SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Άβαταρ μέλους
CountRaven
Δημοσιεύσεις: 14659
Εγγραφή: Σάβ 30 Δεκ 2017, 20:09

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από CountRaven »

Η μπάντα αυτή τη στιγμή πετάει φωτιές. We'll blow ANYONE off the stage - αν κάποιος δεν παίζει live μπάλα σε επίπεδο Sacral Rage (για μένα η απόλυτη live μπάντα αυτή τη στιγμή) απλά θα τον σβήσουμε. Τόσο απλά. Ωμή live βία. Θα το διαπιστώσετε μόλις περάσει η επιδημία, αποφασίσαμε να αρχίσουμε περιοδίες τις οποίες θα κανονίζουμε μόνοι μας και θα παίζουμε με max ακόμα ένα group.
Πέτρο ξέρεις πολύ καλά σε πόση εκτίμηση έχω και την μπάντα και τα μέλη της προσωπικά. Επειδή λοιπόν βλέπω με μεγάλη χαρά το επίπεδο να ανεβαίνει και βλέπω σαν οπαδός μια εμμονή στην λεπτομέρια που με ικανοποιεί απόλυτα και σε μουσικό και σε γενικότερο επίπεδο, πιστεύω πως αυτές οι δηλώσεις μόνο κακό κάνουν.

Προσωπική άποψη την οποία μπορείς κάλλιστα να αγνοήσεις φυσικά. Αλλά εμένα σαν οπαδό της μπάντας και της φάσης γενικά τέτοιες δηλώσεις μου θυμίζουν τα ξεφτιλίκια των Manowar. Ξέρω φυσικά ότι είναι η αγαπημένη σας μπάντα και ίσως να θέλεις και σε επίπεδο ποστ - δηλώσεων, να το πας εκεί το θέμα έστω και για την πώρωση ή τον χαβαλέ οκ....

Εγώ απλά σαν δέκτης αυτών των δηλώσεων οφείλω να υπενθυμίσω πως η μουσική δεν είναι διαγωνισμός για να σβήσεις κάποιον και ότι αυτός που θα κρίνει πόσο γαμάει η μπάντα live είναι αυτός που θα πληρώσει να την δει.

Είναι και το timing κακό για τέτοιες δηλώσεις imo. Ο δίσκος μόλις βγήκε, ακόμα live δεν έχουν ξεκινήσει και αυτά που ήταν να γίνουν ακυρώθηκαν.... So....

Anyway....

Ξαναλέω πως μπορείς να με αγνοήσεις και να παίξεις τη μπάλα σου.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
Cursed
Δημοσιεύσεις: 116
Εγγραφή: Τετ 10 Οκτ 2018, 13:00

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από Cursed »

asgardlord έγραψε: Πέμ 12 Μαρ 2020, 11:47 Και μπαίνω που λες να ευχαριστήσω τον φίλτατο Zippo για το ριβιού και πέφτω πάνω σε old school forgotten scroll ντιμπέι και αρχίζω να κάνω headbanging πάνω στην τουαλέτα (ο μόνος ορθόδοξος τρόπος να brows-άρεις ανενόχλητος)!

Λοιπόν where to begin!!!!

- Καταρχήν ευχαριστούμε για τα υπέροχα λόγια, είναι τιμή μας - και δεν το χρησιμοποιώ μόνο σαν σχήμα λόγου - και πάντα συγκινητικό όταν κάποιος εκτιμάει μια κατάθεση ψυχής από μέρους μας. Η μπάντα και η μουσική αυτή εν γένει δεν είναι απλά χόμπι, είναι η ζωή μας ολόκληρη όπως και των υπολοίπων στο φόρουμ. Με αυτό το σκεπτικό η εμπορική απήχηση σαφέστατα και δεν αποτελεί concern όταν γράφουμε μουσική, ποτέ δεν θα μπούμε στη διαδικασία να εξωραίσουμε ή να τροποποιήσουμε κάτι για να αρέσει, αν μας σηκώνεται η τρίχα (και όχι μόνο) κάγκελο όταν παιχτεί κάτι, πάει καρφί στο άλμπουμ.

- Απο κει και πέρα όσον αφορά την εταιρεία : Ο Αντρέας και ο Χρίστος είναι φίλοι από παλιά, αλλά όσον αφορά τη δουλειά τους είναι professional, όπως και οφείλουν. Κατανοούμε απόλυτα ότι η όποια "καλλιτεχνική" αξία δεν μεταφράζεται απαραίτητα σε εμπορική και πως η εταιρεία πρέπει να κάνει κινήσεις εντός κάποιων ασφαλών πλαισίων. Η κυκλοφορία σε βινύλιο είναι κάτι που επιθυμούμε, όπως και ειδικές εκδόσεις etc etc γιατί είμαστε πάνω απ' όλα οπαδοί της ίδιας μας της μπάντας. Πρώτα θα συζητηθεί με την εταιρεία μας και ότι αποφασιστεί σαφέστατα θα είναι σύμφωνο και με τις δύο πλευρές. Απο κει και πέρα είμαστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά που κάνει η No Remorse και ηθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μας και από εδώ.

