Η Επιτροπή της Ξεφτίλας
- aorpanos72
Re: Η Επιτροπή της Ξεφτίλας
Καλά έχει δώσει ουκ ολίγα δικαιώματα κατά καιρούς ο DeMaio.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 12:34 Το θέμα είναι πως:
1. Η σάτιρα σήμερα έχει και ιερό και όσιο. Υπερασπίζεται συγκεκριμένες ιδέες και απόψεις που δεν τις ακουμπά αλλά άνετα ξεφτιλίζει άλλες.
2. Ο Joey DeMaio δεν είναι εκεί για να του κάνουμε φωτοσοπ με τη Barbie, αλλά για να εμπνεόμαστε από έναν μεγάλο μουσικό.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- GeorgeKallinis
Θεωρώ τον εαυτό μου Μανογουορά ως το μεδούλι και πραγματικά ουδέποτε με πείραξε κάποιος να τον κάνει φώτοσοπ, είναι απλώς φθηνο χιούμορ και χαρακτηρίζει αυτόν που το κάνει.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 12:34 Το θέμα είναι πως:
1. Η σάτιρα σήμερα έχει και ιερό και όσιο. Υπερασπίζεται συγκεκριμένες ιδέες και απόψεις που δεν τις ακουμπά αλλά άνετα ξεφτιλίζει άλλες.
2. Ο Joey DeMaio δεν είναι εκεί για να του κάνουμε φωτοσοπ με τη Barbie, αλλά για να εμπνεόμαστε από έναν μεγάλο μουσικό.
Εκεί που έβαζα όριο, είναι τα αυθαίρετα συμπεράσματα ότι "όλοι οι μανογοουοράδες είναι έτσι ή άλλιώς", δηλαδή μια προσβλητική γενίκευση, ένα κακοπροαίρετο τσουβάλιασμα που συνδέει το μέταλ με κακές συμπεριφορές και είναι όχι απλώς κατακριτέο αλλά κατάπτυστο.
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Συμφώνω μέχρι τελείας με το κειμενο του @GeorgeKallinis με τη διαφορά οτι δεν εχω καμια ανοχη στο χιουμοράκι και στον "αυτοσαρκασμο" . Το τελευταιο το βάζω σε εισαγώγικα γιατι δεν ειναι αυτοσαρκασμος όταν προέρχεται απο πανκηδες, νου-μεταλάδες, κοράδες ή άτομα που ξύπνησαν ένα πρωι και ειπαν "Ιου, μέταλ? Τι τυρένια γραφικότητα!" Και ναι, κι αν δεν έχουμε δώσει "μάχες" εκει μέσα. Συνήθως προκύπτει το προφανές, οτι τελικα ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ δεν ειναι τόσο "κουλ" όσο απαιτουν απο τον μεταλλά να είναι, όταν επιτίθεσαι στα σκουπίδια που ακουνε.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- Corum Jhaelen Irsei
Η μπαρμπι ειναι ενα ινδαλμα και μια ιερη κουκλα που εχει δωσει χαρα σε απειρα μικρα παιδια. Ο Ντεμαιο δεν ειναι ουτε μια τριχα απο τα @@ της.
Η μπαρμπι ειναι ενα ινδαλμα και μια ιερη κουκλα που εχει δωσει χαρα σε απειρα μικρα παιδια. Ο Ντεμαιο δεν ειναι ουτε μια τριχα απο τα @@ της.
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
Corum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 12:12 Διαφωνω και με τους χαρακτηρισμους και με την επιχειρηματολογια. Η σατιρα δεν εχει ουτε ιερα ουτε οσια και δεν πρεπει να εχει.
Αν δεν σας αρεσουν αυτα τα αστειακια, μην τα διαβαζετε. Το οτι κατι ειναι ιερο για εσας σε καμια περιπτωση δεν το κανει αβατο και απροσπαλαστο απο την σατιρα καποιου αλλου.
Αν πιστευετε οτι ειναι σατιρα κακου επιπεδου, μια χαρα (και βεβαια αυτο δεν ειναι παρα η προσωπικη σας αποψη και οχι καμια αντικειμενικη πραγματικοτητα).
