Οι WARLORD ανακοίνωσαν νέο μέλος
- Progress_Lost
Re: Οι WARLORD ανακοίνωσαν νέο μέλος
Ναι, γενικά μιλούσα βέβαια για το φαινόμενο της "μετά θάνατον μουσικης", όχι τόσο για τις επιμέρους συνθήκες στην κάθε περίπτωση.. Αλλά ναι, έχεις δίκιο, ο Chuck ηθελε αυτόν τον δίσκο.. τον αν θα άντεχα όμως να ακούσω κάτι δικό του χωρίς να είναι παρών, όχι δε νομίζω..Vic έγραψε: ↑Παρ 06 Οκτ 2023, 14:07Δεν είναι καθόλου η ίδια περίπτωση. Για την ιστορία τα αναφέρω:Progress_Lost έγραψε: ↑Παρ 06 Οκτ 2023, 09:48 Και στον Chuck πήγε να γίνει κάτι τέτοιο (με τα demo του When Man and Machine Collide) αλλά ευτυχώς ο Jim Morris και το παρεάκι του το ξανασκέφτηκαν και είπαν δεν θα γίνει.. Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι παρόμοιο και εδώ... Υπάρχουν και ανώτερα πράγματα από την κονόμα παιδιά...
Είναι καταγεγραμμένη η διακαής επιθυμία του Chuck να κυκλοφορήσει το υλικό του When Man and Machine Collide. Ουσιαστικά τους έβαλε όλους (μάνταζερ, παραγωγό, μπάντα) να εννοήσουν ότι ΠΡΕΠΕΙ να βγει ο δίσκος. Το έλεγε στις συνεντεύξεις του και υπήρχαν δηλώσεις από όλες τις μεριές μετά το θάνατό του. Είναι πολλά χρόνια μετά που άρχισαν να λένε "ναι, αλλά ο Chuck μας είπε επίσης [αλλά δεν το αναφέραμε ποτέ πριν γιατί έτσι] ότι δεν ήθελε να κυκλοφορήσει αν δεν ήταν τέλειο", συγκεκριμένα ο μακαρίτης ο Eric Greif (ο μάνατζερ) και ο Morris και λίγο μετά ο DiGiorgio. Και αυτά τα είπαν ΜΕΤΑ που ανακοίνωσε ο Eric ότι ΔΕΝ θα το ολοκληρώσουν.
Η ανακοίνωση του Eric τότε:
"Chuck's sister Bethann & I made the decision to state clearly that there is no second Control Denied album, nor will there ever be one - too much speculation & mystery surrounds the topic and it needed to be said without ambiguity:
although it was Chuck's dream to complete it, he did not in his lifetime, and he was clear with producer Jim Morris that unless it could be done in spectacular fashion to every bit of his plan, not to attempt it. So much time has passed and the When Man and Machine Collide story is now concluded."
Χώσιμο εγώ από κάτω - πού το βρήκε αυτό το "spectacular fashion" και πώς όλως τυχαίως δεν το ανέφερε ποτέ; το σβήνει ο Eric και μου μιλάει πριβέ. Εκεί μου λέει ότι βρήκε τα λεφτά και έκλεισε και studio για να ολοκληρωθούν οι ηχογραφήσεις. Κάτι έλεγε για ασυμβατότητα των ηχογραφήσεων του Chuck με το νέο studio (ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ λέω εγώ γιατί το studio το έκλεισε μετά από αυτό το θέμα που είχε προκύψει) και όταν επέμεινα ο Έρικ μου είπε ότι οι άλλοι (οι μουσικοί) δεν μπορούσαν να συγχρονιστούν, δεν μπορούσαν γενικά, έτσι απλά, χωρίς άλλη ανάλυση (δεν μου την χρώσταγε κιόλας, δεν ήμασταν και κολλητάρια προφανώς), απλά με άφησε να καταλάβω ότι αυτός ήθελε, οι άλλοι δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν ή δεν γινόταν, τόσο φλου, τόσο αόριστα.
