MOON ORACLE (FIN) - Muse of the Nightside (2021)

Ό,τι λέει ο τίτλος.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
CountRaven

MOON ORACLE (FIN) - Muse of the Nightside (2021)

Δημοσίευση από CountRaven »

Εικόνα

Το πραγματικό σκότος βρίσκει την δική του δίοδο μέσα από το απόκρυφο τελετουργικό των MOON ORACLE.

Αυτό το ντεμπούτο το περίμενα καιρό μιας και το κομμάτι που είχε δώσει η μπάντα στην δημοσιότητα ήταν κάτι παραπάνω από πολλά υποσχόμενο.

Τώρα που έχω όλο το άλμπουμ στα χέρια μου, μπορώ με σιγουριά να πω ότι έχουμε να κάνουμε με ένα κατασκότεινο βδέλυγμα που ξερνά μίσος και θάνατο.

Οι βάση του είναι οι ρίζες της πρώτης γενιάς του Black Metal, η ηχητική απαρχή, όταν το σιχαμερό νεογνό έβγαινε από τα σπάργανα προκαλώντας μονάχα δέος και τρόμο. Τρόμο για το άγνωστο Κακό που βρίσκεται παντού, έχοντας έναν ακόμα πιστό υπηρέτη.

Και Death Metal επιρροές θα ακουστούν εδώ, σαπισμένες όπως τα λιμνάζοντα νερά στα ταφικά σπήλαια που πάντα κρύβουν κάτι.

Τα αργόσυρτα Doom σημεία συμπληρώνουν το παζλ, ενώ τα φωνιτικά σπηλαιώδη, απόκοσμα, σχεδόν τελετουργικά μέσα στο θανατικό τους, σφραγίζουν το κάθε κομμάτι μετατρέποντας το σε ένα ανίερο βάπτισμα από πίσσα και αίμα. Ο αξιότιμος Herald Mentor τα έχει αναλάβει που έχει παίξει με τη μισή Φινλανδία, από RIDE FOR REVENGE και GOATMOON ως INCRIMINATED.

Η μπάντα ξέρει πολύ καλά τι κάνει και τραβάει τον ήχο της ακόμα και σε avante garde μονοπάτια για να σου δώσει ένα και μόνο μύνημα: Ότι το απόλυτο σκότος θα κυριαρχήσει.

Τολμώ να πω ότι σε έναν μεγάλο βαθμό το υλικό μου έβγαλε την ατμόσφαιρα των πρώιμων MORTUARY DRAPE.

27 Αυγούστου από Singal Rex και Bestial Burst σε βινύλιο, CD, κασσέτα.

https://moonoracle.bandcamp.com/
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
theBox

Re: MOON ORACLE (FIN) - Muse of the Nightside (2021)

Δημοσίευση από theBox »

Έλα ρε Κομη μη γραφεις τετοια πραγματα κι εχω βαλει το episode απο stratovarius να παιζει...
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

theBox έγραψε: Τρί 27 Ιούλ 2021, 14:40 Έλα ρε Κομη μη γραφεις τετοια πραγματα κι εχω βαλει το episode απο stratovarius να παιζει...

Βάλε και Ντένβερ στην TV.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
theBox

Δημοσίευση από theBox »

Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Extreme metal κυκλοφορίες / επανακυκλοφορίες”