Η Επιτροπή της Ξεφτίλας

Κουβέντες μεταλλικές, απλές και σταράτες...
Άβαταρ μέλους
FarCry

Re: Η Επιτροπή της Ξεφτίλας

Δημοσίευση από FarCry »

Corum Jhaelen Irsei έγραψε: Τετ 11 Οκτ 2023, 12:12 Διαφωνω και με τους χαρακτηρισμους και με την επιχειρηματολογια. Η σατιρα δεν εχει ουτε ιερα ουτε οσια και δεν πρεπει να εχει.
Αν δεν σας αρεσουν αυτα τα αστειακια, μην τα διαβαζετε. Το οτι κατι ειναι ιερο για εσας σε καμια περιπτωση δεν το κανει αβατο και απροσπαλαστο απο την σατιρα καποιου αλλου.

Αν πιστευετε οτι ειναι σατιρα κακου επιπεδου, μια χαρα (και βεβαια αυτο δεν ειναι παρα η προσωπικη σας αποψη και οχι καμια αντικειμενικη πραγματικοτητα).

Αλλο αυτο, (δηλάδη το να λεμε οτι η σατιρα τους δεν ειναι ποιοτικη) και αλλο ομως να χαρακτηριζουμε με τετοιο τροπο τους αλλους ανθρωπους επειδη δεν μας αρεσει αυτο που λενε. Και εννοειται σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να μιλαμε για ιερα και για οσια, και επειδη για εμας αυτα ειναι ετσι, ολοι οι αλλοι θα πρεπει να κανουν μοκο. Ουτε Ισλαμ να ειμαστε.

