Πώς μπορώ να δω δημοσιεύσεις ανά post topic στα facebook groups;

Μπλάκ μέταλ γιόγκα κλπ. κλπ.
Απάντηση
Δημοσιεύσεις: 930

Πώς μπορώ να δω δημοσιεύσεις ανά post topic στα facebook groups;

Σάβ 26 Δεκ 2020, 04:05

Θέλω τα φώτα σας...Όπως ίσως γνωρίζετε το updating των facebook groups μάς δίνει την δυνατότητα να κατηγοριοποιούμε τις δημοσιεύσεις ανά θεματική ενότητα.
Αυτό το κάνουν οι admin, και όσοι έχουν δικαιώματα moderator.
Έτσι αν πας σε μια δημοσίευση που γράφει από κάτω, π.χ. Ολυμπιακός, κλικάροντας επάνω σου βγάζει όλα τα θέματα για τον Ολυμπιακό στο γκρουπ.
Πώς όμως θα δεις τις σχετικές δημοσιεύσεις αν πχ. μία θεματική ενότητα δεν εμφανίζεται τόσο συχνά στο γκρουπ?
Τι θέλω να πω: Στα admin tools σου βγάζει διάφορα εργαλεία από κάτω π.χ. member requests, automatic member approvals etc και post topics μεταξύ άλλων.
Εδώ (στα post topics) έχεις αναλυτικά όλες τις θεματικές ενότητες, ονομαστικά. Επιλέγοντας όμως μία θεματική ενότητα, δεν μπορείς να δεις τις σχετικές δημοσιεύσεις (το περιεχόμενο δηλαδή), παρά μόνο τον αριθμό των δημοσιεύσεων. π.χ. Ολυμπιακός 25, Παοκ 20 κλπ.
Βλέπω δηλαδή συνολικές σχετικές δημοσιεύσεις, αλλά όχι ποιες είναι αυτές...
Ξέρει κανείς με ποιον τρόπο θα μπορώ να βλέπω όλες τις σχετικές δημοσιεύσεις ανά κατηγορία, χωρίς να χρειαστεί να σκρολάρω στο σύνολο των δημοσιεύσεων ώστε να βρω την πρώτη σχετική, ομαδοποιημένη στην κατηγορία που θέλω, και έτσι να κάνω κλικ επάνω σε αυτή (που θα μου βγάλει το σύνολο των σχετικών δημοσιεύσεων)? Υπάρχει άλλος τρόπος?
Π.χ. έστω ότι στην κατηγορία ΠΑΣ Γιαννενα έχω να δημοσιεύσω κάτι σχετικό από τον Μάρτιο. Αυτό τι σημαίνει ότι πρέπει να σκρολάρω όλες τις δημοσιεύσεις ώστε να βρω την τελευταία σχετική δημοσίευση στον Μάρτιο, και εκεί, πατώντας κλικ στην κατηγορία να δω και όλες τις υπόλοιπες στην κατηγορία ΠΑΣ Γιάννενα? Απ' ευθείας τρόπος δεν υπάρχει?
Advancing Yokeda:
Ενδεχομένως η πιο ελιτίστικη και απροσπέλαστη μορφή τέχνης να περνά μέσα από λιτές απέριττες φόρμες. Αυτές που η πλειοψηφία θα αγνοήσει ή περιφρονήσει σαν απλοϊκότητα. Εκεί άλλωστε δε στηρίζεται και το 'αληθινό heavy metal'?
Δημοσιεύσεις: 6520

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑ POST TOPIC ΣΤΑ FACEBOOK GROUPS?

Σάβ 26 Δεκ 2020, 13:29

Γράψε στο πεδίο αναζήτησης της ομάδας τη λέξη κλειδί που θέλεις και θα σου βγάλει όλα τα σχετικά πόστς.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”