SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Άβαταρ μέλους
LordBelial
Δημοσιεύσεις: 52
Εγγραφή: Κυρ 29 Ιούλ 2018, 13:44

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από LordBelial »

Με την λογική ότι κάποιοι προτιμούν τα βινύλια από τα cd, και αν η εταιρεία δεν επιθυμεί να το κάνει η ίδια, παροτρύνεται η μπάντα να το κάνει μόνη της. Πού είναι το αξιοπερίεργο;
Άβαταρ μέλους
CountRaven
Δημοσιεύσεις: 14654
Εγγραφή: Σάβ 30 Δεκ 2017, 20:09

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από CountRaven »

[mention]LordBelial[/mention]

Είδα και εδώ viewtopic.php?f=15&t=2110&p=40001&hilit ... ord#p40001 ανάλογο request για μπάντα με συμβόλαιο και το ντεμπούτο της σε όλα τα format διαθέσιμο.

Βασικά οκ την απάντηση την ξέρω. Έθεσα όμως το ερώτημα για να γίνει και λίγο κουβέντα.

------

Bonus:

Κυρίως για το Βασίλη που το πήρε βαριά το θέμα ξαναθυμίζω τι έγραφα πριν λίγο καιρό εδώ:

viewtopic.php?f=5&t=1989&hilit=%CE%A3%C ... %B7#p35550

Conclusion: Η μουσική είναι πάντα η προτεραιότητα. Με βάση αυτή χτίζεις το υπόλοιπο οικοδόμημα.

Όταν το φετίχ μπαίνει πάνω από τη μουσική τότε για μένα η μπάλα είναι χαμένη. Για αυτό και το αρχικό μου ερώτημα.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
theBox
Δημοσιεύσεις: 6252
Εγγραφή: Κυρ 31 Δεκ 2017, 14:56

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από theBox »

CountRaven έγραψε: Σάβ 07 Μαρ 2020, 02:16

Όταν το φετίχ μπαίνει πάνω από τη μουσική τότε για μένα η μπάλα είναι χαμένη. Για αυτό και το αρχικό μου ερώτημα.
Για να κανω λιγο το δικηγόρο του διαβόλου, συζηταμε και αγχωνομαστε για τα φετιχ, γιατι το προβλημα της μουσικης ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ το εχουμε λιγο-πολυ λυσει οι περισσότεροι την σημερον ημερα, με μια συνδεση στο ιντερνετ. Δεν ειναι δλδ οπως στα 90ς που οντως επρεπε να αγορασεις κατι για να το ακουσεις...οποτε εχοντας λυσει με το καλημέρα το πρωταρχικο προβλημα, μπαινουμε στη διαδικασια να συζηταμε για τιγρε βινυλια.

Εγω προσωπικα προτιμω να αγοραζω βινυλια για το αισθητικο/καλλιτεχνικο statement της μπάντας που αναφερει και ο Βασιλης παραπάνω. Αν δεν βγεί ομως, θα αγορασω cd την κυκλοφορια που μου αρεσε (πολυ) για ηθικούς λογους απέναντι στην μπάντα/εταιρεια. Ετσι κι αλλιως, 95% των περιπτωσεων, απο κατεβασμενο μπ3 θα το ακουσω.

YΓ. Psyonic Transmogrification, servants, assasins, scarlet και Koth δυναμιτες!
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
Zippo190
Δημοσιεύσεις: 8722
Εγγραφή: Σάβ 30 Δεκ 2017, 22:12

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από Zippo190 »

Αυτή την στιγμή κάνω έκκληση στον [mention]Xstroyer[/mention] να μπει σαν ειδικός που είναι και να απαντήσει σε όλο το σεντόνι, επίσης κάνω έκκληση στον [mention]Vic[/mention] να γράψει ανταγωνιστικό σεντόνι όχι απαραίτητα στο ίδιο θέμα.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
Xstroyer
Δημοσιεύσεις: 1850
Εγγραφή: Πέμ 11 Ιαν 2018, 12:26

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από Xstroyer »

Πάμε για ρεκόρ σεντονιού, για να αναφέρουμε αυτονόητα πράγματα ή γεγονότα μακριά από πλασματικές απόψεις.

