METAL-ική ΑΝΤΙγνώση στο High TV
- CountRaven
METAL-ική ΑΝΤΙγνώση στο High TV
Νέα τηλεοπτική εκπομπή με τον Άγγελο Γεωργιόπουλο στο Αθηναϊκό κανάλι High TV. Τρίτη με Τετάρτη ξημερώματα 1 με 2.
Ας βάζουμε εδώ όλα τα επισοδεια με τα σχετικά σχόλια φυσικά.
Στο πρώτο επεισόδιο ο Γιάννης Παπανικολάου των Diviner.
Όπως θα δείτε και εσείς η εκπομπή -που έχει το ίδιο όνομα με την ραδιοφωνική εκπομπή του Άγγελου-, μας πάει σε άλλες εποχές.
Τίμια και cult φάση.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Corum Jhaelen Irsei
Re: METAL-ική ΑΝΤΙγνώση στο High TV
Το μυαλο μου οταν βλεπω Γεωγιοπουλο παει κατευθειαν σε ολα τα βιντεο του Fire and Ice,
Και βεβαια, πανω πανω σε αυτην την σκεψη φιγουραρει το
"Βλεπει τους Ravers να παραληρουν στο ακουσμα των κομπιουτερ ρυθμων, μεσα στα παραισθησιογονα και αισθανεται περηφανεια, γιατι το μεταλ, ακομα, φτιαχνεται απο ανθρωπους."
και μετα Crematory - Tears of Time
Ολοι γατακια που μιαουριζουν ειμαστε....
"Βλεπει τους Ravers να παραληρουν στο ακουσμα των κομπιουτερ ρυθμων, μεσα στα παραισθησιογονα και αισθανεται περηφανεια, γιατι το μεταλ, ακομα, φτιαχνεται απο ανθρωπους."
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
- CountRaven
Μίου μίου μιουCorum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Σάβ 04 Νοέμ 2023, 12:37 Το μυαλο μου οταν βλεπω Γεωγιοπουλο παει κατευθειαν σε ολα τα βιντεο του Fire and Ice,
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Ωραια εκπομπη, στηριζουμε!
- CountRaven
Επόμενο επεισόδιο με Flames.
Ωραια πραγματα!Γεωργιοπουλος τοτεμ Flames μπανταρα ,το ζουμι του βιντεο στο 17.33

For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
- CountRaven
Οοοουυυυ ουυυυυ
- Bersekeros
Ωραία εκπομπή κάνει ο Γεωργιόπουλος.
Μου αρέσει ο τρόπος που τα λέει.
Τον συμπαθώ πολύ περισσότερο από κάτι άλλες αντίστοιχες εκπομπές, που είναι mainstream.
Ένα σχόλιο μόνο για τον συμπαθέστατο Άγγελο.
Να μην ξεφεύγει και να μην πλατειάζει.
Έχει την τάση μερικές φορές να πλατειάζει γενικώς, σε πράγματα που τα βλέπει με την δική του σεβαστή οπτική γωνία, αρκεί να μην κουράζει. Μία σύντομη αναφορά είναι αρκετή.
Γενικό είναι το σχόλιο, για τον Γεωργιόπουλο και δεν αφορά αποκλειστικά το συγκεκριμένο επεισόδιο της εκπομπής.
Μου αρέσει ο τρόπος που τα λέει.
Τον συμπαθώ πολύ περισσότερο από κάτι άλλες αντίστοιχες εκπομπές, που είναι mainstream.
Ένα σχόλιο μόνο για τον συμπαθέστατο Άγγελο.
Να μην ξεφεύγει και να μην πλατειάζει.
Έχει την τάση μερικές φορές να πλατειάζει γενικώς, σε πράγματα που τα βλέπει με την δική του σεβαστή οπτική γωνία, αρκεί να μην κουράζει. Μία σύντομη αναφορά είναι αρκετή.
Γενικό είναι το σχόλιο, για τον Γεωργιόπουλο και δεν αφορά αποκλειστικά το συγκεκριμένο επεισόδιο της εκπομπής.
@Bersekeros Συμφωνώ μαζί σου. Το βιβλίο του το έχεις διαβάσει καθόλου? Μου βγάζει πάντως μια αύρα αυθεντικού ανθρώπου που έχει αγάπη για τη μουσική μας χωρίς να κοιτάει πως θα κονομίσει.