- Συν Αθηνά και χείρα κίνει. Έχουμε σκυλιάσει. Και το εννοώ. Θα ακουστώ πολύ μαλάκας τώρα αλλά εκφράζω δικές μου απόψεις και όχι της μπάντας. Bλέπω πανμέτριες μπάντες να γινονται ονόματα και διερωτόμαι γιατί. Ότι υπάρχει κύκλωμα από "underground" (μη χέσω) infulencers :korn3: είναι γνωστό. Δεν δέχομαι το ότι "η μουσική είναι περίεργη και απευθύνεται σε λίγους". Παίξαμε με Sabaton και δεν έμεινε t-shirt απούλητο. Το θέμα είναι πόσο exposure και hype παίρνεις - δεδομένου βέβαια ότι παίζεις από ένα επίπεδο και πάνω. Η μπάντα αυτή τη στιγμή πετάει φωτιές. We'll blow ANYONE off the stage - αν κάποιος δεν παίζει live μπάλα σε επίπεδο Sacral Rage (για μένα η απόλυτη live μπάντα αυτή τη στιγμή) απλά θα τον σβήσουμε. Τόσο απλά. Ωμή live βία. Θα το διαπιστώσετε μόλις περάσει η επιδημία, αποφασίσαμε να αρχίσουμε περιοδίες τις οποίες θα κανονίζουμε μόνοι μας και θα παίζουμε με max ακόμα ένα group. Τέλος τα μισάωρα opening, δύωρες συναυλίες να γουστάρουμε και εμείς και όσοι μας τιμήσουν και ας έχει μόνο 5 άτομα από κάτω!

- https://solitarysabred.bandcamp.com/releases . Έχουμε κάνει bandcamp και έχουμε βγάλει t-shirts, hoodies, guitar picks, τα πάντα. Και παραδόξως (?) πουλάνε σαν τρελά!

- Εξώφυλλο : Γιάννη θα σε λυπήσω, αλλά μέχρι και η τελευταία κουκκίδα είναι εκεί σκόπιμα! Κρύψαμε μέσα easter eggs με αναφορές στα κομμάτια του δισκου αλλά και σε προηγούμενες δουλειές της μπάντας. Έπεσε δουλειά και στο εξώφυλλο και στα booklet γιατί το εικαστικό κομμάτι είναι για μας σημαντικό και πρέπει να αντικατοπτρίζει το πνεύμα του δίσκου. Ευχαριστούμε την εταιρεία που μας σύστησε τον Τσιάκο, έκανε ασύλληπτη δουλειά και σίγουρα θα του ζητήσουμε να αναλάβει και το επόμενο!

Αυτά τα ολίγα! Ευχαριστούμε και πάλι όλους σας για την πίστη στην μπάντα, να μαστε όλοι υγιείς και ελπίζουμε να σας δικαιώνουμε με κάθε νέα κυκλοφορία.

THE BLOODLUST IS SACRED!
Κατανοώ το νεαρό της ηλικίας σου και την νεανική σου κάβλα αλλά γράφοντας τόσο βαρύγδουπες δηλώσεις μόνο κακό κάνεις στην μπάντα σου.

''Bλέπω πανμέτριες μπάντες να γινονται ονόματα και διερωτόμαι γιατί.''
Ποιός σε βάφτισε μουσικολόγο αναλυτή; Αυτή είναι η δική σου πραγματικότητα.

''Το θέμα είναι πόσο exposure και hype παίρνεις - δεδομένου βέβαια ότι παίζεις από ένα επίπεδο και πάνω. Η μπάντα αυτή τη στιγμή πετάει φωτιές.
We'll blow ANYONE off the stage - αν κάποιος δεν παίζει live μπάλα σε επίπεδο Sacral Rage (για μένα η απόλυτη live μπάντα αυτή τη στιγμή) απλά θα τον σβήσουμε.
Τόσο απλά. Ωμή live βία.''

Μά η μουσική δεν είναι αγώνας δρόμου (που μάλλον εσύ το βλέπεις έτσι).
Λυπάμαι! Ελπίζω μετά από 10 χρονια (καλά να είμαστε) να είσαστε στην κορυφή που τόσο πολύ ζητάς.

