Το άλμπουμ της χρονιάς για εσάς (Ως τώρα)
- Advancing Yokeda
Re: Το άλμπουμ της χρονιάς για εσάς (Ως τώρα)
SACRED OUTCRY - TOWERS OF GOLD
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- Bersekeros
Το ξαναβάζω, γιατί εξαφανίστηκε η εικόνα από το προηγούμενο post.
Heavy Load - Riders of the Ancient Storm
- CountRaven
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΟΟΟΥ ΟΟΟΟΥ;
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Advancing Yokeda
οχι, είναι το
I can hear them now
Kings that have no crown...
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Wings of steel είναι τόσο δισκαρα που δεν μου αφήνει περιθώρια να σκεφτώ κάτι αλλο
Είμαι μεταξύ Sacred Outcry και Demoniac - Nube Negra. Τελείως διαφορετικοί δίσκοι και δεν είμαι σε θέση να διαλέξω ακόμα.
Το Triumpher μάλλον πάει τρίτο.
Έχω αρκετά στην ουρά που δεν έχω ακούσει και περιμένω πολύ καλά πράγματα (Tower Hill, Venus, Tomb Mold)
Το Triumpher μάλλον πάει τρίτο.
Έχω αρκετά στην ουρά που δεν έχω ακούσει και περιμένω πολύ καλά πράγματα (Tower Hill, Venus, Tomb Mold)
- vasilis2112
Για αρχίστε βάζετε πράμα εδώ, να παίρνουμε ιδέες, να δούμε τι ξεχάσαμε, τι πρέπει να αγοράσουμε κλπ..!