Το άλμπουμ της χρονιάς για εσάς (Ως τώρα)
- CountRaven
Το άλμπουμ της χρονιάς για εσάς (Ως τώρα)
Ένας τίτλος.
Πάμε.
Πάμε.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- aorpanos72
Re: Το άλμπουμ της χρονιάς για εσάς (Ως τώρα)
Heavy / Power : Wings Of Steel - Gates Of Twillight
Melodic Rock / AOR : Δεν εχω αποφασίσει ακομα.
Melodic Rock / AOR : Δεν εχω αποφασίσει ακομα.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Horizon’s End: The Great Destroyer 10αράκι καρφωτό!
Αυτό, δεν πιστεύω να ανατραπεί.
Είναι στην τριάδα μου. Τρομερό άλμπουμ.
Είναι στην τριάδα μου. Τρομερό άλμπουμ.
- Advancing Yokeda
Ακροβατώ ανάμεσα σε
στανταράκι power metal δίσκο δεκαετίας Sacred Outcry - Towers of gold
και
μάλλον το δισκογραφικό γεγονός της χρονιάς
Riiiiiide the Niiiiiiiight
Ride on and o-on,
Riiiiide the Niiiiight
fooooor death or goooooold
(χθες μου ήρθε το βινύλιο και μετά από σχετικό λιώσιμο θα επανέλθω για τελική προτίμηση)
στανταράκι power metal δίσκο δεκαετίας Sacred Outcry - Towers of gold
και
μάλλον το δισκογραφικό γεγονός της χρονιάς
Riiiiiide the Niiiiiiiight
Ride on and o-on,
Riiiiide the Niiiiight
fooooor death or goooooold
(χθες μου ήρθε το βινύλιο και μετά από σχετικό λιώσιμο θα επανέλθω για τελική προτίμηση)
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
δεν ξέρω ακόμα αλλά ο κοντός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Bersekeros

Ψάχτε τον 3ο, γιατί ΚΑΙ τον 2ο, τον ξέρουμε !!
Firestar
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
Δίσκος της χρονιάς στη δική μου περίπτωση είναι αυτός που θα πάρει τις περισσότερες ακροάσεις. Με δεδομένο όμως ότι πολλές φετινές κυκλοφορίες βρίσκονται ακόμα με τις ζελατίνες και περιμένουν τη σειρά τους, αρκετές ακόμα έχουν κλικαριστεί για να αποκτηθούν και κάποιες ακόμα δεν έχουν μπει στο ραντάρ μου για αξιολόγηση, σε καμιά διετία θα έχω πλήρη άποψη για το 2023. Σημειωτέον ότι αποκλειστικά από φυσικό φορμάτ ακούω μουσική.
Μέχρι τώρα λοιπόν με τους Heavy Load (μεγάλη αγάπη) να έχουν ένα μήνα που κυκλοφόρησαν το Riders, η ψήφος πάει στους:
Μέχρι τώρα λοιπόν με τους Heavy Load (μεγάλη αγάπη) να έχουν ένα μήνα που κυκλοφόρησαν το Riders, η ψήφος πάει στους:
- CountRaven
ΜΟΝΟ ΚΛΑΜΑ.Starman έγραψε: ↑Κυρ 05 Νοέμ 2023, 08:54 Δίσκος της χρονιάς στη δική μου περίπτωση είναι αυτός που θα πάρει τις περισσότερες ακροάσεις. Με δεδομένο όμως ότι πολλές φετινές κυκλοφορίες βρίσκονται ακόμα με τις ζελατίνες και περιμένουν τη σειρά τους, αρκετές ακόμα έχουν κλικαριστεί για να αποκτηθούν και κάποιες ακόμα δεν έχουν μπει στο ραντάρ μου για αξιολόγηση, σε καμιά διετία θα έχω πλήρη άποψη για το 2023. Σημειωτέον ότι αποκλειστικά από φυσικό φορμάτ ακούω μουσική.
PROTEAN_SHIELD4.jpg
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Corum Jhaelen Irsei
@Starman χαχαχχχχαχ, επος, θες να μας πεις σε ποιον απο την μπαντα εβαλες σταυρο;
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
@Corum Jhaelen Irsei η προπαγάνδα μου προς το κόσμο είχε να κάνει με το συνδυασμό και όχι με τους συμβούλους. Υποθέτω ότι και οι πέντε τα κατάφεραν χαλαρά.
- christaras
Triumpher - Storming the Walls