Το σχολιο παρακατω ειναι αυστηρα προσωπικο.
Ας ξεκινησουμε με τη συντεταγμενη πως η σατιρα ΔΕΝ εχει ιερα ουτε οσια.Συμφωνω.Και ΔΕΝ πρεπει να εχει.Συμφωνω ξανα και ξανα.
Ας θιξω παραλληλα με αυτη τη συντεταγμενη καποια λιγα σημεια που ισως εχουν διαμορφωσει τη δικη μου οπτικη,καθως τα παντα στη ζωη ειναι θεμα οπτικης.
1)Υπαρχει καπου σε αυτο το πολυσυνθετο ειδος που ειμαστε αυτο που λεγεται θυμικο.Το θυμικο λοιπον οριζεται απο τον καθενα εντελως προσωπικα ,σε καποιους πολυ αυστηρα σε καποιους λιγοτερο.Σφυρηλατειται δε απο τα βιωματα κατα τη διαρκεια της ζωης μας.'Οταν αυτο το συνολο δημιουργει εκρηξεις σημαινει πως καποια εσωτερικη ορισμενη αξια παραβιαστηκε ή προσβληθηκε.Οποτε το θυμικο καθοτι υπαρχει σε ολους μας ,μου επιτρεπει κι εμενα ή καλυτερα ΔΕΝ μου θετει κανενα στοπ στο να αντιδρασω εαν καποιος μου ειρωνευτει(ή σαρκασει αν θελεις) εναν καλλιτεχνη ,ενα βιβλιο,εναν τοπο,ενα καδρο τα οποια λατρευε ο πατερας μου που εχει πεθανει ή ο ξαδερφος μου που τον διωξανε απο το σπιτι επειδη ειχε συγκεκριμενες ιδεοληψιες ή φυσικα εγω ο οποιος εχω καρφιτσωσει επανω αναμνησεις απο φιλους,εφηβεια,ζορια,χαρες κι ενα ματσο προσωπικες καταστασεις.
2)Λογω του οτι δεν εχω ιδεα ποιος ειναι ο συγκεκριμενος τυπος πισω απο αυτα,μπορει να ειναι και πολλοι, δεν αναγνωριζω καν αν ολο αυτο ειναι σατιρα.Ποιος μου λεει πως δεν ειναι ενας μανιακος ναρκισσος που ψαχνει προβολη ή ακομη πιο ομορφα να υπαρχει ενα αντιτιμο πισω απο ολα αυτα(χορηγιες,δωρα απο εταιρειες ή ιστοτοπους κλπ).Που θα μπορουσα καλλιστα να το υποθεσω και το ενα και το αλλο λογω ακριβως των απιστευτων εμμονων που διαχεονται μεσα απο τα ποστ.
Και προσπερναω ταχεως το υφος γραφης οπου το ''κωλογιδο'' και το ''τζουτζες'' παει συννεφο στις δημοσιευσεις προς τα μελη ,αφενος χαμηλης ποιοτητας ''σατιρα'' ,αφετερου εμενα τουλαχιστο μου κανει προσβλητικο αλλα επειδη ξερω απο καλο flaming(να ναι καλα τα ελληνικα groupochat σε ολα τα games :) ) δε μου φτουραει.
3)Ειμαστε μια ομαδα ανθρωπων σε αυτη τη μουσικη με οχι απλως χιουμορ αλλα εξαιρετικο χιουμορ,εξυπνο διορατικο και αυτοσαρκαστικο.Κι αυτο αναπτυχθηκε ως ασπιδα ,αντιδοτο οπως θελεις πεστο, στις συμπεριφορες της πλειοψηφιας απεναντι μας(το γενικευω λιγακι) ανα τα χρονια,θαρρω πως ολοι καταλαβαινουν τι εννοω.Οποτε εγω σαν Στελιος λατρευω το καλο χιουμορ,το επιδιωκω και παντα το επικροτω και προσπαθω να το συντηρησω στη καθημερινοτητα μου.Ομως την ιδια στιγμη ενα κακο αστειο ,περασμενο μεσα απο τη δικη μου ηθικη νοημοσυνη, θα το σχολιασω ,θα το αγνοησω ή τελος παντων οτι αισθανθω.
Και για να βαλω κι ενα τελος ,καποια στιγμη πριν χρονια ,μου στειλανε ενα σκρινσοτ απο μια απο τις προηγουμενες αντιστοιχες σελιδες/ομαδες αυτων των τυπων ,οπου ενας συντακτης της ομαδας ειχε κανει ενα ποστ για τον Dio -''με τετοια σιλλουετα νεραιδα σε περιμενανε ,ξωτικο μας βγηκες'' ή καπως ετσι να μη λεω και ψεματα.Ο Dio ειχε πεθανει απο χρονια πριν.Τυχαινει να τον υπερλατρευω σα προσωπικοτητα,μουσικο,τραγουδιστη,ξωτικο οτι θελετε .Αλλα με ενοχλησε αφανταστα το οτι ηταν ηδη νεκρος.Και γραφτηκε αυτο.Κι αυτο δεν ηταν σατιρα Πριγκηπα του Αλικου Χιτωνα .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FarCry την Τετ 11 Οκτ 2023, 14:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
Άβαταρ μέλους
Corum Jhaelen Irsei

Δημοσίευση από Corum Jhaelen Irsei »

@FarCry με κινδυνο να επαναληφθω και να επαναλαβω αυτα που τοσο ωραια παρεθεσες, το τι ειναι καλη ή κακη σατιρα ειναι υποκειμενικο. Το τι ειναι σατιρα και το τι οχι, επισης. Καλως λοιπον ο καθενας προσωπικα κρινει αυτα που λεγονται. Και βεβαια, θα δεχθει κριση για την κριση του. Εμενα προσωπικα, με το δικο μου θυμικο, δεν μου αρεσουν αυτα που γραφτηκαν, με τον τροπο και την ευκολια που γραφτηκαν. Το ΚΨΜ, δοξα τον Γιαλαμπη, το εχω γραμμενο κανονικοτατα. Νομιζω οτι αυτο ειναι αρκετο. Τα υπολοιπα τα αφηνω στην κριση του καθενος.
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
Άβαταρ μέλους
Mamercus

Δημοσίευση από Mamercus »

"Dark is it's world and lonely we're reaching it again
Fear our returning visions to madness we will fall
If we can't kill the beast forever we must die now
...
Guardian, Guardian, Guardian of the Blind
Give us the help we're waiting for your sign
Guardian, Guardian, Guardian of the Blind"

Ας γεμίσουμε το Forum με Blind Guardian λέω γω!