Φιλική συμβουλή, κρατήστε low profile.
Time will tell.
Άβαταρ μέλους
Starman
Δημοσιεύσεις: 1530
Εγγραφή: Παρ 02 Νοέμ 2018, 14:09
Τοποθεσία: ATHENS

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από Starman »

Έχετε και οι δύο δίκιο, ότι η μετριοφροσύνη είναι αρετή, ειδικά για τις νέες μπάντες. Εμένα περισσότερο μου φάνηκε σαν άκρατος ενθουσιασμός για το ότι κατάφεραν επιτέλους να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δουλειά και απολαμβάνουν αυτό το hype εκφράζοντάς το στα Manowar πρότυπα, μιας και αποτελούν επιρροή τους. Δεν νομίζω ότι τους αντιπροσωπεύουν πραγματικά δηλώσεις ανταγωνισμού με άλλες μπάντες. Μπορούν όμως εύκολα να παρεξηγηθούν.
Άβαταρ μέλους
Cursed
Δημοσιεύσεις: 116
Εγγραφή: Τετ 10 Οκτ 2018, 13:00

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από Cursed »

και άλλοι έβγαλαν δίσκο στο παρελθόν αλλά δεν έκανα και έτσι.
Θεωρώ πως μιλάνε εκ του ασφαλούς εδώ στο forum διότι όπως καταλαβαίνω οι περισσότεροι γνωρίζεστε μεταξύ σας, οπότε εάν έλεγε άλλη μπάντα αυτές τις μπαρούφες θα άνοιγε τρομερό τόπικ ξεκατινιάσματος.
Άβαταρ μέλους
Starman
Δημοσιεύσεις: 1530
Εγγραφή: Παρ 02 Νοέμ 2018, 14:09
Τοποθεσία: ATHENS

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από Starman »

Εγώ πάντως το εξέλαβα με το σκεπτικό που είπα παραπάνω. Δεν γνωρίζω κανέναν τους προσωπικά.
Άβαταρ μέλους
Vic
Δημοσιεύσεις: 536
Εγγραφή: Τετ 28 Μαρ 2018, 19:22
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από Vic »

Εγώ το εξέλαβα πολύ θετικά πάντως, θέλω να βλέπω μπάντες να πιστεύουν στον εαυτό τους, θέλω μπάντες να ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΛΑΪΒ και να μην έχουν ταβάνι στις προσδοκίες και φιλοδοξίες τους (άλλο ο ρεαλισμός και άλλο η φιλοδοξία, δεν αποκλείει το ένα το άλλο) - εφόσον δεν αναφέρθηκαν ονόματα αλλά γράφτηκαν αόριστα σαν sentiment τα λόγια αυτά, εγκρίνω. Επίσης κατέστησε σαφές ότι μιλάει προσωπικά και όχι σαν μπάντα, μην το παραβλέπετε.

Στην τελική θα κρίνουμε όταν δούμε και αν σκοτώνουν λάιβ τόσο το καλύτερο, αν δεν σκοτώνουν εκτίθενται, έτσι πάει. Εγώ σίγουρα ξενέρωσα διπλά με τους Manowar το 1999 γιατί μου λέγανε στην μάπα ότι γαμάνε και σκοτώνουν και το 50% του χρόνου παπαρίζονταν. Αν ήταν 100% ον πόιντ θα γούσταρα κιόλας.
Άβαταρ μέλους
asgardlord
Δημοσιεύσεις: 522
Εγγραφή: Κυρ 14 Οκτ 2018, 19:39
Τοποθεσία: Νήσος Κύπρος

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από asgardlord »

Starman έγραψε: Πέμ 12 Μαρ 2020, 14:07 Έχετε και οι δύο δίκιο, ότι η μετριοφροσύνη είναι αρετή, ειδικά για τις νέες μπάντες. Εμένα περισσότερο μου φάνηκε σαν άκρατος ενθουσιασμός για το ότι κατάφεραν επιτέλους να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δουλειά και απολαμβάνουν αυτό το hype εκφράζοντάς το στα Manowar πρότυπα, μιας και αποτελούν επιρροή τους. Δεν νομίζω ότι τους αντιπροσωπεύουν πραγματικά δηλώσεις ανταγωνισμού με άλλες μπάντες. Μπορούν όμως εύκολα να παρεξηγηθούν.
Πράγματι δεν το εξέφρασα σωστά, οπότε πάμε πάλι : Ήμασταν σαν λυσσασμένα λυκόσκυλα που περίμεναν να ξαμολυθούν και ο ϊός μας τα χάλασε. Η απογοήτευση είναι φοβερή γιατί πραγματικά θέλαμε να δώσουμε σε όσους μας τίμησαν με το να ακούσουν τη μουσική μας κολασμένα λάιβ. Γι αυτό και υποσχόμαστε να το πράξουμε μόλις περάσει όλη αυτή η τρέλα. Και φυσικά δεν είναι θέμα ανταγωνισμού με τον οποιοδήποτε (για αυτό και δεν αναφέρω συγκεκριμένα ονόματα κάτι που θα ήταν ποταπό και άκομψο), είναι η δίψα που έχουμε να βγούμε στη γύρα και να πάρουμε κεφάλια. Όπως ξαναειπα στο τέλος της μέρας και μεις πρώτα οπαδικα το βλέπουμε και μετά όλα τα υπολοιπα. Δεν έχει να κάνει με το αν αξίζουμε η όχι μεγαλύτερη η μικρότερη δημοφιλοτητα, αυτό όπως έγραψε κάποιος πάνω θα φανεί σε βάθος χρονου. Έχει να κάνει με το σεβασμό σε αυτόν που θα έρθει να μας δει και που αξίζει το 200% που μπορούμε να δώσουμε.