Με κάθε καλή διάθεση και επειδή έχω λίγο ελεύθερο χρόνο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν θα ακολουθήσω τις απαντήσεις. Sorry guys.

Ας ξεκινήσω με το σχόλιο του Βασίλη: "Δεν το καταλαβαίνω. Αφού το ζητάει και η μπαντα δημόσια. Μη δεν πουλήσει; Οι μισοί εδώ μέσα βάλαμε το προηγούμενο στα καλύτερα της δεκαετίας. One way or another, ελπίζω σε παλικαρίσια private κυκλοφορία."

To "Redemption Through Force" κυκλοφόρησε πριν 5 χρόνια. Η κοπή ήταν τριψήφιο (μόλις) νούμερο και τελείωσε μόλις πριν λίγες εβδομάδες. Ο δίσκος ήταν από τα καλύτερα της προηγούμενης δεκαετίας. Εγώ το πιστεύω, και βλέπω και άλλους που το λένε και το βροντοφωνάζουν. Δεν ξέρω αν είναι πολλοί αυτοί, αλλά αν ήταν όντως πραγματικά πολλοί, σαφώς και θα ήταν και διαφορετικές οι πωλήσεις.

Πέντε (5) χρόνια, τριψήφιο νούμερο κοπής, τελείωσε πριν λίγο καιρό. Τώρα που δεν υπάρχει στην εταιρία, σίγουρα θα βγει κάποιος ταλαίπωρος και θα πει, "Αν είναι δυνατόν να μη το βρίσκω! Που είναι! Ξανακόψτε το! Τι πράγματα είναι αυτά!". Φτιάξε δική σου εταιρία και δούλεψε εσύ έτσι, αν νομίζεις πως με αυτό το δεδομένο ξέρεις καλύτερα τη δουλειά, θα απάνταγα, αλλά δεν χρειάζεται και ούτε πρόκειται.

Προχωράμε. Νέο album Solitary Sabred. Δισκάρα. Δύναμη. Θα βγει σε CD, δεν θα βγει σε βινύλιο από την εταιρία. Απλά πράγματα. Για τη κάθε μπάντα, η εταιρία έχει ένα συγκεκριμένο budget, αναλόγως με τη δυναμική της, και αυτή τη δυναμική τη ξέρει καλύτερα η εταιρία από οποιονδήποτε άλλο.

Σημείωση: η δυναμική των πωλήσεων δεν έχει να κάνει με τη ποιότητα του υλικού (αυτό μπορεί να είναι και υποκειμενικό). Επίσης, το feedback του κόσμου ("wow, γαμάει!") δεν είναι παράλληλο με τις πραγματικές πωλήσεις. Αυτός που θα γράψει κάτι αποθεωτικό κάπου δεν σημαίνει ότι θα αγοράσει και το album. Το ξέρουμε, δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε, είναι σαν τα "θα πάω" στα event του facebook και δεν πάει ούτε το ένα τρίτο.

Το budget που υπήρχε για το "By Fire & Brimstone" ήταν ένα συγκεκριμένο νούμερο. Σε αυτό το συγκεκριμένο νούμερο και με γνώμονα την εμπορική αποδοχή του προηγούμενου δίσκου, η εταιρία αποφάσισε να ρίξει περισσότερο χρήμα στο promotion παρά στη κοπή μια έκδοσης βινυλίου. Όταν η εταιρία λέει promotion, δεν εννοεί ένα newsletter και κάποια FB ads. Μιλάμε για επαγγελματία Γερμανό promoter που τρέχει γνωστές μπάντες και μπορεί να εξασφαλίσει παρουσίαση σε μεγάλα έντυπα κτλ. Αυτή τη στιγμή, το νέο album των Solitary Sabred έχει παρουσιαστεί παντού, και για να γίνει αυτό, σπαταλήθηκε ένα πολύ μεγάλο ποσό, αντίστοιχο με μια μικρή κοπή βινυλίου. Η εταιρία έκρινε πως πρέπει να "σπρώξει" το όνομα της μπάντας και της κυκλοφορίας. Και αυτό έκανε.