Γιατί ΤΈΤΟΙΕΣ ΜΠΑΝΤΑΡΕΣ,
με 40 χρόνια ιστορίας και δισκογραφία γεμάτη ΚΟΜΨΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ του μέταλ,
τόσο επιδραστικά και τόσο αγαπημένα από το ελληνικό κοινό,
ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΑΝΤΑΡΕΣ ξαναλέω,
το ότι έρχονται για 4 sold-out στη χώρα μας και παίζουν ακόμα με όλη τη ψυχή τους
είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του γιατί η μουσική μας υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει ΦΟΡΕΒΕΡ,
είναι αφορμή για γιορτή και χαρά μέσα στη γενικότερη σκατίλα,
-εγώ που ΔΕΝ μπόρεσα να πάρω νωρίς εισιτήριο για Σαλονίκη θα το γλεντήσω ακούγοντας όλα τα άλμπουμ σερί-
κι αν κάποιοι χρειάζεται να κάνουν γελοία πλάκα με τα λάηβ και το γκρουπ κι όσους το ακούνε για να την παλέψουν
αντί να την παλεύουν επειδή υπάρχουν τέτοια λάηβ, τέτοια γκρουπ κι όσοι το ακούνε,
ε τότε Τυφλέ Φύλακα, φύλαγε τους τυφλούς
μάτια έχουν μα δε βλέπουν ούτε μέχρι τη μύτη τους!
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
Άβαταρ μέλους
Priamos

Δημοσίευση από Priamos »

theBox έγραψε: Τετ 11 Οκτ 2023, 10:59 Ειναι παροιμιώδης η εμμoνή τους με τους Manowar.

Στο σημείο αυτό να πω, επειδή έχω παρακολουθησει καπως τη φάση, οτι κάποιοι από τους παρατρεχάμενους (οχι ολοι) στο ΚΨΜ επιχειρούν να δώσουν μια πολιτικη χροια στο φαινομενο "ελληνας μεταλλας", ή πιο σωστά μια δικαιωματιστικη/woke χροια στην οποια ο "μεσος μεταλλας" ειναι μια τοξικη, ματσό, (ακρο)δεξια, low IQ καρικατούρα. Βολική γενικευση-σακος του μπόξ για να προωθούν τις εμμονές τους και τις προσωπικές τους σταυροφορίες.

Ε οι Manowar ειναι η νουμερο ΕΝΑ μπαντα που στο μυαλό τους αντιστοιχει καλύτερα στον αχυράνθρωπο που έχουν πλάσει.
Ότι πιο ακριβές και εύστοχο έχω διαβάσει στο internet τα τελευταία 666 χρόνια!
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Άβαταρ μέλους
Priamos

Δημοσίευση από Priamos »

Και μια που αναφέρθηκε η Barbie, δεν μπορεί να λείπει αυτό το θρυλικό απόσπασμα ταινίας:
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

Λοιπόν θα τα πω χύμα γιατί είμαι και σκασμένος για Jeff.

Και ότι πω είναι η προσωπική μου άποψη, από τα δικά μου βιώματα και τα δικά μου συμπεράσματα.

Δεν με ενδιαφέρει να την επικοινωνήσω ως σωστή, ούτε να απαντήσω σε κάποιον προσωπικά, συμφωνώντας ή διαφωνώντας. Έχουν γραφτεί και πολλά εξάλλου.

Τη σούμα θα κάνω.

Από 13 χρονών η βασική μου ενασχόληση είναι η μουσική.

Μεγάλωσα σε ένα μέρος που από Metal δεν.... Τουλάχιστον όχι στη δική μου φάση.

Στα 90ς ήταν δημοφιλής σε επίπεδο τουριστικό.