Αλλο αυτο, (δηλάδη το να λεμε οτι η σατιρα τους δεν ειναι ποιοτικη) και αλλο ομως να χαρακτηριζουμε με τετοιο τροπο τους αλλους ανθρωπους επειδη δεν μας αρεσει αυτο που λενε. Και εννοειται σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να μιλαμε για ιερα και για οσια, και επειδη για εμας αυτα ειναι ετσι, ολοι οι αλλοι θα πρεπει να κανουν μοκο. Ουτε Ισλαμ να ειμαστε.
Αν αναφέρες μεταξύ άλλων και σε εμένα, εγώ προσωπικά δεν παίρνω πίσω τους χαρακτηρισμούς μου για κρετίνους (= ηλίθιους) και σαπίλα και εξηγώ την έκρηξή αυτή :
α) Για χρόνια όσο θυμάμαι τον εαυτό μου να ναι σε φόρουμς, βλέπω πολλά παρόμοια memes αλλά θα αναφέρω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα : τους Manowar σε κάποια φώτο να τους κοροιδεύουν και να γελάνε με τα «γούνινα βρακάκια». Αποτέλεσμα;
Άτομα ΑΣΧΕΤΑ τελείως με τη μουσική να κράζουν τη μουσική ΧΩΡΙΣ να έχουν ακούσει νότα απ όλα αυτά. Κράζει απλά το εξώφυλλο. Το να μη δέχεται κάποιος να ακούσει τη μουσική με αποτέλεσμα να έχει κρίνει από το εξώφυλλο (ενδυμασία) είναι λίγο κρετινίστικο. Το να χαρακτηρίζεσαι εσύ γραφικός από ΑΣΧΕΤΟΥΣ επειδή απλά ακούς Metal (ειδικά) ή Manowar (πιο συγκεκριμένα) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΡΕΤΙΝΙΣΤΙΚΟ.
Τα άτομα στην εν λόγω σελίδα λοιπόν συμβάλλουν στην γιγάντωση αυτού του φαινομένου αφού κάποιος παλιά για να το δει αυτό , έπρεπε να μπει σε φόρουμ και να το πετύχει. Τώρα του το εμφανίζει στη ροή της σελίδας στο FB, ακόμα κι αν δεν τους πάει μία (βλ. Count Raven).
β) Αυτός που φτιάχνει δημόσια μια σελίδα «για να κάνει άλλους να γελάσουν» θάβοντας άπαντες στην πορεία, και ειδικά από τη στιγμή που βγάζει και χρήματα απ αυτό (διορθώστε με αν κάνω λάθος), θα πρέπει να δεχθεί και τον αντίλογο όποιος κι αν είναι αυτός. Είπαμε έχουμε ελευθερία λόγου. Εγώ δεν είναι ανάγκη να τα διαβάσω/δω τα memes του. Αυτός γιατί είναι ανάγκη να διαβάσει τα σχόλια μου;
Ο Τζωρτζ τα πε ωραία πάντως και δείχνει τα 2 μέτρα και 2 σταθμά (υποκρισία δηλαδή) που έχουν κάποια άτομα εκει μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Epitaph την Τετ 11 Οκτ 2023, 13:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Advancing Yokeda
....παιδιά που σήμερα δε μπορούν ούτε μακαρόνια να βράσουνCorum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 13:09 Η μπαρμπι ειναι ενα ινδαλμα και μια ιερη κουκλα που εχει δωσει χαρα σε απειρα μικρα παιδια.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Ιδεα για επομενο δισκο μανογορ: Αφηγηματικό τράκ τυπου warrior's prayer αλλα φυσικά ειναι ο Αρχηγός απαγγέλοντας μια συνταγή για καρμπονάρα.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 13:26....παιδιά που σήμερα δε μπορούν ούτε μακαρόνια να βράσουνCorum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 13:09 Η μπαρμπι ειναι ενα ινδαλμα και μια ιερη κουκλα που εχει δωσει χαρα σε απειρα μικρα παιδια.
