GOATCHRIST (UK) - Pythagoras (2019)
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Εκεί πάνω στο Leeds το έριξαν στα μαθηματικά κ την φιλοσοφία μου φάινεται. Πειραματικό black metal μπλεγμένο με ηλεκτρονικά και jazz στοιχεία, σπαρμένο με καθαρά φωνητικά εδώ και εκεί, και ΟΛΟ αυτό περασμένο από ένα φίλτρο post χαρμολύπης σαν αυτό των DEAFHEAVEN. tl;dr: avantgarde-ίλες.
[mention]theBox[/mention] ταγκάρω μονο εσένα γιατί θα καταλάβεις γιατί![grin =]](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
[mention]theBox[/mention] ταγκάρω μονο εσένα γιατί θα καταλάβεις γιατί
![grin =]](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Scrollkeeper έγραψε: ↑Τετ 03 Φεβ 2021, 02:25 Εκεί πάνω στο Leeds το έριξαν στα μαθηματικά κ την φιλοσοφία μου φάινεται. Πειραματικό black metal μπλεγμένο με ηλεκτρονικά και jazz στοιχεία, σπαρμένο με καθαρά φωνητικά εδώ και εκεί, και ΟΛΟ αυτό περασμένο από ένα φίλτρο post χαρμολύπης σαν αυτό των DEAFHEAVEN. tl;dr: avantgarde-ίλες.
να μαζευτούμε να το ακούσετε....
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Μην δειτε κανενα καλλιτεχνη να ανοιγει τα φτερα του, ετοιμοι να τον καραμπινιάσετε...
Λοιπον, εννοειται πως ειναι ΦΟΒΕΡΟ! Δεν ξερω αν θα τα αποκαλούσα "jazz" ή ηλεκτρονικα τα σημεια, ειναι πολυ πιο κλασσικοτροπα και φυσικα ...prog rock!
EPOC.
Λοιπον, εννοειται πως ειναι ΦΟΒΕΡΟ! Δεν ξερω αν θα τα αποκαλούσα "jazz" ή ηλεκτρονικα τα σημεια, ειναι πολυ πιο κλασσικοτροπα και φυσικα ...prog rock!
EPOC.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- LuciferSteele
εγώ πάλι ακούω πολύ φαλτσαδούρα (άποψη?) με αποκορύφωμα τα καθαρά φωνητικά
τελείως 90ς άκουσμα κατά τα άλλα
τελείως 90ς άκουσμα κατά τα άλλα
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
The evil rite of the black and the light We now reveal to you