Από εκεί και μετά κομψί-κομψά, σαν ξεπέτα σε τουαλέτα.

Μουσική υπήρχε όμως στο νησί. Αλλά πράγματα. Από τους μεγαλύτερους της γενιάς μου.

Και έτσι και λόγω συνθηκών, έκανα φίλους -μεγαλύτερους- που άκουγαν διάφορα.

Και εναλλακτικούς, και ντάρκιδες, και πάνκηδες και ψυεδελάδες και λαϊκούς.

Εγώ στο Metal και το Prog επικεντρώθηκα κυρίως. Μα άκουγα και ακούω με αγάπη ένα σωρό πράγματα.

Ένα πράγμα έμαθα από τους μεγαλύτερους. Να σέβομαι.

Γιατί με σεβάστηκαν και αυτοί, τραβώντας με σπίτια τους και δίνοντας μου να ακούσω πράγματα. Πάντα με αγάπη.

Γούσταρα τις περισσότερες μουσικές φιλές -εξαιρούνται οι σιχαμένοι στονεράδες και τα ακούσμτα τους-. Δεν είχα πρόβλημα να πάω στο στο Dada με μπλουζάκι Solitude Aeturnus και σε σκυλάδικο με μπλουζάκι Dream Theater, ούτε στη δουλειά με μπλούζα Bauhaus.

Με βάση όλον τον παραπάνω δακρύβρεχτο πρόλογο δεν θα είχα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνυπάρξω με μια μουσική κοινότητα / παρέα που δεν ακούει Metal. Το κρατάμε αυτό ως 1.

-

Όσοι με ξέρουν προσωπικά ξέρουν ότι το χιούμορ και το τσίρκο είναι τα δύο βασικά μου χαρακτηριστικά. Όσοι διαβάζουν FS βλέπουν ότι εδώ μέσα πειραζόμαστε όλη την ώρα και μάλιστα με σκηνικά και χαρακτηρισμούς που φτιάχνουμε οι ίδιοι για να γελάμε. Και να γελάμε ξέγνοιαστα. Γιατί ξέρουμε πως εδώ όλα αυτά γίνονται με σκοπό το γέλιο και με σεβασμό στο τι είναι ο καθένας. Ούτε προσωπικά λοιπόν, ούτε σαν FS υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με το χιούμορ. Το κρατάμε αυτό σαν 2.

-

Συνεπώς και πάλι λοιπόν και με βάση όλα τα παραπάνω δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συμμετέχω σε μια κοινότητα που παίζει με διάφορα είδη μουσικής ΚΑΙ που κάνει ΚΑΙ χαβαλέ με το Metal και όλα καλά.

-

Η χαβούζα όμως για την οποία μιλάμε, δεν είναι τίποτα απο τα παραπάνω. Λείπει καταρχήν ο σεβασμός. Απουσιάζει.

Μιλήσατε για σάτιρα. Πια σάτιρα; Η σάτιρα από τα αρχαία χρόνια, είχε ένα τρία βασικά στοιχεία:

1. Αποδέκτη
2. Σκοπό
3. Και ένα μήνυμα ουσίας να μεταφέρει τελικά

Βάλτε τα κάτω και σκεφτείτε τι ισχύει για αυτό το βόθρο και το περιεχόμενο του, σε επίπεδο "σάτιρας".

-

Δεν χρειάζεται να μιλήσω για το εμμονικό "μουσικό" περιεχόμενο.

Για την ψευδό-open minded στάση και το attitude ψευδό-ανωτερότητας. Στοιχεία που κάνουν reflect άλλες καταστάσεις που μαστίζουν την κοινωνία μας.

Ναι δεν λέω, πολύ καλές φωλιές όλες αυτές οι social ομάδες / σελίδες για ένα συγκεκριμένο κοινωνικό -ακόμα και πολιτικό- mindset που είτε αναπαράγεται, είτε καλλιεργείται εκεί μέσα. Ας μη το χοντρύνω άλλο. Ψάξτε το ή απλά αφουγκραστείτε. Είστε έξυπνα παιδιά.

