Ο Mike Portnoy γύρισε στους Dream Theater
- Progress_Lost
Re: Ο Mike Portnoy γύρισε στους Dream Theater
Ναι έχεις δίκιο.. Και όταν βγήκε το Scenes... και εγώ κάπου εκεί άρχισα να χαλιέμαι.. Μου φάνηκε πολύ βαρυφορτωμένο... άσε που ειχε πάρει παντού 10αρια.. Σαν να είχαν 500 ιδέες και να τις έβαλαν όλες στο άλμπουμ και να ειπαν "τώρα θα τους δείξουμε"! Πιεσμένο άλμπουμ που βγηκε από σκέψη κι οχι αυθόρμητα.. Να φανταστείς ακόμα ακούω περισσότερο το Falling into Infinity από το Scenes... (αν και το Fatal Tragedy και το Through Her Eyes είναι μαγικά κομμάτια..)
Τι λέτε ρε παιδιά; Scenes = δισκάρα.
- Progress_Lost
Πολύ καλός δίσκος για μένα το Scenes με μερικά φοβερά-ιστορικά κομμάτια.. Αλλά δισκάρες (δηλ 10αρια) θα έβαζα μόνο στα 2 πρώτα.. Ακούγονται άνετα, δεν κουράζουν και τις μελωδίες τις θυμάσαι με το πρωτο άκουσμα... Στο Awake και στο Scenes αν κ μου αρέσουν πολλά κομμάτια, κάπου το ύφος των δίσκων ή κάποιες στιγμές κουράζουν κάπως... (8 με 9 πάντως θα έβαζα σε αυτούς τους 2)
Ή για να το πω λίγο διαφορετικά, τα 2 πρώτα τα θεωρώ τόσο συγκλονιστικά που θα τα πρότεινα και σε κάποιον εκτός του χώρου του metal ή με λίγα ακούσματα. Το Scenes θα το πρότεινα σαν δισκάρα σε κάποιον που είναι ήδη στο μέταλ κάποια χρόνια και μπορεί να εκτιμήσει λίγο πιο εύκολα τα πιο στρυφνά σημεία..
Ή για να το πω λίγο διαφορετικά, τα 2 πρώτα τα θεωρώ τόσο συγκλονιστικά που θα τα πρότεινα και σε κάποιον εκτός του χώρου του metal ή με λίγα ακούσματα. Το Scenes θα το πρότεινα σαν δισκάρα σε κάποιον που είναι ήδη στο μέταλ κάποια χρόνια και μπορεί να εκτιμήσει λίγο πιο εύκολα τα πιο στρυφνά σημεία..
Το Scenes ειναι ΑΤΟΦΙΟ ΔΕΚΑΡΙ!
...αν διαγραψεις τα
1. Through her eyes
2. The apirit carries on
3. One last time
4 finally free
Και κατσεις και γραψεις κανονικους στιχους.
...αν διαγραψεις τα
1. Through her eyes
2. The apirit carries on
3. One last time
4 finally free
Και κατσεις και γραψεις κανονικους στιχους.

Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
http://vics-dungeon.blogspot.com/2011/0 ... eater.html
"Θα πω όμως (προφητικά, πολύ δύσκολη πρόβλεψη), ότι θα βγουν και οι δύο πλευρές τρομερά ωφελημένες όταν γίνει μετά βαΐων και κλάδων το αναπόφευκτο, δακρύβρεχτο reunion. Και καλά θα κάνουν.
Αν δε, για κάποιο λόγο, γίνει και με τον Moore, καλά, θα είμαι και εγώ εκεί να τους πετάω εικοσάευρα από την πώρωση. Βλέπω τώρα την γιγαντοοθόνη στο Terra Vibe να δείχνει το Milky Way superimposed στην μάπα του Moore ενώ παίζει το Space Dye Vest, ο Λαμπρής/Πρέκας στο σκαμνί σκυφτός με κλειστά μάτια και να βρέχει όπως στους Metallica. 50άρικο θα ρίξω εκεί."
"Πώς έχουν φύγει πληκτράδες και ντράμερ και αυτός [Labrie] είναι εκεί ακλόνητος; Τι συμβαίνει;
Τι βύσμα έχει, τι βαθμός μασώνος είναι, πείτε μου."
