει ο Τσαμης, τωρα ξαφνικα βρεθηκαν και αναλυτικες οδηγιες με ολοκληρα τραγουδια, λες και ηξερε ο Bill πως θα πεθανει ενα πρωι στον υπνο του.

Δεν ημουν αρνητικος να παω σε συναυλια - το νεο υλικο ειναι εντελως διαφορετικο κεφαλαιο, και γενικα βρωμαει λιγο η φαση ειδικα οταν λειπουν και ανθρωποι που ηταν και 20 χρονια διπλα στον Τσαμη και "η μπαντα" ξηλωθηκε σε μια νυχτα.

Στην τελικη, οπως και με τους Manowar δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα να αλλαζει καποιος γνωμη αν εχει το θαρρος να ειναι ειλικρινης, εχω προβλημα οταν το κανουν retcon και σε βγαζουν ηλιθιο απο πανω.
Άβαταρ μέλους
Vic
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Vic »

Θέλω αρχηγικό λόγο του Μάρκ Ζόντερ στα ελληνικά "απειδή το απαιτήshaτε!"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Heavy metal καταστάσεις...”