Είναι το album των Throne Of Iron καλύτερο από το Solitary Sabred; Όχι.
Θα πουλήσει περισσότερο το Solitary Sabred από το Throne Of Iron; Σε καμία περίπτωση. Και αυτό έγινε. Με μεγάλη διαφορά. ΜΕΓΑΛΗ διαφορά.
Που το ήξερες; Η δουλειά μου είναι να το ξέρω.

Ενημερωτικά, η κάθε κυκλοφορία χωρίζεται σε 3 φάσεις:
Η πρώτη φάση είναι η συμφωνία, η ολοκλήρωση του υλικού, ηχογραφήσεις, μίξη και mastering. Σχεδιασμός εξωφύλλου και layout κυκλοφορίας. Σε αυτή τη φάση εμπλέκεται η μπάντα, η εταιρία και οι εξωτερικοί συνεργάτες. Τα κοστολόγια και τα έξοδα της πρώτης φάσης διαφέρουν ανα μπάντα και περίπτωση.
Η δεύτερη φάση είναι η παραγωγή του φυσικού προϊόντος. Εκεί εμπλέκεται μόνο η εταιρία και τα εργοστάσια με τα οποία συνεργάζεται.
Η τρίτη φάση είναι το promotion της κυκλοφορίας και η διανομή. Εκεί εμπλέκεται πάλι η εταιρία, διαφορετικοί συνεργάτες, και η μπάντα αν της ζητηθεί.

Παρένθεση: Ανάμεσα στη δεύτερη και τη τρίτη φάση, κάποιες φορές, η εταιρία συζητάει με κάποιους συνεργάτες, διοργανωτές συναυλιών, περιοδικά, διανομείς και λοιπά άτομα της μουσικής βιομηχανίας, ανταλλάσσοντας απόψεις για μερικές επερχόμενες κυκλοφορίες. Εκεί καταλαβαίνεις και κάτι παραπάνω.

Συνεχίζουμε. Αυτό το "One way or another, θα γίνει πάντως!" που γράφτηκε σε αυτό το thread, είναι μια αστοχία, η οποία σε άλλες περιπτώσεις, ίσως να είχε επιπτώσεις. Φυσικά, δεν υπάρχει κανένα θέμα και λαμβάνεται σαν χαβαλές αφού τα γραπτά μπορεί να παρεξηγηθούν. Η εταιρία δεν θεωρεί τις μπάντες "σκλάβους" που δεν θα μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. Το working ethos της εταιρίας είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με άλλες εφάμιλλες, και η σχέση με τις μπάντες εξαιρετική. Αν μια μπάντα θέλει να κάνει κάτι το οποίο δεν έχει προγραμματίσει η εταιρία, μπορεί να φέρει μια πρόταση και θα δουλέψουμε στην υλοποίηση, έστω και με άλλο φορέα.

Π.χ., όταν κυκλοφόρησε το album των Paladine, "Finding Solace", δεν θα έβγαινε σε βινύλιο. Η μπάντα ζήτησε αν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους. Βρέθηκε η φόρμουλα, και φυσικά έγινε. Κανένα πρόβλημα. Θα ξαναβγάλει η εταιρία album των Paladine; Πιθανόν σε CD. Βινύλιο; Όχι.

