ARRAKIS (GER) - Demo (1988)
Arrakis (GER) - Demo (1988)
#metooScrollkeeper έγραψε: ↑Πέμ 09 Ιούλ 2020, 16:36Πλέον το WeTransfer επιτρέπει δημιουργία λινκ χωρίς email, για πιο εύκολο sharing. Αν το κάνει κάποιος που το έχει, ας κάνει τον κόπο να το ποστάρει κ εδώ ή αν δεν θελει να το βαλει public, ας στείλει ένα PMCount Brass έγραψε: ↑Πέμ 09 Ιούλ 2020, 16:31 οποιος εχει τα υπολοιπα κομματια, [αλλα και τα τρια που υπαρχουν στο ΥΤ αν τα εχει σε καποια καλυτερη/ολοκληρωμενη εκδοση], παρακαλω να μου τα στειλει (We-transfer π.χ. ή email)
Ευχαριστω!Tnx in advance
![]()
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
And cast God down upon the earth!
#metoo #arrakisarmyPriamos έγραψε: ↑Παρ 10 Ιούλ 2020, 00:08#metooScrollkeeper έγραψε: ↑Πέμ 09 Ιούλ 2020, 16:36Πλέον το WeTransfer επιτρέπει δημιουργία λινκ χωρίς email, για πιο εύκολο sharing. Αν το κάνει κάποιος που το έχει, ας κάνει τον κόπο να το ποστάρει κ εδώ ή αν δεν θελει να το βαλει public, ας στείλει ένα PMCount Brass έγραψε: ↑Πέμ 09 Ιούλ 2020, 16:31 οποιος εχει τα υπολοιπα κομματια, [αλλα και τα τρια που υπαρχουν στο ΥΤ αν τα εχει σε καποια καλυτερη/ολοκληρωμενη εκδοση], παρακαλω να μου τα στειλει (We-transfer π.χ. ή email)
Ευχαριστω!Tnx in advance
![]()
- Corum Jhaelen Irsei
JimmyF έγραψε: ↑Παρ 10 Ιούλ 2020, 00:55#metoo #arrakisarmyPriamos έγραψε: ↑Παρ 10 Ιούλ 2020, 00:08#metooScrollkeeper έγραψε: ↑Πέμ 09 Ιούλ 2020, 16:36
Πλέον το WeTransfer επιτρέπει δημιουργία λινκ χωρίς email, για πιο εύκολο sharing. Αν το κάνει κάποιος που το έχει, ας κάνει τον κόπο να το ποστάρει κ εδώ ή αν δεν θελει να το βαλει public, ας στείλει ένα PMTnx in advance
![]()
ισως εδω το παλικαρι [mention]Xstroyer[/mention] θα μπορουσε να κανει την καλη και να τα μοιραστει μαζι μας
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
[mention]Corum Jhaelen Irsei[/mention] spoke great words of wisdom 

Μήπως τα στελέχη των εταιρειών του φόρουμ, αντί να μας βλέπεται να ψαχνόμαστε, να πράξετε τα δέοντα προς τα αφεντικά για μια σωστή κυκλοφορία; Τέτοια ποιότητα δεν αποτελεί ρίσκο για καμιά εταιρεία.
Eπειδή υπάρχουν συζητήσεις εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά τα πράγματα κινούνται υπερβολικά αργά, λίγη προσμονή παραπάνω, μπορεί να είναι για καλό. Αν το "λίγο παραπάνω" τραβήξει κανα χρόνο ακόμα, επανέρχομαι.
Να ομολογησω πως δεν ειχα ιδεα κι εχω σοκαριστει. Αν υπαρχει αυτο το λινκ, pls pm me as well!
- vasilis2112
Δεν το συζητάμε, εννοείται όλοι το θέλουμε.
- TitusGroan