- aorpanos72
Έκλαψα με την κοινωνική κριτικήCorum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 13:09 2. Ο Joey DeMaio δεν είναι εκεί για να του κάνουμε φωτοσοπ με τη Barbie, αλλά για να εμπνεόμαστε από έναν μεγάλο μουσικό.

" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- GeorgeKallinis
Κοίτα, ούτως ή άλλως, μετά το απογοητευτικό/τραγικό τελευταίο σινγκλ, η κατρακύλα δεν έχει σταματημό, γιατί όχι;theBox έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 13:28Ιδεα για επομενο δισκο μανογορ: Αφηγηματικό τράκ τυπου warrior's prayer αλλα φυσικά ειναι ο Αρχηγός απαγγέλοντας μια συνταγή για καρμπονάρα.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 13:26....παιδιά που σήμερα δε μπορούν ούτε μακαρόνια να βράσουνCorum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 13:09 Η μπαρμπι ειναι ενα ινδαλμα και μια ιερη κουκλα που εχει δωσει χαρα σε απειρα μικρα παιδια.

The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
- Advancing Yokeda
πρόλαβε άλλοςtheBox έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 13:28Ιδεα για επομενο δισκο μανογορ: Αφηγηματικό τράκ τυπου warrior's prayer αλλα φυσικά ειναι ο Αρχηγός απαγγέλοντας μια συνταγή για καρμπονάρα.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 13:26....παιδιά που σήμερα δε μπορούν ούτε μακαρόνια να βράσουνCorum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 13:09 Η μπαρμπι ειναι ενα ινδαλμα και μια ιερη κουκλα που εχει δωσει χαρα σε απειρα μικρα παιδια.
https://www.forgotten-scroll.gr/forum/v ... %BD#p67219
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
ΠΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ!!!!! ΟΧΙ ΡΕ ΝΤΕΙΒ, ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 13:33πρόλαβε άλλοςtheBox έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 13:28Ιδεα για επομενο δισκο μανογορ: Αφηγηματικό τράκ τυπου warrior's prayer αλλα φυσικά ειναι ο Αρχηγός απαγγέλοντας μια συνταγή για καρμπονάρα.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 13:26
....παιδιά που σήμερα δε μπορούν ούτε μακαρόνια να βράσουν
- CountRaven
Ήρθα απλά να γράψω ότι η Επιτροπή και η Φάρα της είναι η επιτομή της Ξεφτίλας.
Μόνο Guardian.
Μόνο SFB Tour 92.
Μόνο Guardian.
Μόνο SFB Tour 92.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Advancing Yokeda
Οπότε μάλλον δεν μπήκες στον κόπο να φτιάξεις τέτοιες πέννες.... Όταν φιλοτιμηθείς, μην ξεχάσεις τις ΓΑΤΟΤΡΙΧΕΣ! (makes you robust λέει ο David)theBox έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 13:34ΠΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ!!!!! ΟΧΙ ΡΕ ΝΤΕΙΒ, ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 13:33πρόλαβε άλλος
Η άποψή μου σε τρία μέρη:
1. Η έκρηξη του @CountRaven νομίζω ότι έχει ένα λόγο μόνον: το ότι η ουσία (μουσική) θυσιάζεται στην ανοησία (δήθεν περί μουσικής) και μάλιστα με προσβλητικό τρόπο. Τρόπο που άνθρωποι που όντως αφιερώνουν τη ζωή τους για την ουσία (μουσική) τον βρίσκουν χυδαίο και παραμορφωτικό.
Νομίζω επίσης, ότι κανείς δεν θα ασχολούταν, πόσο μάλλον ο Χρήστος ελπίζω, αν η ανοησία έμενε στο να προβάλλεται ως τέτοια που είναι (ανοησία) και δεν ήθελε να αντικαταστήσει την ουσία και μάλιστα, με παντελώς μη μουσικούς τρόπους κι όρους.
