Πρόσφατες αγορές
Πρόσφατες αγορές
Δεν περιμέναμε ΤΙΠΟΤΑ λιγοτερο! Enjoy!LuciferSteele έγραψε: ↑Σάβ 20 Απρ 2019, 19:20MANOWAR - INTO GLORY RIDE IMPERIAL EDITION
MANOWAR - HAIL TO ENGLAND IMPERIAL EDITION
MANOWAR - THE FINAL BATTLE PART I
δεν περιγράφω άλλο
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Πρόσφατες αγορές
πότε βγήκαν που τα βρίσκω;LuciferSteele έγραψε: ↑Σάβ 20 Απρ 2019, 19:20MANOWAR - INTO GLORY RIDE IMPERIAL EDITION
δεν περιγράφω άλλο
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Πρόσφατες αγορές
Τα "χω" και γω τα Cd, εδω και δυο βδομαδες (μου τα φερε η @Stormbringer7 απο την συναυλια στην Κοπενγχαγη), αλλα εχω κατι τρεχαματα και δεν εχω συναντηθει ακομα μαζι της να μου τα δωσει.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Πρόσφατες αγορές
Υπομονή μέχρι τον ΙούνιοZippo190 έγραψε: ↑Κυρ 21 Απρ 2019, 11:37πότε βγήκαν που τα βρίσκω;LuciferSteele έγραψε: ↑Σάβ 20 Απρ 2019, 19:20MANOWAR - INTO GLORY RIDE IMPERIAL EDITION
δεν περιγράφω άλλο

Like a man is a mountainside... greatness waits for those who try...none can teach you It's all inside...just climb...
Πρόσφατες αγορές
εκεί έχεις καταντήσει
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Πρόσφατες αγορές
αχνιστά cd σφυρηλατημένα σε θειάφι και σβησμένα στους πάγους του αρκτικού κύκλου
We scribe in the dark of the night our Black Steele
Πρόσφατες αγορές
ντρέπομαι για λογαριασμό σου.

@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Πρόσφατες αγορές
Αν ο αρχηγός είχε όρεξη θα ηταν και υπογεγραμμενα αλλά...
Η αλήθεια είναι οτι δεν καταφεραμε να συντονιστουμε όμως αυτή τη βδομάδα επιβάλλεται!
Like a man is a mountainside... greatness waits for those who try...none can teach you It's all inside...just climb...
Πρόσφατες αγορές
@Stormbringer7 μιας και ο @Priamos δεν βλέπω να τα παίρνει, να τα φορτωθώ εγώ μη σου μείνουν αμανάτι; Μάλλον με το νέο Soen ασχολείται.

Πρόσφατες αγορές

Πρεπει να την πηρα 10 φορες να περασω απο το σπιτι της να τα παρω, αλλα ολο "δεν μπορουσε". Παιζει συνομωσια με τον Lucy για να τα παρουσιασει αυτος πρωτος στο "προσφατες αγορες", ενας "ορθοδοξος Manowar-ας", και οχι εγω ο αιρετικος, ο ρεφορμιστης.
Race of Cain, ascend to heaven,
Πρόσφατες αγορές
Κανένα τηλέφωνο, κανονικά έπρεπε να την στήσεις στον διάδρομο προσγείωσης
Επίσης πήρα νέο Paragon και Elvenpath,.
Πρόσφατες αγορές
πες τα @zippo...δικαιολογιες ...γιατι για το HEAVYLOAD το πηγα την επομενη μερα που καιγοταν!!!αν ηξερα οτι καιγοταν θα εκανα το ιδιο...οποτε τωρα θα τα δωσω στον @starman...Zippo190 έγραψε: ↑Δευ 22 Απρ 2019, 09:09Κανένα τηλέφωνο, κανονικά έπρεπε να την στήσεις στον διάδρομο προσγείωσης
Επίσης πήρα νέο Paragon και Elvenpath,.

1
Starman