Οι WARLORD ανακοίνωσαν νέο μέλος

Κουβέντες μεταλλικές, απλές και σταράτες...
Άβαταρ μέλους
Northbound

Re: Οι WARLORD ανακοίνωσαν νέο μέλος

Δημοσίευση από Northbound »

Zippo190 έγραψε: Τετ 25 Οκτ 2023, 17:52
Northbound έγραψε: Τετ 25 Οκτ 2023, 13:45
Advancing Yokeda έγραψε: Κυρ 08 Οκτ 2023, 08:44 B L A C K

S W O R D

T H U N D E R

A T T A C K

F O R

T H E

W I N

M O F O S
Σαν την διπλή πίτα με ΜΠΟΛΙΚΟ έξτρα σκόρδο στο τζατζίκι. :pasok:
ιδανικά να μπαίνει έξτρα τζατζίκι ανάμεσα στις πίτες.
Αυτή την στιγμή μαζεύω τα μυαλά μου από το πάτωμα γιατί κάτι τόσο ΓΑΜΗΣΤΕΡΑ ΑΠΛΟ, το ακούω πρώτη φορά ενώ θα έπρεπε κανονικά να είναι δεδομένο! :nana:
Like a man is a mountainside
Greatness waits for those who try
None can teach you, it's all inside
Just climb
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

Northbound έγραψε: Τετ 25 Οκτ 2023, 20:58 Αυτή την στιγμή μαζεύω τα μυαλά μου από το πάτωμα γιατί κάτι τόσο ΓΑΜΗΣΤΕΡΑ ΑΠΛΟ, το ακούω πρώτη φορά ενώ θα έπρεπε κανονικά να είναι δεδομένο! :nana:
Spread the word. The crusade has just begun.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

ΠΑΣΟΚ. Δίπιτο. BSTA.

Τρίπτυχο ευτυχίας.

Υγ. Παίζουν και Invaders όπως διαβάζω στα σχόλια όπου ο Giles λέει στον Mark ότι του το στέλνει σε mp3.

Ενώ εδώ:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =629984919 - έχουμε ένα κομμάτι που βρήκε ο Mark ψάχνοντας υλικό για Warlord practise.

This is call social media marketing.

Yeah.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Εβαλα το κομματι...ο Bill άκουγε Journey στα νιατα του.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
CountRaven

@aorpanos72

Δεν είναι Warlord το κομμάτι.

Είπε απλά πως το βρήκε ψάχνοντας για Warlord υλικό για να κάνει practise.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
FarCry

Δημοσίευση από FarCry »

For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
Άβαταρ μέλους
CountRaven

FarCry έγραψε: Σάβ 25 Νοέμ 2023, 20:19 https://www.facebook.com/share/v/6ERNCipJY5rQAhZq/

τη κατάρα μου

Και τη δικιά μου.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Μια χαρά. Ένας από τους ύμνους μας, κατάφεραν να τον κάνουν ακούγεται σαν μια πλαστική παπαριά.
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Δημοσίευση από Zippo190 »

Στηρίζουμε την ultimate έκδοση της μπαντάρας, χωρίς βάρη και θέλουμε χαμηλοκουρδισμένες κιθάρες.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
Priamos

Δημοσίευση από Priamos »

Ανιωθοι και αμπαλοι. Έχει τόσο σχέση με Warlord, όσο οι Nelson Brothers με τους Blasphemy.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Άβαταρ μέλους
Corum Jhaelen Irsei

Δημοσίευση από Corum Jhaelen Irsei »

CountRaven έγραψε: Σάβ 25 Νοέμ 2023, 20:34 Μια χαρά. Ένας από τους ύμνους μας, κατάφεραν να τον κάνουν ακούγεται σαν μια πλαστική παπαριά.
Priamos έγραψε: Σάβ 25 Νοέμ 2023, 21:01 Ανιωθοι και αμπαλοι. Έχει τόσο σχέση με Warlord, όσο οι Nelson Brothers με τους Blasphemy.
Δεν τολμαω να πατησω το λινκ!
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

Δεν εχω εμπλακεί ποτέ σε facebookικούς διαπληκτισμούς, αλλά τώρα το σκέφτομαι σοβαρά ακόμα και αν διακινδυνεύσω το λογαριασμό μου. Δεν πρέπει να περάσει αυτό το εγχείρημα. Απλά δεν πρέπει.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Advancing Yokeda έγραψε: Σάβ 25 Νοέμ 2023, 21:49 Δεν εχω εμπλακεί ποτέ σε facebookικούς διαπληκτισμούς, αλλά τώρα το σκέφτομαι σοβαρά ακόμα και αν διακινδυνεύσω το λογαριασμό μου. Δεν πρέπει να περάσει αυτό το εγχείρημα. Απλά δεν πρέπει.
Πραγματικά δεν αξίζει να χαλαστείς για αυτό το ξεφτιλίκι. Έτσι και αλλιώς ένα μεγάλο μέρος από τα αρνητικά σχόλια τα σβήνουν.

Όλα πάνε βάση σχεδίου και αν κρίνω από τα tags στα σχόλια έχουμε και την εταιρία που θα βγάλει το νέο "άλμπουμ". -High Roller-. Υπόθεση κάνω, αλλά μάλλον πέφτω μέσα. Υπάρχει εξάλλου συνεργασία από παλιά.
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

CountRaven έγραψε: Σάβ 25 Νοέμ 2023, 22:29 -High Roller-.
αυτό
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Αυτά βλέπω και το έχω γυρίσει στο Black Metal και έχω βρει την υγειά μου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Heavy metal καταστάσεις...”