Να πω, ωστόσο, ότι η σελίδα δεν προβάλλεται ως μουσική. Προβάλλεται ως κωμική. Με βασικό θέμα όμως τη μουσική. Συγκεκριμένη μουσική, συγκεκριμένων ανθρώπων. Άρα είναι κωμική μόνο με συγκεκριμένους ανθρώπους συγκεκριμένης μουσικής. Πολύ περιορισμένης ευθύνης κωμωδία, να μου επιτραπεί να πω.
Προσωπικά, δεν τη βρίσκω κωμική, ούτε καν αστεία ή σατιρική. Και σε καμία περίπτωση μουσική/μουσικοφιλική. Παρόλα αυτά, πρέπει να δώσουμε βάση στο κωμική που δηλώνει αν και δεν ξέρω ποιός τελικά γελάει μαζί της - βασικά όποιος μπορεί και θέλει να την ακολουθεί.
2. Υπήρξα μέλος του ΚΨΜ, προσκεκλημένος από φίλο. Αποχώρησα μετά από έναν ή δύο μήνες. Δεν άντεξα:
τον υποκινούμενη σεχταριστική έκφραση λόγου και τη μαζικής ψυχολογίας χυδαιολογία, την δυσλειτουργική έλλειψη κανόνων πραγματικής επικοινωνίας, την ουσιαστική περιφρόνηση και υποτίμηση τόσου του ατόμου ως μέλος όσο και του συνόλου ως κοινού, και τέλος, την πλήρη απαξίωση της μουσικής αυτής καθαυτής ως θέμα συζήτησης.
Τα πάντα όλα γίνονται με πρόσχημα τον χαβαλέ. Καλός ο χαβαλές. Αλλά αυτού του είδους, μακριά από μένα.
3. Ο χατζημεταλλισμός, αν πρέπει να υιοθετήσω την έννοια, είναι ο ορισμός της ύπαρξης κι η πεμπτουσία τέτοιων σελίδων. Όχι ως αιτιολογικός παράγοντας αλλά ως γενεσιουργός δύναμη. Σωτηρία μόνο η Μπέλλου και δεν την φτάνει ούτε στο νυχάκι της ολάκερο το φέησμουκ μαζεμένο.
Αλλά. Εφόσον δεν συμφωνούμε με κάτι -τέτοιου είδους-, μπορούμε απλά να το αγνοήσουμε. Εφόσον δεν μας αρέσει η σελίδα, μπορούμε απλά να μην την ακολουθούμε. Ναι, σιχαίνομαι μετά βδελυγμίας το νεοταξικό λουμπεναριό της πλάκας που γενικά έχει καταντήσει το διαδίκτυο σε μια αδηφάγα μαύρη τρύπα λογικής. Όμως ως εδώ από μένα. Γούστο και καπέλο καθενός και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Φέησμπουκ είναι, τί να περιμένω δηλαδή;
Και λέγοντας αυτό, κλείνω θεωρώντας ότι ο Χρήστος έκανε προσωπική, αξιακή τοποθέτηση στάσης ζωής κι όχι τυχαία συγκρουσιακή δήλωση - αυτό, το σέβομαι και το κατανοώ απολύτως.
Κάτι αντίστοιχο έπραξε κι ο @GeorgeKallinis και επίσης το εκτιμώ αναλόγως.
1. Η έκρηξη του @CountRaven νομίζω ότι έχει ένα λόγο μόνον: το ότι η ουσία (μουσική) θυσιάζεται στην ανοησία (δήθεν περί μουσικής) και μάλιστα με προσβλητικό τρόπο. Τρόπο που άνθρωποι που όντως αφιερώνουν τη ζωή τους για την ουσία (μουσική) τον βρίσκουν χυδαίο και παραμορφωτικό.
Νομίζω επίσης, ότι κανείς δεν θα ασχολούταν, πόσο μάλλον ο Χρήστος ελπίζω, αν η ανοησία έμενε στο να προβάλλεται ως τέτοια που είναι (ανοησία) και δεν ήθελε να αντικαταστήσει την ουσία και μάλιστα, με παντελώς μη μουσικούς τρόπους κι όρους.