H εταιρία, δεν ασχολείται καθόλου με κασέτες. Δεν μας ενδιαφέρει, σπάνια θα γίνει. Οι Riot City αυτή τη στιγμή σαρώνουν την Ευρώπη, τους βοηθάμε όσο μπορούμε (δεν αφορά το κοινό, το πως) και το "Burn The Night" έχει ήδη πουλήσει μερικές χιλιάδες κόπιες, χωρίς να έχει κλείσει χρόνο ακόμα. Το βινύλιο βρίσκεται στο τέταρτο pressing, οπότε κάνετε υπολογισμούς, πόσα παραπάνω CD μπορεί να έχουν πουληθεί. Η μπάντα ήθελε και κασέτα. Εμείς, όχι. Παρόλα αυτά, μπόρεσαν και την έβγαλαν σε άλλη εταιρία (θα μπορούσες να τη πεις και ανταγωνιστική). Κανένα πρόβλημα. Θέλαμε να το κάνουν, τους αφήσαμε. Σε μια μπάντα, η οποία είναι από τα πιο hot ονόματα παγκοσμίως, οι πωλήσεις σημαντικότατες (και δεν πέφτουν καν) με σημαντικά έντυπα να τους ψηφίζουν (όπως και οι αναγνώστες τους) στη κορυφή των newcomers. Σε αυτή τη μπάντα, δεν απαγορεύσαμε να βγάλει κασέτα, δεν έπεσε στο τραπέζι κανένα "οne way or another", απλά, όμορφη συνεννόηση, και θα συνεχίσουμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί τους. Γιατί έχει διαφορά το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ hot όνομα παγκοσμίως, με το "hot" που αντιλαμβάνεται ο καθένας στο μικρόκοσμό του.

Το ίδιο θα γίνει και με Solitary Sabred αν θέλουν να βγάλουν βινύλιο, μόνοι τους ή με βοήθεια άλλης εταιρίας. Κανένα πρόβλημα, δεν τους κλειδώνουμε, αρκεί να μπορούν και να ζητηθεί. Το working ethos της εταιρίας είναι επαγγελματικό, αλλά και ανθρώπινο, όσον αφορά τη σχέση με τους καλλιτέχνες. Έκλεισε αυτό το θέμα. Hail Solitary Sabred!

Στο θέμα του φετιχισμού, το καταλαβαίνω, αλλά δεν με απασχολεί. Το έχω και εγώ πολλές φορές, αλλά δεν πρέπει να απασχολεί τους άλλους. Πριν λίγο καιρό, κάπου γράφαμε σχετικά με το Oracle "As Darkness Reigns" και τις 111 κόπιες σε βινύλιο. Eγώ το έχω το συγκεκριμένο βινύλιο γιατί είναι φετιχιστής, αλλά μου αρέσει και το album και το έχω από τα μέσα των 90s σε CD. Τότε που το έβρισκες παντού, πολλές φορές και σε προσφορά. Τότε που δεν έβγαιναν σχεδόν καθόλου βινύλια και το CD είχε κυριεύσει την αγορά. Τι γινόταν τότε; Οι βινυλιάκηδες δεν άκουγαν μουσική; Μια κυκλοφορία σαν το Οracle, ξαφνικά απέκτησε αξία επειδή βγήκε σε σπάνιο βινύλιο "και γιατί το έβγαλε 111 και δεν το έκανε να το πάρουν όλοι;"... Προσφορά ήταν κάποτε το CD, ξανασημειώνω.

