METAL ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
METAL ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Επειδή όπως έχω καταλάβει, οι περισσότεροι εδώ είμαστε ηλικιακά 35+, υπάρχουν σίγουρα παντρεμένοι με ή χωρίς παιδιά. Οπότε, ήθελα να ρωτήσω, οι σύζυγοι και τα παιδιά σας (εφόσον υπάρχουν), ακούν κι αυτοί μέταλ; Και αν ναι, έτυχε ή το επιδιώξατε εσείς (ειδικά στο θέμα επιλογής συντρόφου); Πόσο σημαντικό είναι για σας, να ακούει και η οικογένειά σας μέταλ;
- Progress_Lost
Re: METAL ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
+1 για τον τίτλο του τοπικ!
Η κυρά "αλιεύθηκε" το 1998 από το Ηχόχρωμα/Rock House, με έντονο μεταλλικό background και διατηρεί ακόμα μια μέτρια ενασχόληση με το ευρύτερο είδος.
Ο υιός, 13 ετών , μας έχει ρίξει τρελό μαύρο, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια άλλη μουσική αγάπη.
Ο υιός, 13 ετών , μας έχει ρίξει τρελό μαύρο, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια άλλη μουσική αγάπη.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
And cast God down upon the earth!
- Corum Jhaelen Irsei
Η οικογενεια μπορει να ακουει οτι θελει δεν μας πειραζει και δεν μας πειραξε ποτε.
Η γκομενα ομως, μονο μεταλ!
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
- CountRaven
Κλαίω με τον τίτλο.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
E κάπως έπρεπε να το ονομάσω! Αυτό μου ήρθε εκείνη την στιγμή

Με μπέρδεψες!! Μιλαώ για την οικογένεια που δημιουργούμε εμείς, σύζυγο και τέκνα δηλαδή. Η σύζυγος εξ ορισμού υπήρξε "γκόμενα" κάποια στιγμή, άρα θεωρώ ότι θες η σύζυγος να ακούει και αυτή μέταλCorum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Τετ 15 Νοέμ 2023, 15:59 Η οικογενεια μπορει να ακουει οτι θελει δεν μας πειραζει και δεν μας πειραξε ποτε.

- TitusGroan
Η συζυγος καμια επαφη, αλλα δεν εχει θεμα στο τι παιζει στο backround. Ο μικρος περναει μια helloween και ryche φαση, η μικρη AORιζει επικινδυνα (σρυ @aorpanos72 ). Δεν επεβαλα σε κανεναν τιποτα. Απλα και δημοκρατικα ακουγεται μονο μετσολ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TitusGroan την Τετ 15 Νοέμ 2023, 16:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- aorpanos72
Μπράβο στην μικρή μπήκε από νωρίς στον σωστό δρόμο. Και ο μικρός δεν τα πάει άσχημα...αφού γλύτωσες τους parkway drive μην το λες ουτε στον παπά.TitusGroan έγραψε: ↑Τετ 15 Νοέμ 2023, 16:32 Η συζυγος καμια επαφη, αλλα δεν εχει θεμα στο τι παιζει στο backround. Η μικρος παιρναει μια helloween και ryche φαση, η μικρη AORιζει επικινδυνα (σρυ @aorpanos72 ). Δεν επεβαλα σε κανεναν τιποτα. Απλα και δημοκρατικα ακουγεται μονο μετσολ

" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- Corum Jhaelen Irsei
οταν ηταν γκομενα ακουγε μεταλ,Aegon έγραψε: ↑Τετ 15 Νοέμ 2023, 16:26Με μπέρδεψες!! Μιλαώ για την οικογένεια που δημιουργούμε εμείς, σύζυγο και τέκνα δηλαδή. Η σύζυγος εξ ορισμού υπήρξε "γκόμενα" κάποια στιγμή, άρα θεωρώ ότι θες η σύζυγος να ακούει και αυτή μέταλCorum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Τετ 15 Νοέμ 2023, 15:59 Η οικογενεια μπορει να ακουει οτι θελει δεν μας πειραζει και δεν μας πειραξε ποτε.
