MARDUK (SW) - Blood of the Funeral (2023)
- Blackwinged
MARDUK (SW) - Blood of the Funeral (2023)
Υπάρχει τίς που να γνωρίζει τους Marduk και να μην ξέρει τι τον περιμένει σε κάθε νέο τους δίσκο; Νομίζω ο δίσκος θα κυκλοφορήσει Αύγουστο. Πάρ' τε μία δόση από τώρα.
- CountRaven
Re: MARDUK (SW) BLOOD OF THE FUNERAL (2023)
Έτσι!
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Re: MARDUK (SW) - Blood of the Funeral (2023)
@Blackwinged βάζε βάζε μπλακιές να μας κρατάς ενήμερους και σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί να μην δίνω feedback τακτικά, όμως σχεδόν πάντα τα τσεκαρω.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
And cast God down upon the earth!
Έχουν περάσει κάμποσα χρόνια από το Viktoria που ήταν παντελώς αδιάφορο, αλλά είχε ακολουθήσει το Frontschwein το οποίο ήταν δισκάρα! Το πρώτο κομμάτι είναι αξιόλογο, αναμένουμε λοιπόν, μιας και η μπάντα είναι φουλ ενεργή σε συναυλίες και από τη γενιά της μας λείπει ένα σχήμα με δισκάρες και στο σήμερα. Sorry, αλλά οι σημερινοί Darkthrone κουράζουν πλέον και Mayhem από τότε που έφυγε ο Blasphemer το έχουν κάνει τουρλουμπούκιχάος-νομίζουν-τεχνική-ξέρω-γω. Ακούς το τελευταίο τους album και δεν σου μένει ούτε ένα κομμάτι.
- Blackwinged
@Xstroyer Στο Victoria μου είχαν ακουστεί "κουρασμένοι". Το Serpent Sermon ήταν πολύ δυνατό. Για εμένα το Plague Angel ανήκει στα κλασικά τους. Τώρα οι Darkthrone είναι πολύ αγαπημένο σ' εμένα συγκρότημα. Καταλαβαίνω γιατί κάποιους τους κουράζουν, ειδικά το τελευταίο τους. Αλλά και αυτοί με το Etrenal Hails... (ξανα)κέρδισαν μέρος του κοινού που είχαν (ψιλο)χάσει. Έχουν αυτή την εμμονή να επαναλαμβάνουν τα ίδια riff, αλλά αυτό πάντοτε το έκαναν. Τώρα η παραγωγή είναι ένα θέμα. Προσωπικά μου αρέσει. Για τους Mayhem συμφωνώ. Τα Chimera και Ordo ad Chao είναι δισκάρες. Είχα πάρει και το Esoteric Warfare και μου φαινόταν πως ο νέος κιθαρίστας προσπαθούσε να γράψει στο ίδιο στυλ με τον Blashemer, χωρίς να έχει τον αντίστοιχο μισανθρωπισμό μέσα του. Από το Daemon είχα ακούσει τα πρώτα δείγματα και είχα απογοητευτεί. Δε νομίζω να το έχω ακούσει ποτέ ολάκερο.