-

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να είμαι χαλαρός και casual και να κάνω την πλάκα μου ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ όταν οι συνθήκες είναι υγιής και οι συμμετέχοντες έχουν καλή προαίρεση, όπως σε μια παρέα που έχει πιει τα ξιδάκια της, βράδυ Παρασκευής και γελάει σε μια μπάρα.

Σε αυτό το βόθρο τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Συνεπώς είμαι αντίθετος με όσους προσπαθούν να στρογγυλέψουν τις γωνίες και να το δουν "χαλαρά", ούτε με τον Καλλίνη συμφωνώ, ούτε με τον Κουτί, ούτε με κάθε τέτοιο χαλαρό attitude.

Είμαι στην απέναντι όχθη κάθετα αντίθετος.

Αν κάποιοι -και αναφέρομαι γενικά, όχι προσωπικά- γουστάρετε να συμμετέχετε εκεί μέσα μαγκιά σας.

Μπορεί να το κάνετε γιατί κρυφά ή φανερά σας αρέσει η φασούλα και η νοοτροπία τους.

Μπορεί να το κάνετε γιατί ψάχνετε κάτι χαλαρό για να ψωλάρετε στη δουλειά.

Μπορεί να το κάνετε γιατί είστε εθισμένοι στα social.

Αν από ένα ολόκληρο internet εσείς επιλέγετε το ΚΨΜ, it is your shot.

Κάντε όμως το self και το general background check σας. Για εσάς. Είναι όλα όπως φαίνονται;

Από μένα καμιά στρογγυλεμένη γωνία, κανένα "μεταλλάδες και βουνό και θάλασσα" και καμία διάθεση υπερανάλυσης με θετικό πρόσιμο αυτής της ξεφτίλας. Κανένα "καλή καρδιά" και κανένα "έλα μωρέ χαλαρά" και "open minded / διαλλακτικό" attitude.

Εγώ φυσικά και δεν συμμετέχω και δεν θα συμμετέχω ποτέ εκεί μέσα, και φυσικά ούτε ασχολούμαι με την πάρτι τους σε γενικές γραμμές. Έχω πολύ καλύτερα πράγματα για να ασχοληθώ.

Έχω από την πρώτη μέρα εκφράσει την αντίθεση μου στη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ πίσω από όλα αυτά τα σκατά, ανοιχτά, καθαρά και ξάστερα. Και για μένα εκεί τελειώνει η ιστορία.

Εχτές είδα το ποστ "προτεινόμενης σελίδας" για Guardian και έκανα αναφορά, γιατί όπως σημείωσα και στο χτεσινό ποστ, πρέπει κάποιος μια στο τόσο να μιλάει για αυτά και να τα καυτηριάζει. Αυτοί έχουν καθημερινά nosense memes. Οκ κάποιος άλλος ας έχει και έναν σοβαρό αντίλογο.

Το τονίζω ξανά και δεν το γράφω για να κάνω διπλωματία του πούτσου, δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά, αναφέρομαι γενικά στη συζήτηση και σε κάποιες τάσεις που προκύπτουν μέσα απο αυτή. Οι οποίες είναι όλες σεβαστές, χωρίς όμως να υπάρχει απαραίτητα ταύτιση από μένα προσωπικά.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
white_knight
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από white_knight »

Θυμαμαι προσφατα κραζανε ασχημα ως ασχετο κλπ τον Στασινοπουλο ανεβαζοντας μια πολυ κακη κριτικη που ειχε κανει στους Meshugga καποτε…(και λιγα εγραψε αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια)…Το θεμα ειναι οτι ο Στασινοπουλος χωρις να τον γνωριζω προσωπικα τον ανθρωπο ηταν απο τους πρωτους στα 90s που προωθουσε και εμαθε πολυ κοσμο πραγματα εκτος μεταλ οπως Faith and The Muse,Ataraxia,Sopor Aeternus και αργοτερα στο ηλεκτρονικο metal invader Gogol Bordelo κλπ…Μη metal και πιο εναλλακτικα δηλαδη ακουσματα που και καλα αυτοι γουσταρουν και δεν ειναι τυρενιο μετσαλ κλπ
Και γενικα πολλοι μαθαμε πολλα πραγματα εκεινες τις εποχες που δεν υπηρχε διαδικτυο μεσω του περιοδικου η της ραδιοφωνικης του εκπομπης….Εκεινες τις εποχες που δεν μπορουσες να μπεις σε ενα youtube η spotify να ακουσεις1- 1,5 με το ζορι τραγουδακι και να εχεις αποψαρα για ολα….
Άβαταρ μέλους
CountRaven

white_knight έγραψε: Τετ 11 Οκτ 2023, 15:40 Θυμαμαι προσφατα κραζανε ασχημα ως ασχετο κλπ τον Στασινοπουλο ανεβαζοντας μια πολυ κακη κριτικη που ειχε κανει στους Meshugga καποτε…(και λιγα εγραψε αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια)…Το θεμα ειναι οτι ο Στασινοπουλος χωρις να τον γνωριζω προσωπικα τον ανθρωπο ηταν απο τους πρωτους στα 90s που προωθουσε και εμαθε πολυ κοσμο πραγματα εκτος μεταλ οπως Faith and The Muse,Ataraxia,Sopor Aeternus και αργοτερα στο ηλεκτρονικο metal invader Gogol Bordelo κλπ…Μη metal και πιο εναλλακτικα δηλαδη ακουσματα που και καλα αυτοι γουσταρουν και δεν ειναι τυρενιο μετσαλ κλπ
Και γενικα πολλοι μαθαμε πολλα πραγματα εκεινες τις εποχες που δεν υπηρχε διαδικτυο μεσω του περιοδικου η της ραδιοφωνικης του εκπομπης….Εκεινες τις εποχες που δεν μπορουσες να μπεις σε ενα youtube η spotify να ακουσεις1- 1,5 με το ζορι τραγουδακι και να εχεις αποψαρα για ολα….
Και πόσο χαιρόμασταν ρε φίλε όταν ανακαλύπταμε αυτά τα "διαφορετικά". Που να ξέραμε ΄ότι θα χρησιμοποιηθούν εναντίον μας από αυτή τη φάρα.

Τέσπα.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
CountRaven

κι αν κάποιοι χρειάζεται να κάνουν γελοία πλάκα με τα λάηβ και το γκρουπ κι όσους το ακούνε για να την παλέψουν
αντί να την παλεύουν επειδή υπάρχουν τέτοια λάηβ, τέτοια γκρουπ κι όσοι το ακούνε,
ε τότε Τυφλέ Φύλακα, φύλαγε τους τυφλούς
μάτια έχουν μα δε βλέπουν ούτε μέχρι τη μύτη τους!
Όλη η ουσία όλης της συζήτησης σε 5 γραμμές.
Άβαταρ μέλους
Corum Jhaelen Irsei

Δημοσίευση από Corum Jhaelen Irsei »

Priamos έγραψε: Τετ 11 Οκτ 2023, 15:09 Και μια που αναφέρθηκε η Barbie, δεν μπορεί να λείπει αυτό το θρυλικό απόσπασμα ταινίας:
Πολυ εκπαιδευτικο βιντεο, εμαθα τοσα που δεν γνωριζα!

Grandfather, tell my a story!
All right, go and get your storybook
No, no, not one of those, a real story!
A real story?

Let me tell you of the Barbie Museum!
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
Άβαταρ μέλους
GeorgeKallinis

Δημοσίευση από GeorgeKallinis »

CountRaven έγραψε: Τετ 11 Οκτ 2023, 15:32
Κάντε όμως το self και το general background check σας. Για εσάς. Είναι όλα όπως φαίνονται;
Εγώ θα πω απαντήσω για μένα, γιατί μου αρέσει η ενδοσκόπηση, όλα τα σχετικά με τη συζήτηση που έχουν να κάνουν με εμένα, είναι σίγουρα σύνθετα και μπερδεμένα και σίγουρα όχι άσπρο και μαύρο και ίσως όλα αυτά μαζί, τα οποία αναφέρεις πιο κάτω στο κείμενο σου ισχύουν και πολλά παραπάνω, τα οποία είναι συνεχώς υπό αίρεση και υπό συζήτηση με τον εαυτό μου, ανάλογα με τη χρονική συγκυρία.

