Η Επιτροπή της Ξεφτίλας
- GeorgeKallinis
Re: Η Επιτροπή της Ξεφτίλας
Καταρχήν ποιος είσαι εσύ, που έχουμε βρεθεί κιόλας;Lo Spirito Continua έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 19:08 Να μιλήσω και εγώ σαν outsider της φάσης.
Θα στήριζα 100000% τον Επίτροπο αν ότι έγραφε, το έγραφε με τα μούτρα του. Να μπορούσε δηλαδή να δεχθεί όλη την κριτική κατάμουτρα, και όχι να κρύβεται μήπως π.χ. το μάθουν στην δουλειά του (και γίνει ψιλορόμπα) ή αν θα φάει κανένα μπινελίκι παραπάνω.
ΟΚ, το στυλ του εξυπνόβλακα που γράφει με bold για να προσδίδει εξτρά ειρωνικό τόνο δεν είναι κάτι ιδιαίτερα ελκυστικό, αλλά αυτό που μου βγάζει ο Επίτροπος (του οποίου το όνομα γνωρίζω, όπως και πολλοί), είναι ότι όταν ήταν πιτσιρικάς ήταν χωμένος σε όλη την τυρίλα (σορρυ ε) του εμπορικού μεταλ, και είπε στα 40 του αυτό το πράγμα να το διασύρει με πάθος, προσπαθώντας να σκοτώσει μέσα του το πόσο φλώρος ήταν (και είναι).
Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε πως είμαι ένας άνθρωπος που ψοφάει να τα βάζει με τον δυνατό (είτε είναι σε επίπεδο κοινωνικό, είτε μουσικό είτε οτιδήποτε-το έκανα και λίαν προσφάτως σε μία Ελληνική μπάντα που τους ξέρω κιόλας, και με αρκετό κόσμο μπροστά), και ποτέ δεν θα ακουμπούσα τον αδύναμο. Αυτό είναι το red flag μου όσο αφορά τον Επίτροπο, μιας και ο μέσος μεταλλάς στην Ελλάδα είναι συνήθως ένα παιδί μοναχικό, ευαίσθητο και ήσυχο, δεν είναι δηλαδή κανένας τραμπούκος. Θα ήθελα πάρα πολύ να δω τον Επίτροπο να βγαίνει σέντρα π.χ. με το punk ή το hip-hop, θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον αν π.χ. έκραζε τον ΤΖΜΛ και τον έβλεπε μπροστά του.
Και μέσα από όλα αυτά, βγάζει και ένα (έστω μικρό) κέρδος, από τα παρτυ της Επιτροπής, είτε από το Αβόπολις.
@GeorgeKallinis ξέρεις-αντιλήφθηκες από την μία φορά που συναντηθήκαμε ότι δεν είμαι ιδιαίτερα ζεστός μαζί σου. Ούτε και με τον @CountRaven είμαι, αλλά γενικά, σεβάσου το που σε φιλοξενούν.
Δεύτερον που είδες ότι δε σεβάστηκα το χώρο;
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
- Lo Spirito Continua
α) Αλεξ Ανεσιάδης, καλησπέρα.
β) Το όλο στυλάκι ίντριγκας αναφέρω.
- CountRaven
Λάθος πόρτα χτυπάς Ανεσιάδη.Lo Spirito Continua έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 19:24 α) Αλεξ Ανεσιάδης, καλησπέρα.
Και λάθος συμπέρασμα βγάζεις.
Και σε λάθος μονάδα είσαι.
Φιλικά πάντα.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- GeorgeKallinis
Ρε Ανεσιάδη, τι λες, τρελάθηκες, τι θερμός και ψυχρός, μια χαρά καφεδαρα ήπιαμε, δεν καταλαβαινω τίποταLo Spirito Continua έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 19:24 α) Αλεξ Ανεσιάδης, καλησπέρα.
Όσο για το στυλακι ιντριγκας, πραγματικά θα ήθελα να ξερα που το είδες
Τι να πω, την καλησπέρα μου και ας είσαι αλλόκοτος
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Θα ήθελα να τοποθετηθώ και εγώ λίγο εδώ: γενικά δεν μου αρέσει η σελίδα του επίτροπου, το όλο χιούμορ μου φαίνεται σαχλό. @Corum Jhaelen Irsei προφανώς όλοι έχουν δικαίωμα στη σάτιρα, αλλά η σάτιρα δεν είναι πανάκεια, αντίθετα είναι και αυτή υπό σχολιασμό. Κανείς δεν απαγόρευσε στον επίτροπο να κάνει το χιούμορ της επιλογής του, με όποιες κακές συνέπειες έχει (κυρίως την δημιουργία και αναπαραγωγή άθλιων στερεοτύπων) αλλά και κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει στον κόσμο εδώ (όσοι είμαστε εδώ μέσα) να εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους.
