THE NIGHT ETERNAL - Moonlit Cross (2021)
- CountRaven
THE NIGHT ETERNAL - Moonlit Cross (2021)
Τracks:
1. Manbelyst
2. Elysion (Take Me Over)
3. Cloaked in Darkness
4. Son of Sin
5. Deadly as a Scythe
6. Shadow’s Servants
7. Prison of Flesh
8. Closeness in Suspension
9. Moonlit Cross

Έχουμε και edition σε κασσέτα:
Τα έχουμε πει και εδώ για το πρώτο single: viewtopic.php?f=15&t=4645&p=56990&hilit ... nal#p56990
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Re: THE NIGHT ETERNAL - Moonlit Cross (2021)
Εμένα μου άρεσε το άλμπουμ, σαφώς περισσότερο από τους idle hands, που πράγματι τους θυμίζουν. Έχει ωραίες μελωδίες και κιθάρες. Τα φωνητικά , όπως είπα κι αλλού, έχουν μια blues/gothic χροιά και θυμίζουν κάτι μεταξύ Danzig, Phil Lynnot και Sean Harris.
Γενικά η Van records, αν και όχι καθαρόαιμα τρουμεταλλικα, βγάζει ενδιαφέροντα πραγματακια. Την παρακολουθεί κάποιος να προτείνει κάτι που ίσως μας ξέφυγε;
Γενικά η Van records, αν και όχι καθαρόαιμα τρουμεταλλικα, βγάζει ενδιαφέροντα πραγματακια. Την παρακολουθεί κάποιος να προτείνει κάτι που ίσως μας ξέφυγε;
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Συμφωνω οτι ηταν πολυ καλυτερο απο το φετινο idle hands (οχι ομως κι απο το ντεμπουτο) και γενικα με αυτα που γραφεις.Priamos έγραψε: ↑Παρ 12 Νοέμ 2021, 19:27 Εμένα μου άρεσε το άλμπουμ, σαφώς περισσότερο από τους idle hands, που πράγματι τους θυμίζουν. Έχει ωραίες μελωδίες και κιθάρες. Τα φωνητικά , όπως είπα κι αλλού, έχουν μια blues/gothic χροιά και θυμίζουν κάτι μεταξύ Danzig, Phil Lynnot και Sean Harris.
απο Van (περα απο τα πολυ γνωστα που λιγο πολυ ολοι ξερουμε), μου αρεσε ΑΥΤΟ :
Κουλτουριάρικο death/black με μια πρεζα απο dire straits

Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Αυτή η πρέζα με λύγισε...

Race of Cain, ascend to heaven,