Να πω, ωστόσο, ότι η σελίδα δεν προβάλλεται ως μουσική. Προβάλλεται ως κωμική. Με βασικό θέμα όμως τη μουσική. Συγκεκριμένη μουσική, συγκεκριμένων ανθρώπων. Άρα είναι κωμική μόνο με συγκεκριμένους ανθρώπους συγκεκριμένης μουσικής. Πολύ περιορισμένης ευθύνης κωμωδία, να μου επιτραπεί να πω.
Προσωπικά, δεν τη βρίσκω κωμική, ούτε καν αστεία ή σατιρική. Και σε καμία περίπτωση μουσική/μουσικοφιλική. Παρόλα αυτά, πρέπει να δώσουμε βάση στο κωμική που δηλώνει αν και δεν ξέρω ποιός τελικά γελάει μαζί της - βασικά όποιος μπορεί και θέλει να την ακολουθεί.
2. Υπήρξα μέλος του ΚΨΜ, προσκεκλημένος από φίλο. Αποχώρησα μετά από έναν ή δύο μήνες. Δεν άντεξα:
τον υποκινούμενη σεχταριστική έκφραση λόγου και τη μαζικής ψυχολογίας χυδαιολογία, την δυσλειτουργική έλλειψη κανόνων πραγματικής επικοινωνίας, την ουσιαστική περιφρόνηση και υποτίμηση τόσου του ατόμου ως μέλος όσο και του συνόλου ως κοινού, και τέλος, την πλήρη απαξίωση της μουσικής αυτής καθαυτής ως θέμα συζήτησης.
Τα πάντα όλα γίνονται με πρόσχημα τον χαβαλέ. Καλός ο χαβαλές. Αλλά αυτού του είδους, μακριά από μένα.
3. Ο χατζημεταλλισμός, αν πρέπει να υιοθετήσω την έννοια, είναι ο ορισμός της ύπαρξης κι η πεμπτουσία τέτοιων σελίδων. Όχι ως αιτιολογικός παράγοντας αλλά ως γενεσιουργός δύναμη. Σωτηρία μόνο η Μπέλλου και δεν την φτάνει ούτε στο νυχάκι της ολάκερο το φέησμουκ μαζεμένο.
Αλλά. Εφόσον δεν συμφωνούμε με κάτι -τέτοιου είδους-, μπορούμε απλά να το αγνοήσουμε. Εφόσον δεν μας αρέσει η σελίδα, μπορούμε απλά να μην την ακολουθούμε. Ναι, σιχαίνομαι μετά βδελυγμίας το νεοταξικό λουμπεναριό της πλάκας που γενικά έχει καταντήσει το διαδίκτυο σε μια αδηφάγα μαύρη τρύπα λογικής. Όμως ως εδώ από μένα. Γούστο και καπέλο καθενός και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Φέησμπουκ είναι, τί να περιμένω δηλαδή;
Και λέγοντας αυτό, κλείνω θεωρώντας ότι ο Χρήστος έκανε προσωπική, αξιακή τοποθέτηση στάσης ζωής κι όχι τυχαία συγκρουσιακή δήλωση - αυτό, το σέβομαι και το κατανοώ απολύτως.
Κάτι αντίστοιχο έπραξε κι ο @GeorgeKallinis και επίσης το εκτιμώ αναλόγως.
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
- Corum Jhaelen Irsei
Σε καθε περιπτωση εγω ειπα αυτο που ειχα να πω. Αν εσυ πιστευεις οτι αυτα που γραφτηκαν ειναι οκ, καλα κανεις και ολα μια χαρα.Epitaph έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 13:22Corum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 12:12 Διαφωνω και με τους χαρακτηρισμους και με την επιχειρηματολογια. Η σατιρα δεν εχει ουτε ιερα ουτε οσια και δεν πρεπει να εχει.
Αν δεν σας αρεσουν αυτα τα αστειακια, μην τα διαβαζετε. Το οτι κατι ειναι ιερο για εσας σε καμια περιπτωση δεν το κανει αβατο και απροσπαλαστο απο την σατιρα καποιου αλλου.
