Internet Covers
Internet Covers
Εδω βαζουμε, βιντεοζ με ιντερνετικα Covers τραγουδιων/φωνης/κιθαρας κλπ κλπ
Θα ξεκινησω με ενα που μου γνωστοποιηθηκε πρωινιατικα.
Τα σεξιστικα σχολια απαγορευονται.
Εγω δεν καταφερα να το δω ολο γιατι μου μπηκε μια ρωγα στο ματι και τωρα ειμαι στον οφθαλμιατρο.
Εγω δεν καταφερα να το δω ολο γιατι μου μπηκε μια ρωγα στο ματι και τωρα ειμαι στον οφθαλμιατρο.
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Internet Covers
Γατάκια αφηστε τις ρώγες σας και τρεχάτε να κρυφτείτε από αυτή την ένεση επικότητας:
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Internet Covers
Εξαιρετικο... κατσε να σοβαρευτουμε
Internet Covers
Είσαι εντελώς απάτη, ούτε ρώγα είδαμε ούτε καν cover, original ήταν το κομμάτι. Έκατσε το κορίτσι ξεσκίστηκε να συνθέσει ολόκληρο κομμάτι και συ κοιτούσες τα βυζιά της...Corum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Πέμ 13 Δεκ 2018, 10:09 Εδω βαζουμε, βιντεοζ με ιντερνετικα Covers τραγουδιων/φωνης/κιθαρας κλπ κλπ
Internet Covers
Πολύ καλό το Priest!
Internet Covers
Διαμαρτυρομαι εντονως! Τα βυζγια της με κοιτουσαν. Και μαθε επιτελους ορθογραφια, η λεξη βυζια γραφεται με "γ".rbrigade έγραψε: ↑Σάβ 15 Δεκ 2018, 01:51Είσαι εντελώς απάτη, ούτε ρώγα είδαμε ούτε καν cover, original ήταν το κομμάτι. Έκατσε το κορίτσι ξεσκίστηκε να συνθέσει ολόκληρο κομμάτι και συ κοιτούσες τα βυζιά της...Corum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Πέμ 13 Δεκ 2018, 10:09 Εδω βαζουμε, βιντεοζ με ιντερνετικα Covers τραγουδιων/φωνης/κιθαρας κλπ κλπ
Το οτι δεν ηταν Cover, το προσεξα μολις τωρα. Μαλλον επειδη ημουν απασχολημενος με τα βυζγ... Οχι, δεν ξαναπεφτω σε αυτην την παγιδα...
Στο μονο που επεσες μεσα ειναι στο οτι ειμαι εντελως απατη.
Το Priest ειναι ομως Cover, ειναι παρα πολυ καλο(οπως ειπες), δεν εχει βυζια, και εχει και Κινεζο...
- LuciferSteele
Internet Covers
η μάστιγα με τα μοντέλα που παίζουν όργανα, πρέπει να σταματήσει
προτείνω κιόλας να αντισταθμιστεί με πλεόνασμα γιδοβοσκών όπως αυτοί στο Malmsteen cover
σε κάτι σοβαρό τώρα, πάρτε ένα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ cover από τον φοβερό Kevin Kmetz
προτείνω κιόλας να αντισταθμιστεί με πλεόνασμα γιδοβοσκών όπως αυτοί στο Malmsteen cover
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Internet Covers
[mention]LuciferSteele[/mention] για κάποιο λόγο μου θύμισε αυτό:
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
- LuciferSteele
Internet Covers
ιερόσυλε!!!
We scribe in the dark of the night our Black Steele
Internet Covers
Τα γαμησε ολα ο τυπος!! Καταπληκτικο!LuciferSteele έγραψε: ↑Κυρ 16 Δεκ 2018, 17:35 η μάστιγα με τα μοντέλα που παίζουν όργανα, πρέπει να σταματήσει
- vasilis2112
- vasilis2112
- vasilis2112
Internet Covers
Ο τύπος είχε παλιότερα και ένα βίντεο που έπαιζε το dark avenger υπέροχα.