ΔΕ ΠΕΡΟΥΚΑ ΘΡΕΤ
- Corum Jhaelen Irsei
Re: ΔΕ ΠΕΡΟΥΚΑ ΘΡΕΤ
Συγχαρητηρια στον @Zippo190, δεν νομιζω οτι εχω δει καλυτερο τοπικ στο φορουμ
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
Διαφωνώ κάθετα. Χάνσεν και Κατής κάνανε εμφύτευση δεν φοράνε περούκα.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Corum Jhaelen Irsei
Ναι, εδω εχουμε σωστο call απο τον διαιτητη. Μαλλον πρεπει να φυγουν και οι δυο απο το poll, και το λεω εγω που θα ψηφιζα Κατη σε οποιοδηποτε poll.
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
- aorpanos72
- Advancing Yokeda
Κανονίστε μ' αυτά και μ' αυτά να χάσει ο Κατής, να μας βρει κανένα κακό
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- Bersekeros
Τελικά, τι είδε ο VAR ;
Ο Hansen και ο Κατής, έχουν τις τρίχες της κεφαλής οφσάιντ ή με εμφύτευση;
Πάντως η αγωνία στο ντέρμπι κορυφώνεται, καθώς o Joe Lynn Turner, αιφνιδιάστηκε από την ορμητικότητα της ανεμίζουσας χαίτης των αντιπάλων και βρέθηκε να χάνει με γκολ από τα αποδυτήρια, αλλά τώρα επανακάμπτει και επανέρχεται δριμύτερος, έχοντας φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
- aorpanos72
Εδωσε offside...... αποκλείονται απο την διαδικασια...
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- Bersekeros
Πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε την εμφύτευση από την περούκα;
Χρειάζεται ειδικός να μας εξηγήσει, με εξειδίκευση στο Hair Metal.

Κανένας δεν είναι σε θέση να αποκλείσει τον Κατή, από οποιαδήποτε διαδικασία. Μαύρο φίδι....
Ο Χάνσεν παλιά, μετά το Land of the Free, στην καλύτερη. Μετά κατέφυγε σε λιγότερο δραστικές μεθόδους.
"Εμφύτευση":
Όνομα αρχείου, στο server του blabbermouth: https://assets.blabbermouth.net/media/k ... 14_638.jpg
Για τον Δημήτριο, δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω. Νομίζω αγαπημένη κουπ είναι αυτή στο βίντεο του Tomb of Doom, που συνοδεύεται από τρανό μύστακα και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το χρυσό αλλά οι τελευταίες που χρησιμοποιεί είναι έως και αξιοπρεπείς, σίγουρα καλύτερες από το ροζ κουνάβι του Χάνσεν. Για αυτό τον βάζω δεύτερο. Μιχαήλ Άγγελος τρίτος σαφώς.
- Metal_Warrior
μπορώ να προσθέσω Mark Boals αρχές 00ς ή ξανθές περούκες δεν μετράνε;

Μετά νομίζω έκανε εμφύτευση

Μετά νομίζω έκανε εμφύτευση
- aorpanos72
Να γίνει Ντιμπειτ να βγουν να μιλήσουν...δεν μπορεί να ζούμε μεσα στην άγνοια και την αμφιβολία.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Ως καράφλας που είμαι κι εγώ, αυτό αναρωτιόμουν...ίσως (λέω ίσως) κάποιος από αυτούς να έκανε πετυχημένη εμφύτευση και στην συνέχεια να άφησε την κώμη να μακρύνειBersekeros έγραψε: ↑Τετ 18 Οκτ 2023, 00:26 Πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε την εμφύτευση από την περούκα;
Κανένας δεν είναι σε θέση να αποκλείσει τον Κατή, από οποιαδήποτε διαδικασία. Μαύρο φίδι....

Βλέπω τον αγαπημένο Jack Starr στα τάρταρα της ψηφοφορίας...μια ζωή αδικήμενος, είτε μιλάμε για εμπορική απήχηση και γενικότερη αναγνώριση (ενώ έβγαζε δισκάρες), είτε μιλάμε για περούκες...
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο Hansen πήγε στον αισθητικό, είπε θέλω να γίνω ο Κοργιαλάς του μέταλ και ο αισθητικός του είπε ό,τι θέλεις Και μου.Bersekeros έγραψε: ↑Τετ 18 Οκτ 2023, 00:26 Πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε την εμφύτευση από την περούκα;
Για τον Κατή κρατάω μια επιφύλαξη αν και πιστεύω ότι η περούκα δεν είναι τόσο διαδεδομένη στην Ελλάδα. Βέβαια το να βάζεις τον Κατή σε οποιοδήποτε τόπικ ακόμα και στο καλύτερος κιθαρίστας ανάμεσα σε Μάλμστιν και Αιόμι είναι κοροϊδία. Δλδ βάζεις το Star Destroyer σε μάχη πολιτισμών που δεν έχουν ανακαλύψει το χαλκό;
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Northbound
Για την αναφορά και μόνο, περουκίνια είναι και ΟΛΟΙ από τους Steel Panther νομίζω πέρα από τον τραγουδιστή; Κάτι τέτοιο.
Like a man is a mountainside
Greatness waits for those who try
None can teach you, it's all inside
Just climb
Greatness waits for those who try
None can teach you, it's all inside
Just climb