Με πιο απλά λόγια, δεν ξέρω να σου απαντήσω και αν σου απαντήσω, μπορεί αύριο να μην ισχύουν. Διατηρώ αυτό το υπέροχο δικαίωμα, να μην ξέρω ακριβώς όλες τις απαντήσεις για μένα, αλλά να τις ψάχνω διαρκώς.

Ένα πράγμα μπορώ να πω όμως, το οποίο ισχύει σίγουρα: το Fighting the World είναι η πιο γοητευτική στιγμή των Manowar.

Άνιση, απρόβλεπτη, αμήχανη, ατσούμπαλη, μπερδεμένη, σαν τις απαντήσεις μου :kai:
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Ένα πράγμα μπορώ να πω όμως, το οποίο ισχύει σίγουρα: το Fighting the World είναι η πιο γοητευτική στιγμή των Manowar.

Άνιση, απρόβλεπτη, αμήχανη, ατσούμπαλη, μπερδεμένη, σαν τις απαντήσεις μου :kai:
Καλλινή αναφέρεσαι και απαντάς σε μένα όπως είπες, προσωπικά.

Φυσικά και χειροκροτώ το δικαίωμα σου να τη ψάχνεις τη φάση και είναι πολύ υγείες αυτό.

Ένα μέρος της απάντησης σου όμως περιέχει το Fighting the World.

Τη στιγμή που εγώ γράφω πολύ σοβαρά και συγκεκριμμενα πράγματα. Με βαρύτητα.

Μια τέτοιου είδους λοιπόν χαβαλέ προσέγγιση με θίγει και με προσβάλλει.

Κάνε χαβαλέ με τους υπόλοιπους λοιπόν. Εμένα βγάλε με από αυτό το κάδρο εφόσον όπως είπες επιθυμείς να μου απαντήσεις.

Όμορφα και εξηγημένα. Έγινε;
Άβαταρ μέλους
GeorgeKallinis

Δημοσίευση από GeorgeKallinis »

CountRaven έγραψε: Τετ 11 Οκτ 2023, 17:29

Φυσικά και χειροκροτώ το δικαίωμα σου να τη ψάχνεις τη φάση και είναι πολύ υγείες αυτό.

Κάνε χαβαλέ με τους υπόλοιπους λοιπόν. Εμένα βγάλε με από αυτό το κάδρο εφόσον όπως είπες επιθυμείς να μου απαντήσεις.

Φυσικά ουδεμία τέτοια πρόθεση είχα, να σε προσβάλλω και προφανώς το κόβω πάραυτα, καθώς σέβομαι τη διάθεση του συνομιλητη μου, δηλαδή τη δική σου.

Ήθελα απλώς να ελαφρύνω την ατμόσφαιρα και πήρα το θάρρος, καθώς με προέτρεψες σε εσωτερική αναζήτηση, κάτι το οποίο επιτρέπω σε ανθρώπους που έχουμε ανταλλάξει δύο κουβέντες και περιμένω αντίστοιχα από αυτούς να είναι καλοπροαιρετοι απέναντι μου, στο πλαίσιο της ισότιμης και καλης επικοινωνίας.
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

GeorgeKallinis έγραψε: Τετ 11 Οκτ 2023, 17:58
CountRaven έγραψε: Τετ 11 Οκτ 2023, 17:29

Φυσικά ουδεμία τέτοια πρόθεση είχα, να σε προσβάλλω και προφανώς το κόβω πάραυτα, καθώς σέβομαι τη διάθεση του συνομιλητη μου, δηλαδή τη δική σου.