Οι βινυλιάκηδες της φάσης, δεν έχουν τα Domine επειδή δεν έχουν βγει "LP" ή δεν γουστάρουν τις κυκλοφορίες της Arkeyn Steel ή του Divebomb ή έχουν την απαίτηση από αυτούς να τα βγάζουν όλα σε όλα τα format; Τι είναι αυτά; Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Νίκο Τσιαμτσίκα; Πόσο ελεύθερο χρόνο έχουν κάποιοι για να βασανίζονται από τέτοια θέματα;

Πριν λίγο καιρό βγήκε το νέο album του Ozzy, "Ordinary Man". O φετιχιστής μέσα μου το πήρε 4 φορές σε βινύλιο. Υπήρξε μια μεγάλη κατάσταση σχετικά με κακό ήχο και ελαττωματικά βινύλια. Κάποιοι μίλησαν και για λάθος στο mastering ή το pressing. Xαμός έγινε, και μιλάμε για OZZY και SONY, όχι Σκορδοπούτσογλου και ΚλάινΜαιν Records. Χιλιάδες μηνύματα, επιστροφές δίσκων στο Amazon και άλλα τέτοια. Άκουσα και τις 4 δικές μου κόπιες και δεν κατάλαβα κάτι. Μπορεί να είχε λίγο surface noise (μου φάνηκε), αλλά κλάιν, βινύλιο είναι, γίνεται και αυτό. Κάποιος σε ένα forum, έγραψε πως πήρε ένα μήνυμα από τη Sony και του απάντησε, "υπήρξε μια ελαττωματική παρτίδα, η ποσότητα δεν είναι γνωστή, αυτό είναι, δεν μπορεί να γίνει κάτι, καλή συνέχεια". Η SONY! Για μια κυκλοφορία OZZY. Δηλαδή, η κορυφή της πυραμίδας που λέγεται Μουσική Βιομηχανία. Και εδώ βρίσκεται κάποιος χαμηλά στη πυραμίδα, και σας απαντάει για Solitary Sabred και αναλύει πράγματα, τη στιγμή που άλλοι θα το αγνοούσαν και θα άραζαν στο καναπέ.

Ο καθένας διαλέγει το format που του αρέσει. OPINION.
Το CD είναι προτεραιότητα γιατί με αυτό δουλεύουν περισσότερο οι κεντρικοί διανομείς και όπως και να το δεις, είναι μεγάλη διαφορά του σε σχέση με το βινύλιο, όσον αφορά τις γενικές πωλήσεις. FACT.

Το CD είναι πιο φτηνό από το βινύλιο. Ναι, είναι. Επίσης είναι πιο ανθεκτικό και πιο σύντομο το διάστημα της παραγωγής. Είναι το κόστος τόσο μικρό; Μπορεί και να είναι αν είσαι άσχετος και κοιτάς μόνο μια τιμή που βλέπεις στο εργοστάσιο, χωρίς να υπολογίζεις άλλα έξοδα και παρελκόμενα. Είναι ανόητο να το εξηγήσω. Αν ήταν τόσο απλό, θα το έκανε ο καθένας μόνος του. Όλοι οι μουσικοί, και δεν θα υπήρχαν εταιρίες.

Φιλιά, τα λέμε στο UTH.
Άβαταρ μέλους
Aphelian
Δημοσιεύσεις: 651
Εγγραφή: Παρ 03 Αύγ 2018, 13:19

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από Aphelian »

Xstroyer έγραψε: Σάβ 07 Μαρ 2020, 17:28
Είναι το album των Throne Of Iron καλύτερο από το Solitary Sabred; Όχι.
Θα πουλήσει περισσότερο το Solitary Sabred από το Throne Of Iron; Σε καμία περίπτωση. Και αυτό έγινε. Με μεγάλη διαφορά. ΜΕΓΑΛΗ διαφορά.
Που το ήξερες; Η δουλειά μου είναι να το ξέρω.
Η μουσικη βιομηχανια σε 3 γραμμες.
Άβαταρ μέλους
rbrigade
Δημοσιεύσεις: 5038
Εγγραφή: Σάβ 30 Δεκ 2017, 23:54

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από rbrigade »

theBox έγραψε: Σάβ 07 Μαρ 2020, 08:39 Εγω προσωπικα προτιμω να αγοραζω βινυλια για το αισθητικο/καλλιτεχνικο statement της μπάντας
Παίδες, δεν κρατιέμαι άλλο!!!