By the way εγώ είμαι social media "καθαρός" εδώ και λίγα χρόνια θα σας πρότεινα να κάνετε το ίδιο, όσοι θέλετε, θα δείτε πόσο πιο ωραία γίνεται η ζωή σας, ούτε επίτροποι, ούτε ίντριγκες, ούτε τίποτα.
Υ.Γ. η απόλυτη απάντηση στην επιτροπή ήτανε η συναυλία-θρίαμβος των Manowar στο release όπου είχανε λυσσάξει και τους σχολίαζαν με περίσσιο κόμπλεξ.
By the way εγώ είμαι social media "καθαρός" εδώ και λίγα χρόνια θα σας πρότεινα να κάνετε το ίδιο, όσοι θέλετε, θα δείτε πόσο πιο ωραία γίνεται η ζωή σας, ούτε επίτροποι, ούτε ίντριγκες, ούτε τίποτα.
Υ.Γ. η απόλυτη απάντηση στην επιτροπή ήτανε η συναυλία-θρίαμβος των Manowar στο release όπου είχανε λυσσάξει και τους σχολίαζαν με περίσσιο κόμπλεξ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zippo190 την Τετ 11 Οκτ 2023, 19:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Και μιας και το πιασαμε λίγο το θεμα της "σατιρας", και συνυπολογίζοντας αυτο...
αλλα και τα πολυ σωστα πραγματα περι θυμικού που ειπε ο Farcry, ρωτάω:
Πότε σταματάει κάτι να ειναι "σατιρα" και γίνεται (cyber εστω) Bullying?
που ειπε ο Ανεσιάδης...μιας και ο μέσος μεταλλάς στην Ελλάδα είναι συνήθως ένα παιδί μοναχικό, ευαίσθητο και ήσυχο, δεν είναι δηλαδή κανένας τραμπούκος
αλλα και τα πολυ σωστα πραγματα περι θυμικού που ειπε ο Farcry, ρωτάω:
Πότε σταματάει κάτι να ειναι "σατιρα" και γίνεται (cyber εστω) Bullying?
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- Corum Jhaelen Irsei
@Zippo190 γιατι ρε αδερφε αναφερεσαι σε εμενα και λες οτι κανεις δεν μπορει να απαγορευσει στους αλλους να εκφραζουν την δυσαρεσκεια τους; ειδες να την απαγορευω πουθενα;
επισης ειδες σχολιασμο και δυσαρεσκεια; γιατι εγω ειδα κατα βαση προσβολες.
Τα σχολια μου δεν αναφερονται σε καποιο σχολιο δυσαρεσκειας. Αναφερονται ξεκαθαρα σε οχι απλα σχολια δυσαρεσκειας.
Το μονο σχολιο που κανει για αυτο το τοπικ ειναι του @TitusGroan.
Και οτι εγραψα εγω κακως το εγραψα. Τζαμπα παει.
επισης ειδες σχολιασμο και δυσαρεσκεια; γιατι εγω ειδα κατα βαση προσβολες.
Τα σχολια μου δεν αναφερονται σε καποιο σχολιο δυσαρεσκειας. Αναφερονται ξεκαθαρα σε οχι απλα σχολια δυσαρεσκειας.
Το μονο σχολιο που κανει για αυτο το τοπικ ειναι του @TitusGroan.
Και οτι εγραψα εγω κακως το εγραψα. Τζαμπα παει.
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
Εντάξ' περισσότερο επειδή ήσουν ο μόνος που είχες μια πιο αποστασιοποιημένη άποψη από τους υπολοίπους, εξυπακούεται ότι δεν είπες πουθενά ότι δεν πρέπει οι άλλοι να λένε τη γνώμη τους.
Τώρα όσον αφορά τη δυσαρέσκια κάπου την συσχετίζω με τις προσβολές, ο καθένας έχει το τρόπο του για να εκφράζεται.
Σε γενικές γραμμές και εγώ είμαι της άποψης "και πολύ ασχοληθήκαμε".
Τώρα όσον αφορά τη δυσαρέσκια κάπου την συσχετίζω με τις προσβολές, ο καθένας έχει το τρόπο του για να εκφράζεται.
Σε γενικές γραμμές και εγώ είμαι της άποψης "και πολύ ασχοληθήκαμε".
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Εκτός από το fb σκανε προτεινομενα και απο Google
https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/410372/
https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/410372/
- Bersekeros
Άμα τα σκάνε στο facebook και αλλού, ό,τι προτεινόμενα θέλεις σου βγάζει το κινητό.
Ένα μπλοκ και τέλος.
Ένα μπλοκ και τέλος.