Οι WARLORD ανακοίνωσαν νέο μέλος
- Northbound
Re: Οι WARLORD ανακοίνωσαν νέο μέλος
Αυτή την στιγμή μαζεύω τα μυαλά μου από το πάτωμα γιατί κάτι τόσο ΓΑΜΗΣΤΕΡΑ ΑΠΛΟ, το ακούω πρώτη φορά ενώ θα έπρεπε κανονικά να είναι δεδομένο!Zippo190 έγραψε: ↑Τετ 25 Οκτ 2023, 17:52ιδανικά να μπαίνει έξτρα τζατζίκι ανάμεσα στις πίτες.Northbound έγραψε: ↑Τετ 25 Οκτ 2023, 13:45Σαν την διπλή πίτα με ΜΠΟΛΙΚΟ έξτρα σκόρδο στο τζατζίκι.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Κυρ 08 Οκτ 2023, 08:44 B L A C K
S W O R D
T H U N D E R
A T T A C K
F O R
T H E
W I N
M O F O S![]()

Like a man is a mountainside
Greatness waits for those who try
None can teach you, it's all inside
Just climb
Greatness waits for those who try
None can teach you, it's all inside
Just climb
- Advancing Yokeda
Spread the word. The crusade has just begun.Northbound έγραψε: ↑Τετ 25 Οκτ 2023, 20:58 Αυτή την στιγμή μαζεύω τα μυαλά μου από το πάτωμα γιατί κάτι τόσο ΓΑΜΗΣΤΕΡΑ ΑΠΛΟ, το ακούω πρώτη φορά ενώ θα έπρεπε κανονικά να είναι δεδομένο!![]()
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- CountRaven
ΠΑΣΟΚ. Δίπιτο. BSTA.
Τρίπτυχο ευτυχίας.
Υγ. Παίζουν και Invaders όπως διαβάζω στα σχόλια όπου ο Giles λέει στον Mark ότι του το στέλνει σε mp3.
Ενώ εδώ:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =629984919 - έχουμε ένα κομμάτι που βρήκε ο Mark ψάχνοντας υλικό για Warlord practise.
This is call social media marketing.
Yeah.
Τρίπτυχο ευτυχίας.
Υγ. Παίζουν και Invaders όπως διαβάζω στα σχόλια όπου ο Giles λέει στον Mark ότι του το στέλνει σε mp3.
Ενώ εδώ:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =629984919 - έχουμε ένα κομμάτι που βρήκε ο Mark ψάχνοντας υλικό για Warlord practise.
This is call social media marketing.
Yeah.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- aorpanos72
Εβαλα το κομματι...ο Bill άκουγε Journey στα νιατα του.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- CountRaven
@aorpanos72
Δεν είναι Warlord το κομμάτι.
Είπε απλά πως το βρήκε ψάχνοντας για Warlord υλικό για να κάνει practise.
Δεν είναι Warlord το κομμάτι.
Είπε απλά πως το βρήκε ψάχνοντας για Warlord υλικό για να κάνει practise.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
- CountRaven
FarCry έγραψε: ↑Σάβ 25 Νοέμ 2023, 20:19 https://www.facebook.com/share/v/6ERNCipJY5rQAhZq/
τη κατάρα μου
Και τη δικιά μου.
- CountRaven
Μια χαρά. Ένας από τους ύμνους μας, κατάφεραν να τον κάνουν ακούγεται σαν μια πλαστική παπαριά.
Στηρίζουμε την ultimate έκδοση της μπαντάρας, χωρίς βάρη και θέλουμε χαμηλοκουρδισμένες κιθάρες.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Ανιωθοι και αμπαλοι. Έχει τόσο σχέση με Warlord, όσο οι Nelson Brothers με τους Blasphemy.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
And cast God down upon the earth!
- Corum Jhaelen Irsei
CountRaven έγραψε: ↑Σάβ 25 Νοέμ 2023, 20:34 Μια χαρά. Ένας από τους ύμνους μας, κατάφεραν να τον κάνουν ακούγεται σαν μια πλαστική παπαριά.
Δεν τολμαω να πατησω το λινκ!
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
- Advancing Yokeda
Δεν εχω εμπλακεί ποτέ σε facebookικούς διαπληκτισμούς, αλλά τώρα το σκέφτομαι σοβαρά ακόμα και αν διακινδυνεύσω το λογαριασμό μου. Δεν πρέπει να περάσει αυτό το εγχείρημα. Απλά δεν πρέπει.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- CountRaven
Πραγματικά δεν αξίζει να χαλαστείς για αυτό το ξεφτιλίκι. Έτσι και αλλιώς ένα μεγάλο μέρος από τα αρνητικά σχόλια τα σβήνουν.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Σάβ 25 Νοέμ 2023, 21:49 Δεν εχω εμπλακεί ποτέ σε facebookικούς διαπληκτισμούς, αλλά τώρα το σκέφτομαι σοβαρά ακόμα και αν διακινδυνεύσω το λογαριασμό μου. Δεν πρέπει να περάσει αυτό το εγχείρημα. Απλά δεν πρέπει.
Όλα πάνε βάση σχεδίου και αν κρίνω από τα tags στα σχόλια έχουμε και την εταιρία που θα βγάλει το νέο "άλμπουμ". -High Roller-. Υπόθεση κάνω, αλλά μάλλον πέφτω μέσα. Υπάρχει εξάλλου συνεργασία από παλιά.
- Advancing Yokeda
αυτό
- CountRaven
Αυτά βλέπω και το έχω γυρίσει στο Black Metal και έχω βρει την υγειά μου.