Ποιο καλλιτεχνικό statement ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ να υπάρχει στο εξώφυλλο όταν η μπάντα κάνει μουσική και το εξώφυλλο είναι ζωγραφική/φωτογραφία (άλλη τέχνη δηλαδή) άλλου καλλιτέχνη; Θα μας τρελλάνετε; Είναι καλλιτεχνικό statement της μπάντας επειδή είδε μια ωραία ζωγραφιά και είπε να την βάλει στο εξώφυλλο ή επειδή διάλεξε τον χ,ψ καλλιτέχνη που κάνει ωραία εξώφυλλα και του είπε κάνε και για μας ότι κατεβάσει η γκλάβα σου ή διάβασε τους τίτλους των κομματιών μας ή άκου και τον δίσκο μας στο τσακίρ κέφι και ξανακάνε ότι κατεβάζει η γκλάβα σου;

Είναι το ίδιο με τα βίντεο κλιπ που έχουν ότι να 'ναι σενάριο και άλλα λένε οι στίχοι, άλλα αντ' άλλων δείχνει το κλιπ και μεις συζητάμε για καλλιτεχνικό statement...

Αυτά τα παραμυθάκια ότι κοιτάμε τα εξώφυλλα και μελετάμε τις λεπτομέρειες για να μπούμε στο νόημα του δίσκου και δεν ξέρω και γω τι είναι ρε παιδιά για 12χρονα, εδώ είμαστε με το ένα πόδι στον τάφο ο νεότερος, μην τα συνεχίζουμε...
Άβαταρ μέλους
Priamos
Δημοσιεύσεις: 3369
Εγγραφή: Δευ 01 Ιαν 2018, 23:06

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από Priamos »

Μας δικασε ολους ο Τσοβολας!
Surreal Killer
Άβαταρ μέλους
theBox
Δημοσιεύσεις: 6252
Εγγραφή: Κυρ 31 Δεκ 2017, 14:56

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από theBox »

[mention]rbrigade[/mention] ναι οκ, η διατυπωση δεν ειναι σωστη. ΤΟ "της μπαντας" δεν ειναι προφανως για να το παιρνεις τοις μετρητοις. Αλλα τα αισθητικα κριτηρια για το artwork, το layout, τις φωτογραφησεις και τους στιχους ειναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ του μουσικου που εγκρινει το ολο πακέτο πριν το κυκλοφορησει. Και ναι, δεν ειναι καθολου περιεργο να περιγραψεις στον καλλιτεχνη που διαλεξες γιατι σου αρεσει αισθητικα, τι θες να απεικονιζει το εξωφυλλο. Μεχρι και τι χρωμα θες να κυριαρχει του λες βασικα.

Και δηλαδη κατσε γιατι με καις τωρα...Ισχυρίζεσαι οτι δεν παιζει κανένα ρολο στο πως αντιλαμβάνεσαι ενα άλμπουμ το τι απεικονίζει το εξωφυλλο;?;?
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
theBox
Δημοσιεύσεις: 6252
Εγγραφή: Κυρ 31 Δεκ 2017, 14:56

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από theBox »

[mention]Xstroyer[/mention] Σε ευχαριστούμε που ,ενω δεν εισαι καθολου μα καθόλου υποχρεωμένος, μπαινεις στη διαδικασια θυσιάζοντας τον προσωπικό σου χρόνο, να μας εξηγήσεις πέντε πράγματα.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
CountRaven
Δημοσιεύσεις: 14654
Εγγραφή: Σάβ 30 Δεκ 2017, 20:09

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από CountRaven »