Η γκομενα ομως, μονο μεταλ!![]()
μαλιστα ειχα παρει κατι πολυ καλες κασσετουλες εκεινη την εποχη...
Fates Warning, Theater of Tragedy, Morgana Lefay και αλλα λαογραφικα
μετα σταματησε, αλλα δεν πειραζει
δεν μπορει καποιος συνεχεια να ειναι μεταλας...
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
σωστά...κάποτε πρέπει να σοβαρευτεί άλλωστε αυτός που ακούει μέταλ και να ξεπεράσει αυτό το στάδιο...Corum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Τετ 15 Νοέμ 2023, 16:52 μετα σταματησε, αλλα δεν πειραζει
δεν μπορει καποιος συνεχεια να ειναι μεταλας...
Στην οικογένεια μου δεν ακούνε μέταλ.
Ο Γιος μου ακουει Slough Feg. Οχι "ακουει", ακουει όντως.
Η γυναικα μου μεχρι prog rock και πολυ ειναι.
Γκομενα δεν εχω ακομα.
Η γυναικα μου μεχρι prog rock και πολυ ειναι.
Γκομενα δεν εχω ακομα.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- aorpanos72
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- crimsonglory
- Bersekeros
Εμένα καμία σχέση η σύζυγος και η μικρή κόρη με μέταλ. Για Οικονομόπουλο και μπουζούκια, μέσα είναι.
Η μεγάλη κόρη λίγο black άκουγε, αλλά περιστασιακά και τελείως επιφανειακά. Επί της ουσίας θα έλεγα, καμία σχέση.
Με έβαλαν να τους φτιάξω μια οικογενειακή συνδρομή στο spotify και δεν δίνουν ούτε ευρώ για τη μουσική, σε φυσικό φορμάτ.
Δίνουν λεφτά για φαγητό, για καφέδες, τσιγάρα, εξόδους, ρούχα, ταξίδια, βόλτες αλλά για μουσική ούτε φράγκο.
Εγώ είμαι ο φανατικός και αντιμοντέρνος γενικώς, ο oldschool τύπος, που έχει ξεμείνει από παλιές εποχές και σε αυτά που μου αρέσουν,
δίνω τα όποια χρήματα μπορώ να διαθέσω ή περισσεύουν και είναι κάτι που το κάνω για την πάρτυ μου.
Ούτε θα επηρέαζα τον οποιονδήποτε να ακούει αυτά που ακούω, ούτε θα μπορούσε να με περιορίσει ο οποιοσδήποτε να σταματήσω να ακούω αυτά που ακούω από μικρός.
Ο καθένας είναι ελεύθερος να ακούει ό,τι θέλει.
Γενικά είμαι περήφανος για τη μουσική μας, γιατί η μουσική που ακούνε τα πιο πολλά πιτσιρίκια, είναι απλά σκουπίδια.
Αυτά τα τραπ τραγούδια, που δεν τα λες και μουσική. Μια μ@λακία και μισή η φάση.
Κάποτε είχαν τατού οι μουσικοί και ήταν ''δακτυλοδεικτούμενοι'' και τώρα έχει γίνει της μόδας και κοντεύει να καταντήσει αηδία.
Η μαγκιά τώρα είναι να μην έχεις τατού.
Πάνε όλοι σαν τα πρόβατα, μέχρι και η ''κουτσή Μαρία'' και ζωγραφίζει παπαριές στο κορμί.
Έτσι και με τη μουσική.
Τραπ μουσική και μαγκιά κλανιά οι μισοί πιτσιρικάδες. Δυστυχώς όμως σε αρκετά μεγάλο βαθμό ''καθυστερημένοι'', με ελλειμματική ικανότητα προσοχής και υπερκινητικότητα, που δεν μπορούν να διαβάσουν 2 σελίδες κείμενο. Ανικανότητα προγραμματισμού απίστευτη. Κινητό 24/7, ως προέκταση του χεριού, στην τουαλέτα και στο φαγητό.
Τι μέταλ να ακούσει η νεολαία. Η μέταλ είναι μαγκιά. Η μέταλ θέλει σκεπτόμενα άτομα και με άποψη.
