TSJUNDER (NOR) - Helvegr (2023)
- Blackwinged
TSJUNDER (NOR) - Helvegr (2023)
Στον απόηχο των σημερινών άσχημων νέων, δεν ξέρω πόσο νόημα έχει, αλλά είπα να προσθέσω το νέο πόνημα των Νορβηγών. Ό,τι περιμένεις από τους Tsjunder αυτό και θα λάβεις. Ίσως έχει μία πιο "καλλιτεχνική" πινελιά, έτσι για να δείξουν πως και αυτοί δεν είναι μόνο γίδια με καδένες.
- aorpanos72
Re: TSJUNDER - HELVEGR
Καλά έκανες και το έβαλες...ναι είναι μια δύσκολη μέρα αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Ίσα ίσα που η μουσική ήταν ο "έρωτας" του εκλιπόντος.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- CountRaven
Re: TSJUNDER - HELVEGR
Συμφωνώ απόλυτα.aorpanos72 έγραψε: ↑Τετ 05 Ιούλ 2023, 17:16 Καλά έκανες και το έβαλες...ναι είναι μια δύσκολη μέρα αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Ίσα ίσα που η μουσική ήταν ο "έρωτας" του εκλιπόντος.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- CountRaven
Re: TSJUNDER (NOR) - Helvegr (2023)
Όσο για το Helvgr είναι όπως το περίμενα, δηλαδή όσο Darkthrone χρειάζεται με ένα Τσικ μελωδίας τόσο όσο
Ο όρος "γίδια με καδένες" θα βρει την στήριξη μου σε αυτό το φόρουμ.
Ο όρος "γίδια με καδένες" θα βρει την στήριξη μου σε αυτό το φόρουμ.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018