- Bersekeros
Δεν το έχω διαβάσει το βιβλίο του.
Έχω διαβάσει ωστόσο, τις κριτικές και τα σχόλια για το βιβλίο, που έχετε γράψει στο φόρουμ.
Συμφωνώ μαζί σου στην τελευταία πρόταση.
Επίσης θα συμπληρώσω γενικότερα, ότι το να γράφει κάποιος ωραία στον τηλεοπτικό φακό και να έχει ωραία άρθρωση / φωνητική χροιά, που να μαγνητίζει τον τηλεθεατή / ακροατή (με την καλή έννοια) είναι ένα ''έμφυτο'' ταλέντο.
Για παράδειγμα, θα αναφέρω, ότι φοβερή ραδιοφωνική φωνή έχει ο @CountRaven , που τον ακούω στις εκπομπές. Αυτό είναι κάτι το οποίο ή το έχεις ή δεν το έχεις. Ένα φυσικό ταλέντο.
Ο τηλεοπτικός φακός, έχει κάποιες ίσως, άλλες, διαφορετικές απαιτήσεις. Ως τηλεθεατής / ακροατής εκφέρω άποψη.
Πάντως πέρα από την εκπομπή του Άγγελου, που παρουσιάζονται και τα βιντεοκλίπ κανονικά, σε αντίθεση με την εκπομπή του χάμερ, δεν έχω υπόψιν μου κάποια τηλεοπτική metal εκπομπή στο διαδίκτυο.
Μήπως όσοι κάνετε τις ραδιοφωνικές εκπομπές, να σκεφτόσασταν ένα εγχείρημα με βίντεο - εκπομπή στο διαδίκτυο;
Δεν ξέρω με τα δικαιώματα (copyrights κλπ) πόσο εύκολο είναι αυτό, αλλιώς δεν θέλει ούτε τρομερό υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ούτε τίποτα ιδιαίτερες γνώσεις επεξεργασίας βίντεο, μοντάζ κλπ.
- CountRaven
- Bersekeros
TV Show METAL-ική ΑΝΤΙγνώση μαζί μας ο Γιάννης Κατσάμπουλας και Χρήστος Τζώνης των GUN RECOIL
Περιγραφή video:
Στην νέα μας εκπομπή φιλοξενούμε τους GUN RECOIL στη συμμετοχή των Γιάννη Κατσάμπουλα (μπάσο) και Χρήστο Τζώνη (κιθάρα). Μαζί συζητάμε τις ηχητικοθεματικές τους παραμέτρους, το παρόν και τις προσδοκίες μιας ελπιδοφόρας μπάντας για το εγχώριο και όχι μόνο Thrash. Επίσης αναλύουμε, στα πλαίσια του εφικτού, τις διαφορές μεταξύ BAY AREA και TEUTONIC Thrash, σχολιάζουμε τη σχέση ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και METAL στον τόπο μας αλλά και τον κυρίαρχο ρόλο της D.I.Y μεθόδου.
Μου άρεσε η μπηχτή στην αρχή.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Bersekeros
Πλάκα είχε αυτό, αν και διαφωνώ.
Σχολίασε, για όσους δεν το έχουν δει, όσους κάνουν ''βίντεα'', αλλά στο τέλος αφού είπε ότι είπε, συμπλήρωσε ότι φυσικά είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράζεται ελεύθερα και τα λοιπά.
Μου άρεσε το σημείο στην εκπομπή, που έδειξε κάποιες heavy rock / hard rock μπάντες στην αρχή της εκπομπής και πώς ο ήχος αυτών - μετεξελίχθηκε ''με μαθηματικό τρόπο'' σε heavy metal ή επηρέασε πολλές metal μπάντες.
Έδειξε πολλές μπάντες, από αυτές που χρησιμοποιείται πλέον (από άλλους) ο γνωστός όψιμος νεολογισμός proto metal.
Επίσης θα ήθελα να πω ότι θεωρώ πολύ θετικό στοιχείο της εκπομπής του Άγγελου Γεωργιόπουλου, το γεγονός ότι όταν παίζει ένα βιντεοκλίπ από κάποια μπάντα, περνάει από κάτω ένα ''σκρολάκι'', που δίνει μερικές πληροφορίες για την μπάντα, την ιστορία, τα μέλη και τις κυκλοφορίες της. Πολύ θετικό και μου αρέσει.