ON THORNS I LAY (GR) - On Thorns I Lay (2023)
- Advancing Yokeda
ON THORNS I LAY (GR) - On Thorns I Lay (2023)
Μια αγαπημένη μου μπάντα επιστρέφει με τον ομότιτλό της δίσκο στις 13 Οκτώβρη 2023.
Πάντα μου έδιναν την αίσθηση πως αξίζουν μεγαλύτερη αναγνώριση (που ενδεχομένως να την έχουν και να μην το γνωρίζω εγώ).
Η συναισθηματική φόρτιση που πάντα προκαλούσαν είναι και πάλι εδώ, όπως και το ελληνικό στοιχείο.
Το προηγούμενό τους (Τhrenos, 2020) το θεωρώ εύκολα μέσα στα κορυφαία μου ακούσματα και ειλικρινά θέλω να δω πώς θα προεκταθούν μουσικά με το φετινό.
το βρήκα εδώ https://www.vinylstore.gr/?search-site- ... orns+i+lay
Πάντα μου έδιναν την αίσθηση πως αξίζουν μεγαλύτερη αναγνώριση (που ενδεχομένως να την έχουν και να μην το γνωρίζω εγώ).
Η συναισθηματική φόρτιση που πάντα προκαλούσαν είναι και πάλι εδώ, όπως και το ελληνικό στοιχείο.
Το προηγούμενό τους (Τhrenos, 2020) το θεωρώ εύκολα μέσα στα κορυφαία μου ακούσματα και ειλικρινά θέλω να δω πώς θα προεκταθούν μουσικά με το φετινό.
το βρήκα εδώ https://www.vinylstore.gr/?search-site- ... orns+i+lay
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- Bersekeros
Re: ON THORNS I LAY (GR) - On Thorns I Lay (2023)
Το πρώτο τραγούδι, Thorns Of Fire, το άκουσα και μου άρεσε, αν και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την μπάντα.
Απλά την ξέρω από παλιά, σαν όνομα.
Επίσης, το βίντεο στο Thorns Of Fire, είναι πολύ προσεγμένο.
Τέτοια ωραία βίντεο, πραγματικά αξίζουν της προσοχής.
- CountRaven
Αγαπημένη μπάντα από παλιά. Θα τσεκάρω το άλμπουμ.Bersekeros έγραψε: ↑Σάβ 30 Σεπ 2023, 23:49 Το πρώτο τραγούδι, Thorns Of Fire, το άκουσα και μου άρεσε, αν και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την μπάντα.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Advancing Yokeda
Έχουν κάνει άλματα από τότε που τους πρωτοάκουσα στο Oceans σε συλλογή του Hammer, αλλά κρατούν εκείνη την πρώιμη ατμόσφαιρα ακόμα και σήμερα.
Θλιμμένες περιπλανήσεις σε χειμερινά πελάγη και ερημωμένους κάμπους.... Love them!
Θλιμμένες περιπλανήσεις σε χειμερινά πελάγη και ερημωμένους κάμπους.... Love them!
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".