Ήθελα απλώς να ελαφρύνω την ατμόσφαιρα και πήρα το θάρρος, καθώς με προέτρεψες σε εσωτερική αναζήτηση, κάτι το οποίο επιτρέπω σε ανθρώπους που έχουμε ανταλλάξει δύο κουβέντες και περιμένω αντίστοιχα από αυτούς να είναι καλοπροαιρετοι απέναντι μου, στο πλαίσιο της ισότιμης και καλης επικοινωνίας.
Όλα πένα αδερφέ. Ακριβώς για αυτό επειδή μιλάμε σοβαρά τώρα και επειδή δεν κάνω χαβαλέ και επειδή σε μένα απευθύνθηκες, άσε τα FtW για άλλο τόπικ. Εκεί τάγκαρε με κιόλας και θα απαντήσω με Ουυυ Ουυυυ Heavy Load. Τώρα όμως μιλάμε σοβαρά.

Κομπλέ όλα λοιπόν.

edit: Καλοπροαίρετος είμαι πάντα. Αλλά και σε διαρκή άμυνα.
Τελειώνουμε λοιπόν με τα σοβαρά και πάμε για baby oil Manowar. Όλα καλά!
Άβαταρ μέλους
Lo Spirito Continua

Δημοσίευση από Lo Spirito Continua »

Να μιλήσω και εγώ σαν outsider της φάσης.

Θα στήριζα 100000% τον Επίτροπο αν ότι έγραφε, το έγραφε με τα μούτρα του. Να μπορούσε δηλαδή να δεχθεί όλη την κριτική κατάμουτρα, και όχι να κρύβεται μήπως π.χ. το μάθουν στην δουλειά του (και γίνει ψιλορόμπα) ή αν θα φάει κανένα μπινελίκι παραπάνω.

ΟΚ, το στυλ του εξυπνόβλακα που γράφει με bold για να προσδίδει εξτρά ειρωνικό τόνο δεν είναι κάτι ιδιαίτερα ελκυστικό, αλλά αυτό που μου βγάζει ο Επίτροπος (του οποίου το όνομα γνωρίζω, όπως και πολλοί), είναι ότι όταν ήταν πιτσιρικάς ήταν χωμένος σε όλη την τυρίλα (σορρυ ε) του εμπορικού μεταλ, και είπε στα 40 του αυτό το πράγμα να το διασύρει με πάθος, προσπαθώντας να σκοτώσει μέσα του το πόσο φλώρος ήταν (και είναι).

Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε πως είμαι ένας άνθρωπος που ψοφάει να τα βάζει με τον δυνατό (είτε είναι σε επίπεδο κοινωνικό, είτε μουσικό είτε οτιδήποτε-το έκανα και λίαν προσφάτως σε μία Ελληνική μπάντα που τους ξέρω κιόλας, και με αρκετό κόσμο μπροστά), και ποτέ δεν θα ακουμπούσα τον αδύναμο. Αυτό είναι το red flag μου όσο αφορά τον Επίτροπο, μιας και ο μέσος μεταλλάς στην Ελλάδα είναι συνήθως ένα παιδί μοναχικό, ευαίσθητο και ήσυχο, δεν είναι δηλαδή κανένας τραμπούκος. Θα ήθελα πάρα πολύ να δω τον Επίτροπο να βγαίνει σέντρα π.χ. με το punk ή το hip-hop, θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον αν π.χ. έκραζε τον ΤΖΜΛ και τον έβλεπε μπροστά του.

Και μέσα από όλα αυτά, βγάζει και ένα (έστω μικρό) κέρδος, από τα παρτυ της Επιτροπής, είτε από το Αβόπολις.

@GeorgeKallinis ξέρεις-αντιλήφθηκες από την μία φορά που συναντηθήκαμε ότι δεν είμαι ιδιαίτερα ζεστός μαζί σου. Ούτε και με τον @CountRaven είμαι, αλλά γενικά, σεβάσου το που σε φιλοξενούν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Heavy metal καταστάσεις...”