Θα πάτε στα επερχόμενα Live των WARLORD (Καλοκαίρι 2024);
Re: Θα πάτε στα επερχόμενα Live των WARLORD (Καλοκαίρι 2024);
Ως Warlord με νέο υλικό, μόνο αν παρουσιάσουν διαθήκη του Τσάμη που το ορίζει με σφραγίδα αυθεντικότητας από συμβολαιογράφο.
Ως μπάντα με άλλο όνομα σε ύφος Warlord - NAI, ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ήταν αυτή η ερώτηση- θα πήγαινα άνετα.
Ως Warlord για λάηβ παλιού υλικού, έχω δει Τσάμη, ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Ως μπάντα με άλλο όνομα σε ύφος Warlord - NAI, ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ήταν αυτή η ερώτηση- θα πήγαινα άνετα.
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
- Advancing Yokeda
είσαι ΓΑΤΑΡΟΣ!aorpanos72 έγραψε: ↑Παρ 06 Οκτ 2023, 15:10αχαχαχαχαχαχ και να ήθελες να κρυφθείς τρεις ψηφοι υπάρχουν και λεει το αποτέλεσμά
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- Advancing Yokeda
Πες τα άνθρωπέ μουaorpanos72 έγραψε: ↑Παρ 06 Οκτ 2023, 17:01 Ναι,χωρίς να σας το χαλάσω δεν θα δείτε Warlord αλλά tribute μπάντα
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- Advancing Yokeda
Δεν είδες απλά Τσάμη. Είδες Warlord!Mamercus έγραψε: ↑Παρ 06 Οκτ 2023, 17:11 Ως Warlord με νέο υλικό, μόνο αν παρουσιάσουν διαθήκη του Τσάμη που το ορίζει με σφραγίδα αυθεντικότητας από συμβολαιογράφο.
- aorpanos72
Δεν πίνεις νερό...πίνεις Βυλουδο (τι έπαθα με τις παλιές διαφημίσεις σήμερα )Advancing Yokeda έγραψε: ↑Παρ 06 Οκτ 2023, 17:37Δεν είδες απλά Τσάμη. Είδες Warlord!Mamercus έγραψε: ↑Παρ 06 Οκτ 2023, 17:11 Ως Warlord με νέο υλικό, μόνο αν παρουσιάσουν διαθήκη του Τσάμη που το ορίζει με σφραγίδα αυθεντικότητας από συμβολαιογράφο.

" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
θα ήθελα όχι.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Ναι έχεις δίκιο, απλά δεν έχω δει την κανονική μπάντα, οπότε για αυτό αν έρθουν θα πάω.aorpanos72 έγραψε: ↑Παρ 06 Οκτ 2023, 17:01 Ναι,χωρίς να σας το χαλάσω δεν θα δείτε Warlord αλλά tribute μπάντα
Τους έχω δει 4 φορές, οπότε, δεν καίγομαι...αν έρθουν ως live/tribute μπάντα, μάλλον θα πήγαινα (μιας και μου λείπει αρκετά η φάση να πηγαίνω σε λάιβ, λόγω της κατάστασης που βιώσαμε με τον κορωνοιό, συν το ότι λόγω δουλειάς λείπω συχνά από την Αθήνα και χάνω αρκετά λάιβ). Αν όμως αποφασίσουν να συνεχίσουν και στουντιακά, δεν στηρίζω, οπότε, δε θα πάω και στο λάιβ. Μόνο αν όπως έιπε και παραπάνω ένας φίλος, μας δείξουν διαθήκη Τσάμη που να λέει ρητά πως επιθυμεί να συνεχίσουν το έργο του!!
Μιας και ζούμε όμως στην εποχή που υφίστανται κάτι δίπολα τύπου Judas Priest/KK's Priest, Rhapsody/ Luca Turilli's Rhapsody/Turilli-Lione Rhapsody κλπ ευτράπελα, πόσο θα γούσταρα για σπάσιμο να ανακοινωνόταν μπάντα για λάιβ μόνο, με όνομα The True Warlord, με Damien King I στην φωνή, Archangel στο μπάσο και την Sentinel στα πλήκτρα! Εκεί θα πήγαινα σίγουρα 

- Advancing Yokeda
ζει ο ημίθεος? τί δε θα' δινα να ξανακούσω Rucker
Για μένα, η πραγματική φωνή των Warlord!! Συμπαθέστατοι όλοι οι μεταγενέστεροι, αλλά θεωρώ ότι ο Jack είχε κάτι το ονειρικό/μαγικό στην φωνή του, όπου έδενε απόλυτα με τις επίσης ονειρικές/μαγικές μελωδίες του Bill. Απ'ότι γνωρίζω, ο Jack έχει αποσυρθεί, ενώ μετά δυσκολίας είχα βρει στο διαδίκτυο μια μεταγενέστερη φωτογραφία του, όπου δείχνει και αρκετά ταλαιπωρημένος/κακογερασμένος...Να είναι καλά, ό,τι και αν κάνει!
- CountRaven
Αρχές 2010 στα πλαίσια του βιβλίου τον είχα αναζητήσει τον αγαπητό Jack Rucker. Είχε και προφίλ στο facebook.
Δεν είχα πάρει απάντηση μα ο Danney Alkana μου είχε πει πως είχαν μια μικρή επαφή κατά καιρούς και μάλιστα σε εκείνη τη φάση τον έψαχνε και εκείνος.
Έχω στο αρχείο μου μια μυθική συνέντευξη Alkana με άπειρες πληροφορίες που δεν έχουν βγει ποτέ, πουθενά, μεταξύ άλλων και για Jack Rucker. Κάποια στιγμή πρέπει να βρω χρόνο να τη φτιάξω.
Κανένας δεν κατάφερε να αγγίξει τη μαγεία του Damien King ένα στη φωνή.
Μακάρι να ζει και να είναι καλά.
Δεν είχα πάρει απάντηση μα ο Danney Alkana μου είχε πει πως είχαν μια μικρή επαφή κατά καιρούς και μάλιστα σε εκείνη τη φάση τον έψαχνε και εκείνος.
Έχω στο αρχείο μου μια μυθική συνέντευξη Alkana με άπειρες πληροφορίες που δεν έχουν βγει ποτέ, πουθενά, μεταξύ άλλων και για Jack Rucker. Κάποια στιγμή πρέπει να βρω χρόνο να τη φτιάξω.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Σ'ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες!!CountRaven έγραψε: ↑Σάβ 07 Οκτ 2023, 11:17 Αρχές 2010 στα πλαίσια του βιβλίου τον είχα αναζητήσει τον αγαπητό Jack Rucker. Είχε και προφίλ στο facebook.
- Bersekeros
Αυτό που λέει ο aorpanos72. Επειδή μου έκανε εντύπωση η είδηση και είπα να δω τι παίζει,aorpanos72 έγραψε: ↑Παρ 06 Οκτ 2023, 17:01 Ναι,χωρίς να σας το χαλάσω δεν θα δείτε Warlord αλλά tribute μπάντα
λένε, ότι οι συναυλίες θα είναι για να τιμήσουν την μνήμη του Τσάμη.
Δεν λένε ότι πρόκειται για κάποιο εγχείρημα, που θα έχει δισκογραφική συνέχεια ή κάτι τέτοιο.
Εγώ τους είδα 2 φορές στη Θεσσαλονίκη, το 2013 με τον Αυστραλό, τον Giles Lavery στα φωνητικά και το 2014, με τον Νικόλα τον Λεπτό.
Αλλά δεν βρίσκω κάτι κακό, να έβλεπα την ''μπάντα'', που θα τιμήσει την μνήμη του Τσάμη, σε κάποιες συναυλίες.
Τώρα αν έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους, για περαιτέρω, αυτό απλά ΔΕΝ θα ήταν Warlord.
Ωστόσο όμως, φανταστείτε, να υπάρχει τίποτα ακυκλοφόρητο υλικό του Bill και να θέλει κάποια στιγμή να το βγάλει ο Zonder.
Ε, δεν θα έλεγα κι όχι....Φυσικά αυτό είναι μια σκέψη που έβγαλα, από το κεφάλι μου.
Νομίζω, ότι οι συναυλίες είναι απλώς ''προς τιμήν'' και τίποτα άλλο, σύμφωνα με αυτά που διάβασα.
- aorpanos72
Μπες στο άλλο τοπίκ ...να διαβάσεις και τα περί άλμπουμ.
https://www.forgotten-scroll.gr/forum/v ... 1&start=45
https://www.forgotten-scroll.gr/forum/v ... 1&start=45
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net