Internet Covers
- Blackwinged
Internet Covers
Αυτό το έχω δει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές και με έχει θεραπεύσει από την κατάθλιψη..
Internet Covers
Τσεκαρε κι αυτο.Blackwinged έγραψε: ↑Παρ 07 Φεβ 2020, 11:14Αυτό το έχω δει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές και με έχει θεραπεύσει από την κατάθλιψη..
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Internet Covers
Ας επαναφέρουμε το τόπικ στη θέση του με αυτή τη διασκευάρα:
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Internet Covers
Παλιοί γνώριμοι διασκευάζουν Zero Tolerance κ στέλνουν για pancakes όλους τους bedroom warriors απανταχού του τιουμπ 

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Internet Covers
Marina Dressiou - Dracula (ICED EARTH)
Barlow σε female approach. "ΟΚ" διασκευή. Ελπίζω να μην χρειάστηκαν παστίλιες μετά τα γρέζια, γιατί δεν κρύβω πως ακούγοντας κάποια σημεία, αν κ έπιασε το pitch, με πόνεσε ο λαιμός μου
Barlow σε female approach. "ΟΚ" διασκευή. Ελπίζω να μην χρειάστηκαν παστίλιες μετά τα γρέζια, γιατί δεν κρύβω πως ακούγοντας κάποια σημεία, αν κ έπιασε το pitch, με πόνεσε ο λαιμός μου

- Corum Jhaelen Irsei
Internet Covers
Παραπανω απο οκ! Πολυ καλη! Και δεν βλεπω που χρειαζονται παστιλιες... ;-)Scrollkeeper έγραψε: ↑Σάβ 05 Σεπ 2020, 12:10 Marina Dressiou - Dracula (ICED EARTH)
Barlow σε female approach. "ΟΚ" διασκευή. Ελπίζω να μην χρειάστηκαν παστίλιες μετά τα γρέζια, γιατί δεν κρύβω πως ακούγοντας κάποια σημεία, αν κ έπιασε το pitch, με πόνεσε ο λαιμός μου![]()
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
Internet Covers
Εχει τοσο πολυ γρεζι που ακουγεται οριακα "μπρουταλ". Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Internet Covers
Εκεί στο 2:30 - 2:3φευγα μου θυμίζει εμένα όταν πάω να τραγουδήσω καφρίλεςCorum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Δευ 07 Σεπ 2020, 10:29 Παραπανω απο οκ! Πολυ καλη! Και δεν βλεπω που χρειαζονται παστιλιες... ;-)

Internet Covers
αυτό το τόπικ γίνεται πιο σοκαριστικό και από το μπίγκ μπρό.Scrollkeeper έγραψε: ↑Τρί 16 Ιούλ 2019, 14:35Για μισό λεπτό, μόλις έγινες Τσοβόλας στη θέση του Τσοβόλα; Τι meta ντρίμπλα ήταν αυτή;RedSharks έγραψε: ↑Τρί 16 Ιούλ 2019, 14:22Μισό λεπτό, δεν έχω τίποτα με το παιδί, αλλά πότε ακριβώς έδωσε δείγματα γραφής που δείχνουν ότι πρόκειται περί σπουδαίου ταλέντου; Ό,τι υλικό έχω δει απ΄ αυτόν (τόσο με την «μπάντα» του, τους Thelemite, όσο και διάφορα που έχει ανεβάσει κατά καιρούς στο FB) ήταν πανμέτριο από κάθε άποψη. Γνώμη μου.![]()
![]()
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Corum Jhaelen Irsei
- LuciferSteele
Re: Internet Covers
το έχει κάνει ο Μαέστρος με τον Ρίπερ, άφταστο
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
- Corum Jhaelen Irsei
το eye of the tiger το σωστο. ετσι?@aorpanos72
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
- Northbound

Like a man is a mountainside
Greatness waits for those who try
None can teach you, it's all inside
Just climb
Greatness waits for those who try
None can teach you, it's all inside
Just climb