Και μετά βρήκαμε και τον DiGiorgio να βγει στον τοίχο μου με ταγκ, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και έγραψε αυτό:
"I have to watch my words since there are people that feel blame in this. And people who want to give blame. Obviously I am in good contact with Richard and Shannon who both tried their asses off to make it happen. But as you know, with anything in life, it's never just one simple thing that can fix the problem. It's multi-layered and complex. I will say, there were too many people who got themselves involved that didn't know the sensitivity issues with the partially recorded material. And after all the years and all the attempts to continue the recordings, Jim Morris is right, it couldn't be done to the excellent standard Chuck wished so it was dropped. Besides the lesson of "if you're not qualified, don't pretend you know what you're doing", also the lesson of "don't publicize your ignorance with news updates and promises that never had a foundation of truth." My biggest regret is not being able to see the future, back then, and know so many people would care; and to get Chuck to document thorough and precise instructions of how and who would handle his last musical chapter that he couldn't finish."
Νομίζω περισσότερα λέει με αυτά που δεν λέει...
-----------
Συμπέρασμα; Για μένα είναι το ακριβώς αντίθετο με αυτό που συμβαίνει με τους Warlord. Υπάρχει το υλικό και η τελευταία επιθυμία ενός ετοιμοθάνατου και στο τέλος τα πετάνε στα σκουπίδια. Στην περίπτωση των Warlord ούτε υλικό υπάρχει, ούτε καμιά καταγεγραμμένη επιθυμία εκτός από τους ισχυρισμούς των Mark/Giles (τώρα! μετά από τόσο καιρό και αφού ανακοινώνεται η πρόθεση!) ότι και καλά ο Μπιλ φυσικά και ήθελε κλπ.
Το κοινό και στις δύο περιπτώσεις είναι μόνο η Ξεφτίλα.
Με τον Λεπτό τι παίχτηκε; Αυτός δεν ήθελε να είναι μέρος αυτού του "project" ή ξηλώθηκε;
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Με τον Paolo τι παίχτηκε;
Δεν έχει ακουστεί τίποτα....
Δεν έχει ακουστεί τίποτα....
O Ζόντερ θέλει τον πολυτάλαντο Giles.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
με βγηκε το σπανακορυζο απτη μυτη..
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
Καλά που δεν έτρωγες αστακό...

Γνωστό αηδόνι ο Giles! Τι να κλάσει ο Λεπτός!

Race of Cain, ascend to heaven,
- Advancing Yokeda
Θέλω να παραθέσω ένα φαντασιακό σενάριο (που ίσως το είχε αναφέρει ένα μέλος παλιότερα), όπου θα στήριζα 100%
- η μπάντα ονομάζεται "Cannons of Destruction", με γραμματοσειρά του "...and the cannons"
- ο τίτλος του δίσκου "...And the cannons of destruction ακόμα βροντούν"
- τα κομμάτια παραπέμπουν στη μουσική των Warlord
- η προώθηση αναφέρει "x-Warlord members"
- η μπάντα ονομάζεται "Cannons of Destruction", με γραμματοσειρά του "...and the cannons"
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- aorpanos72
"Το ακόμα Βροντούν " με επεισε
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Το μόνο που έχω να πω εγώ είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΩ σχέση. Οπως είπα και στο FB, άποψη έχω, σχέση δεν έχω. Κι αν έκλεισα το λάιβ της Κρήτης το έκανα για να τελειώσει η φάση on a high note κι ας ήμουν ήδη εκτός.
Τελικώς, καλύτερα κι όλας που είμαι μακρυα από όλα αυτά, με θλίβουν όπως και τον @CountRaven
Deliver us from evil που έλεγε και μια ψυχή κάποτε....
Τελικώς, καλύτερα κι όλας που είμαι μακρυα από όλα αυτά, με θλίβουν όπως και τον @CountRaven
Deliver us from evil που έλεγε και μια ψυχή κάποτε....
...και το όνειρο γίνεται εφιάλτης...Advancing Yokeda έγραψε: ↑Παρ 06 Οκτ 2023, 21:15 Θέλω να παραθέσω ένα φαντασιακό σενάριο (που ίσως το είχε αναφέρει ένα μέλος παλιότερα), όπου θα στήριζα 100%
-Η μπάντα συνεχίζει να λέγεται Warlord με κύριο μέλος τον Zonder
-βάζουν γυναικεία "αιθέρια" φωνητικά σε συνδυασμό με αντρικά.
-κουρδίζουν πιο χαμηλά και φλερτάρουν με την goth αισθητική.
-δηλώσεις ότι το παλιό υλικό δεν είναι τόσο καλό και θα ακολουθήσουν "επίσημες" επανεκτελέσεις.
-επιπλέον δηλώσεις τύπου "έτσι θα το ήθελε ο Τσάμης".
...αλλά η ελπίδα υπάρχει...
-Martiria και Black Sword Thunder Attack ανακοινώνουν νέους δίσκους
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Σχολιάζω (χαβαλές ψιλοσοβαρός βέβαια να γίνεται γιατί έχουν βάση τα ανωτέρω):Zippo190 έγραψε: ↑Σάβ 07 Οκτ 2023, 13:58 ...και το όνειρο γίνεται εφιάλτης...
-Η μπάντα συνεχίζει να λέγεται Warlord με κύριο μέλος τον Zonder
-βάζουν γυναικεία "αιθέρια" φωνητικά σε συνδυασμό με αντρικά.
-κουρδίζουν πιο χαμηλά και φλερτάρουν με την goth αισθητική.
-δηλώσεις ότι το παλιό υλικό δεν είναι τόσο καλό και θα ακολουθήσουν "επίσημες" επανεκτελέσεις.
-επιπλέον δηλώσεις τύπου "έτσι θα το ήθελε ο Τσάμης".
...αλλά η ελπίδα υπάρχει...
-Martiria και Black Sword Thunder Attack ανακοινώνουν νέους δίσκους
1. Εννοείται
2. Καλά δεν είναι νέο και όντως γούσταρε ο Μπίλ τέτοια
3. Δύσκολο γιατί ο μουγγός ακούγεται σα να πνίγεται με γκαζάκια (τις μπίλιες ντέ) στα χαμηλά (στα ψηλά είναι σαν να σκληρίζουν δεκαεννια παρθένες τύπου Λουκά αλλά κι αυτό άλλη ιστορία)
4. Παίζει (μεγαλύτερη ιστορία το γιατί)
5. Καλά εννοείται
- Advancing Yokeda
B L A C K
S W O R D
T H U N D E R
A T T A C K
F O R
T H E
W I N
M O F O S
S W O R D
T H U N D E R
A T T A C K
F O R
T H E
W I N
M O F O S
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- CountRaven
https://www.facebook.com/10005038750414 ... Bg5fVqVul/
Και στα σχόλια Zonder επιβεβαιώνει ότι θα υπάρξει και ημερομηνία στην Αθήνα.
Post στην σελίδα των Warlord πριν λίγες ώρεςLive dates being confirmed for 2024 --announcements soon!
Και στα σχόλια Zonder επιβεβαιώνει ότι θα υπάρξει και ημερομηνία στην Αθήνα.
- Συνημμένα
-
- Screenshot_2023-10-25-06-32-46-168_com.facebook.katana.jpg (260.52 KiB) Προβλήθηκε 348 φορές
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Northbound
Σαν την διπλή πίτα με ΜΠΟΛΙΚΟ έξτρα σκόρδο στο τζατζίκι.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Κυρ 08 Οκτ 2023, 08:44 B L A C K
S W O R D
T H U N D E R
A T T A C K
F O R
T H E
W I N
M O F O S

Like a man is a mountainside
Greatness waits for those who try
None can teach you, it's all inside
Just climb
Greatness waits for those who try
None can teach you, it's all inside
Just climb
ιδανικά να μπαίνει έξτρα τζατζίκι ανάμεσα στις πίτες.Northbound έγραψε: ↑Τετ 25 Οκτ 2023, 13:45Σαν την διπλή πίτα με ΜΠΟΛΙΚΟ έξτρα σκόρδο στο τζατζίκι.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Κυρ 08 Οκτ 2023, 08:44 B L A C K
S W O R D
T H U N D E R
A T T A C K
F O R
T H E
W I N
M O F O S![]()