Όχι ότι δεν έχει σκεπτόμενα άτομα και σε άλλες μουσικές, αλλά γενικά η κατάσταση στο μεγαλύτερο μέρος της νεολαίας, από μουσική άποψη,
δεν είναι απλώς κακή ή άσχημη, είναι ακόμα χειρότερη, από ότι την φαντάζεστε.
Χίλιες φορές δηλαδή, να πάω σε μπουζούκια, παρά να άκουγα τραπ.
Αυτά τα ολίγα, επ' αφορμή του τόπικ και ελπίζω να μην ξέφυγα πολύ και να μην πλάτειασα υπερβολικά με την γκρίνια μου.
Η μεγάλη κόρη λίγο black άκουγε, αλλά περιστασιακά και τελείως επιφανειακά. Επί της ουσίας θα έλεγα, καμία σχέση.
Με έβαλαν να τους φτιάξω μια οικογενειακή συνδρομή στο spotify και δεν δίνουν ούτε ευρώ για τη μουσική, σε φυσικό φορμάτ.
Δίνουν λεφτά για φαγητό, για καφέδες, τσιγάρα, εξόδους, ρούχα, ταξίδια, βόλτες αλλά για μουσική ούτε φράγκο.
Εγώ είμαι ο φανατικός και αντιμοντέρνος γενικώς, ο oldschool τύπος, που έχει ξεμείνει από παλιές εποχές και σε αυτά που μου αρέσουν,
δίνω τα όποια χρήματα μπορώ να διαθέσω ή περισσεύουν και είναι κάτι που το κάνω για την πάρτυ μου.
Ούτε θα επηρέαζα τον οποιονδήποτε να ακούει αυτά που ακούω, ούτε θα μπορούσε να με περιορίσει ο οποιοσδήποτε να σταματήσω να ακούω αυτά που ακούω από μικρός.
Ο καθένας είναι ελεύθερος να ακούει ό,τι θέλει.
Γενικά είμαι περήφανος για τη μουσική μας, γιατί η μουσική που ακούνε τα πιο πολλά πιτσιρίκια, είναι απλά σκουπίδια.
Αυτά τα τραπ τραγούδια, που δεν τα λες και μουσική. Μια μ@λακία και μισή η φάση.
Κάποτε είχαν τατού οι μουσικοί και ήταν ''δακτυλοδεικτούμενοι'' και τώρα έχει γίνει της μόδας και κοντεύει να καταντήσει αηδία.
Η μαγκιά τώρα είναι να μην έχεις τατού.
Πάνε όλοι σαν τα πρόβατα, μέχρι και η ''κουτσή Μαρία'' και ζωγραφίζει παπαριές στο κορμί.
Έτσι και με τη μουσική.
Τραπ μουσική και μαγκιά κλανιά οι μισοί πιτσιρικάδες. Δυστυχώς όμως σε αρκετά μεγάλο βαθμό ''καθυστερημένοι'', με ελλειμματική ικανότητα προσοχής και υπερκινητικότητα, που δεν μπορούν να διαβάσουν 2 σελίδες κείμενο. Ανικανότητα προγραμματισμού απίστευτη. Κινητό 24/7, ως προέκταση του χεριού, στην τουαλέτα και στο φαγητό.
Τι μέταλ να ακούσει η νεολαία. Η μέταλ είναι μαγκιά. Η μέταλ θέλει σκεπτόμενα άτομα και με άποψη.
Όχι ότι δεν έχει σκεπτόμενα άτομα και σε άλλες μουσικές, αλλά γενικά η κατάσταση στο μεγαλύτερο μέρος της νεολαίας, από μουσική άποψη,
δεν είναι απλώς κακή ή άσχημη, είναι ακόμα χειρότερη, από ότι την φαντάζεστε.
Χίλιες φορές δηλαδή, να πάω σε μπουζούκια, παρά να άκουγα τραπ.
Αυτά τα ολίγα, επ' αφορμή του τόπικ και ελπίζω να μην ξέφυγα πολύ και να μην πλάτειασα υπερβολικά με την γκρίνια μου.