OLIVER MAGNUM - Ντεμπούτο
- Progress_Lost
OLIVER MAGNUM - Ντεμπούτο
Για ένα άλμπουμ θα πήγαινα πια να κάνω αγορά στο κέντρο.. Το πρώτο των Oliver Magnum... Tί έχει παιχτεί με το δίσκο αυτον;; Από παλιά θυμάμαι δεν τον έβρισκα... Έχω ακόμα την κασσέτα που έγραψε φίλος.. Επανέκδοση έχει γίνει ποτε;; Ακούγεται κάτι για το μέλλον;;
Metal Ανατριχίλες....
Metal Ανατριχίλες....
- aorpanos72
Re: OLIVER MAGNUM - Ντεμπούτο
Έχω ακόμα το βινύλιο και ας μην εχω πικ απ. Αγορασμένο πίσω στο 1990, δεν θυμάμαι που και ποιος μου το είχε προτείνει.
Το Cd ξέρω ότι είναι σχεδόν αδύνατον να βρεθεί. Δεν μου φαίνεται να έγινε επίσημη επανέκδοση ποτε....ούτε remastered. Είχα δει κάποιες ρώσικες κόπιες να κυκλοφορούν (bootleg).
Το Cd ξέρω ότι είναι σχεδόν αδύνατον να βρεθεί. Δεν μου φαίνεται να έγινε επίσημη επανέκδοση ποτε....ούτε remastered. Είχα δει κάποιες ρώσικες κόπιες να κυκλοφορούν (bootleg).
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- TitusGroan
Να μια περιπτωση που το CD ειναι ακριβοτερο απο το βινυλιο! Στο discogs παιζουν κοπιες παντως
μεγαλειώδη δισκάρα.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Από τα πρώτα non-mainstream CD που είχα αγοράσει εκείνα τα παλιά χρόνια που κυκλοφόρησε...
Διαχρονική ΛΑΤΡΕΙΑ!
Διαχρονική ΛΑΤΡΕΙΑ!
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix