Obscure AOR Diamonds - Νέα κατηγορία
- SifiSMelodicRock
Re: Obscure AOR Diamonds - Νέα κατηγορία
Άτιμε πόνεσε η σπλήνα μου ........Τα δροσερά αγόρια του forgotten-lak με κολωνάτο ποτήρι, σαμπάνια, γυαλί ηλίου, ηλιοβασίλεμα και αμαξάρα, μοιράζουν ΓΝΏΣΗ σε γιδοεπικάδες / μεταλλάδες που κάθονται στα σκαλάκια απέναντι από το Up the Hammers με μούρα από το περίπτερο. Εσύ που θέλεις να ανήκεις;
Αλήθεια το Γιδοεπικάδες πως σου ήρθε ; Έχει επικάδες που ιππεύουν και γίδες μήπως

*Το αρκουδοκούνελο μέσα στο σαμπανοπότηρο τί φάση ;

- SifiSMelodicRock
Ηeavy "Forgotten Lak" Harmonies LoadingCountRaven έγραψε: ↑Παρ 26 Μάιος 2023, 09:17Ρε τίποτα δεν χάνετε / δεν άλλαξε! Το μεγάλο νήμα που μου είπες να το αλλάξω και όνομα το έχω μεταφέρει σε αυτή την νέα κατηγορία. Δες: viewforum.php?f=59
Έφτιαξα νέο section / κατηγορία - μετέφερα και κάποια θέματα. Δες:
viewforum.php?f=59
Αν θέλει κάποιος να γράψει για STRATEGY reissue πχ ή για ένα παλιό άλμπουμ άγνωστο, έρχεται εδώ -όχι σε αυτό το τόπικ αλλά σε αυτή τη κατηγορία- και ανοίγει ένα καινούριο topic.

- CountRaven
Έτσι πρέπει!!!SifiSMelodicRock έγραψε: ↑Παρ 26 Μάιος 2023, 23:02Ηeavy "Forgotten Lak" Harmonies LoadingCountRaven έγραψε: ↑Παρ 26 Μάιος 2023, 09:17Ρε τίποτα δεν χάνετε / δεν άλλαξε! Το μεγάλο νήμα που μου είπες να το αλλάξω και όνομα το έχω μεταφέρει σε αυτή την νέα κατηγορία. Δες: viewforum.php?f=59
Έφτιαξα νέο section / κατηγορία - μετέφερα και κάποια θέματα. Δες:
viewforum.php?f=59
Αν θέλει κάποιος να γράψει για STRATEGY reissue πχ ή για ένα παλιό άλμπουμ άγνωστο, έρχεται εδώ -όχι σε αυτό το τόπικ αλλά σε αυτή τη κατηγορία- και ανοίγει ένα καινούριο topic.![]()
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018