Αν πιστευετε οτι ειναι σατιρα κακου επιπεδου, μια χαρα (και βεβαια αυτο δεν ειναι παρα η προσωπικη σας αποψη και οχι καμια αντικειμενικη πραγματικοτητα).
Αλλο αυτο, (δηλάδη το να λεμε οτι η σατιρα τους δεν ειναι ποιοτικη) και αλλο ομως να χαρακτηριζουμε με τετοιο τροπο τους αλλους ανθρωπους επειδη δεν μας αρεσει αυτο που λενε. Και εννοειται σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να μιλαμε για ιερα και για οσια, και επειδη για εμας αυτα ειναι ετσι, ολοι οι αλλοι θα πρεπει να κανουν μοκο. Ουτε Ισλαμ να ειμαστε.
Αν αναφέρες μεταξύ άλλων και σε εμένα, εγώ προσωπικά δεν παίρνω πίσω τους χαρακτηρισμούς μου για κρετίνους (= ηλίθιους) και σαπίλα και εξηγώ την έκρηξή αυτή :
α) Για χρόνια όσο θυμάμαι τον εαυτό μου να ναι σε φόρουμς, βλέπω πολλά παρόμοια memes αλλά θα αναφέρω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα : τους Manowar σε κάποια φώτο να τους κοροιδεύουν και να γελάνε με τα «γούνινα βρακάκια». Αποτέλεσμα;
Άτομα ΑΣΧΕΤΑ τελείως με τη μουσική να κράζουν τη μουσική ΧΩΡΙΣ να έχουν ακούσει νότα απ όλα αυτά. Κράζει απλά το εξώφυλλο. Το να μη δέχεται κάποιος να ακούσει τη μουσική με αποτέλεσμα να έχει κρίνει από το εξώφυλλο (ενδυμασία) είναι λίγο κρετινίστικο. Το να χαρακτηρίζεσαι εσύ γραφικός από ΑΣΧΕΤΟΥΣ επειδή απλά ακούς Metal (ειδικά) ή Manowar (πιο συγκεκριμένα) είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΡΕΤΙΝΙΣΤΙΚΟ.
Τα άτομα στην εν λόγω σελίδα λοιπόν συμβάλλουν στην γιγάντωση αυτού του φαινομένου αφού κάποιος παλιά για να το δει αυτό , έπρεπε να μπει σε φόρουμ και να το πετύχει. Τώρα του το εμφανίζει στη ροή της σελίδας στο FB, ακόμα κι αν δεν τους πάει μία (βλ. Count Raven).
β) Αυτός που φτιάχνει δημόσια μια σελίδα «για να κάνει άλλους να γελάσουν» θάβοντας άπαντες στην πορεία, και ειδικά από τη στιγμή που βγάζει και χρήματα απ αυτό (διορθώστε με αν κάνω λάθος), θα πρέπει να δεχθεί και τον αντίλογο όποιος κι αν είναι αυτός. Είπαμε έχουμε ελευθερία λόγου. Εγώ δεν είναι ανάγκη να τα διαβάσω/δω τα memes του. Αυτός γιατί είναι ανάγκη να διαβάσει τα σχόλια μου;
Ο Τζωρτζ τα πε ωραία πάντως και δείχνει τα 2 μέτρα και 2 σταθμά (υποκρισία δηλαδή) που έχουν κάποια άτομα εκει μέσα.
Δεν χρειαζεται να παρεις τιποτα πισω ουτε εγραψα οτι εγραψα για να παρει καποιος κατι πισω.
Οπως το ΚΨΜ κρινεται απο το περιεχομενο του, το ιδιο συμβαινει και για το FS.
Προσωπικη μου αποψη λοιπον.
Κακη μερα μερα για το FS το ανοιγμα αυτου του τοπικ.
Και κακη μερα για το FS πολλα απο τα σχολια που γραφτηκαν σε αυτο το τοπικ.
Ελπιζω σε κατι καλυτερο απο αυτο το φορουμ.
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.