Μυθιστόρημα / φαντασίωση:
http://vics-dungeon.blogspot.com/2011/0 ... inger.html
"Θα πω όμως (προφητικά, πολύ δύσκολη πρόβλεψη), ότι θα βγουν και οι δύο πλευρές τρομερά ωφελημένες όταν γίνει μετά βαΐων και κλάδων το αναπόφευκτο, δακρύβρεχτο reunion. Και καλά θα κάνουν.
Αν δε, για κάποιο λόγο, γίνει και με τον Moore, καλά, θα είμαι και εγώ εκεί να τους πετάω εικοσάευρα από την πώρωση. Βλέπω τώρα την γιγαντοοθόνη στο Terra Vibe να δείχνει το Milky Way superimposed στην μάπα του Moore ενώ παίζει το Space Dye Vest, ο Λαμπρής/Πρέκας στο σκαμνί σκυφτός με κλειστά μάτια και να βρέχει όπως στους Metallica. 50άρικο θα ρίξω εκεί."
"Πώς έχουν φύγει πληκτράδες και ντράμερ και αυτός [Labrie] είναι εκεί ακλόνητος; Τι συμβαίνει;
Τι βύσμα έχει, τι βαθμός μασώνος είναι, πείτε μου."
Μυθιστόρημα / φαντασίωση:
http://vics-dungeon.blogspot.com/2011/0 ... inger.html
ανοίγω λίγο τη πόρτα, ρωτάω για ποιο θέμα μιλάτε και φεύγω χωρίς να περιμένω απάντηση.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Progress_Lost
- CountRaven
Αν είναι έτσι τα δεκαριά. Σωθήκαμε.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- CountRaven
Χαίρομαι πάντως όταν μονιάζουν οι άνθρωποι.
- Συνημμένα
-
- FB_IMG_1698346980631.jpg (19.31 KiB) Προβλήθηκε 171 φορές
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
ΠΡΟΦΑΝΩΣ κανω πλακα. Μετριος δισκος γεματος ζαχαρενιες μπαλαντες και ακραια κακους στιχους. Ναι ο μισος εχει καλη μουσικη αλλα τι να το κανεις.
Καλο.Progress_Lost έγραψε: ↑Πέμ 26 Οκτ 2023, 22:14Σε κάποιον δεν αρέσουν οι μπαλάντες..! Να τολμήσω να ρωτήσω για το Space Dye Vest??
Δεν ειναι μονο θεμα μπαλαντων. Και το hollow years μου αρεσει, και το wither μου αρεσει, και το another day μου αρεσει. Εδω οι μπαλαντες ειναι πολλες και κακες και γινονται ακομα χειροτερες με τους παιδικους στιχους.
- CountRaven
theBox έγραψε: ↑Πέμ 26 Οκτ 2023, 23:50ΠΡΟΦΑΝΩΣ κανω πλακα. Μετριος δισκος γεματος ζαχαρενιες μπαλαντες και ακραια κακους στιχους. Ναι ο μισος εχει καλη μουσικη αλλα τι να το κανεις.
Ο δίσκος που άκουσε και η κουτσή Μαρία με τις γνωστές συνέπειες. Ωραία ήταν η Theater νερντουλίαση μεταξύ ειδημόνων, την πέρασα και εγώ.
Όταν όμως η φάση άρχισε να θυμίζει Πυξ Λαξ -ΚΑΙ λόγω "κοινού", έχασα σχεδόν ολοκληρωτικά ΚΑΙ το εγκυκλοπαιδικό μου ενδιαφέρον για τους Theater.
Πέρα από όλα αυτά τους παρακολουθώ με αγάπη αναγνωρίζοντας τις φωτεινές εξαιρέσεις στη δισκογραφία τους. Το κοινό του Scenes... τους ξέχασε ήδη. Εγώ όχι.
- CountRaven
Επίσης Panos Metal Reactions ετοιμάζει βιντεάκι επί του θέματος.
Μην πείτε ότι δεν σας το είπα.
https://www.facebook.com/10006379830347 ... wEyY1kWGl/
Μην πείτε ότι δεν σας το είπα.
https://www.facebook.com/10006379830347 ... wEyY1kWGl/