Αυτά τα παραμυθάκια ότι κοιτάμε τα εξώφυλλα και μελετάμε τις λεπτομέρειες για να μπούμε στο νόημα του δίσκου και δεν ξέρω και γω τι είναι ρε παιδιά για 12χρονα, εδώ είμαστε με το ένα πόδι στον τάφο ο νεότερος, μην τα συνεχίζουμε...
Γατάκια. Σας δείχνει πως γίνεται.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
LuciferSteele
Δημοσιεύσεις: 6992
Εγγραφή: Κυρ 31 Δεκ 2017, 10:24

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από LuciferSteele »

νομίζω πως Αντρέας έμεσα απάντησε με τον καλύτερο τρόπο γιατί μπάντες σαν τους Solitary Sabred και τους BSTA έπρεπε να κινούνται στο φάσμα του private. άθελά του πιθανότατα αλλά απάντησε.
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda
Δημοσιεύσεις: 2627
Εγγραφή: Πέμ 17 Οκτ 2019, 11:33

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

theBox έγραψε: Σάβ 07 Μαρ 2020, 22:56 @rbrigade ναι οκ, η διατυπωση δεν ειναι σωστη. ΤΟ "της μπαντας" δεν ειναι προφανως για να το παιρνεις τοις μετρητοις. Αλλα τα αισθητικα κριτηρια για το artwork, το layout, τις φωτογραφησεις και τους στιχους ειναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ του μουσικου που εγκρινει το ολο πακέτο πριν το κυκλοφορησει. Και ναι, δεν ειναι καθολου περιεργο να περιγραψεις στον καλλιτεχνη που διαλεξες γιατι σου αρεσει αισθητικα, τι θες να απεικονιζει το εξωφυλλο. Μεχρι και τι χρωμα θες να κυριαρχει του λες βασικα.

Και δηλαδη κατσε γιατι με καις τωρα...Ισχυρίζεσαι οτι δεν παιζει κανένα ρολο στο πως αντιλαμβάνεσαι ενα άλμπουμ το τι απεικονίζει το εξωφυλλο;?;?
Οι δίσκοι Kingdom of the kings, heathens rage, deliver us, hail to england, powerslave και τα συναφή θα ήταν λιγότερο ιεροί χωρίς τέτοιες εξωφυλλάρες. Το artwork πάντα παίζει ρόλο σε ένα μουσικο άλμπουμ όταν μιλάμε για metal. Πόσο μάλλον όταν οι μουσικοί στοχεύουν σε ένα υψηλού επιπέδου αισθητικό συνολικά αποτέλεσμα.
Behold their steel
Black forever
On their blades the curse
The sorcery of death
Άβαταρ μέλους
rbrigade
Δημοσιεύσεις: 5038
Εγγραφή: Σάβ 30 Δεκ 2017, 23:54

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από rbrigade »

theBox έγραψε: Σάβ 07 Μαρ 2020, 22:56 Και δηλαδη κατσε γιατι με καις τωρα...Ισχυρίζεσαι οτι δεν παιζει κανένα ρολο στο πως αντιλαμβάνεσαι ενα άλμπουμ το τι απεικονίζει το εξωφυλλο;?;?
Κανέναν.
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda
Δημοσιεύσεις: 2627
Εγγραφή: Πέμ 17 Οκτ 2019, 11:33

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

Αν το εικαστικό κομμάτι δεν έπαιζε ρόλο, δε θα γουστάραμε μπλουζακια συγκροτημάτων ( με περίεργα σχέδια, δε θα "φιλοτεχνούσαμε" αντιγραμμένες κασέτες, δε θα είχαν οι Maiden τον Riggs σαν 6ο μέλος της μπάντας στα 80s, ούτε οι Manowar τον Ken Kelly μόνιμο αρωγό από το 1987, ούτε πο Bathory θα έβαζαν κλασικίστικους πίνακες όταν άλλαξαν ύφος. Η εικονοπλασία και ηχητικά και εικαστικά είναι αναπόσπαστο κομματι μιας μουσικής που αξιώνει να είναι αληθινή.
Behold their steel
Black forever
On their blades the curse
The sorcery of death
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”