Now that being said... Σαν πολύ politically correct δε γίναμε εδω μέσα ή απλά έχει καιρό να μπω? [mention]Cursed[/mention] δεν με ξέρεις και δε σε ξέρω. Δεν διαφωνώ απαραίτητα με τα γραφόμενα σου, αλλά το "patronising" ύφος με το οποίο τα γράφεις περιόρισε το καλύτερα. Δηλαδή αν θεωρώ μια δημοφιλή μπάντα χάλια, πρέπει να εχω παπικό διάταγμα για να έχω άποψη? Είπα δεν γράφω σαν "μουσικός" ούτε εκπροσωπώ τη μπάντα μου, μιλάω σαν Πέτρος, φανατικός οπαδός αυτής της μουσικής για 20+ χρονια. Χάρηκα πάρα το νεαρό της ηλικίας μου :)

Εν κατακλείδι η ωριμότητα και η εγκράτεια πάει περίπατο όταν μιλάω για μουσική . Επιλέγω συνειδητά να παραμένω φανατικά οπαδικός. Δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου, έχω το θάρρος της γνώμης μου και ευχαρίστως να το συζητήσουμε αν θεωρείς πως γράφω μπαρούφες. Ούτε βιοποριζομαι από τη μουσική , ούτε με ενδιαφέρει να γίνομαι συνέχεια αρεστός. Προτιμώ μια ειλικρινή συζήτηση και if we ruffle a few feathers ακόμα καλύτερα, οι πιο ωραίες συζητήσεις γίνονται έξω απο το comfort zone του καθενός .

Zippo παγωτό φυστίκι Παπαφιλίππου απλα λόγος μετοικισης στο νησί!!!

Αυτά , ευχαριστούμε και πάλι για την υποστήριξη, είμαστε πραγματικά ευγνώμονες :hug:

Edit : Ο [mention]Vic[/mention] σε δύο γραμμές τα έγραψε καλύτερα από μένα. Πολύ γκριζα όλα όταν είναι αποστειρωμενα εξάλλου !!! Bring it!
Iron wields from armored wrists
Άβαταρ μέλους
Priamos
Δημοσιεύσεις: 3371
Εγγραφή: Δευ 01 Ιαν 2018, 23:06

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από Priamos »

Γενικά έχω αλλεργία στην έπαρση και την αλαζονεία, αλλά και γω ρε παίδες θεωρώ ότι είστε λίγο αυστηροί. Δεν είναι φάση Hercules που με το πρώτο ντέμο που έγραψε στο σαλόνι του σπιτιού του, τίγκα στην κουλαμαρα, καμαρωνε ότι γ@μαει Θεούς και δαίμονες.
Χωρίς να είμαι νο1 fan της μπάντας, είναι αντικειμενικό ότι βρίσκεται σε υψηλότατο επίπεδο, και κάθε καλλιτέχνης σε τέτοια φάση λογικό είναι να έχει ενθουσιασμό και πίστη στη δουλειά του και τις ικανότητες του. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είμεθα μεταλλάδες και δεν χωράνε "σεμνοτυφιες" , σοβαροφάνεια και ψεύτικες μετριοφροσυνες , μια χαρά μου κάθεται η δήλωση του Πέτρου. Απλά πράγματι να μπορούν να τη στηρίξουν και στη σκηνή.
Surreal Killer
Άβαταρ μέλους
vasilis2112
Δημοσιεύσεις: 933
Εγγραφή: Τρί 02 Οκτ 2018, 02:02

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από vasilis2112 »

Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράτε έτσι.
Ο άνθρωπος δεν επιτέθηκε σε κάποια άλλη μπαντα ονομαστικά. Απλά δήλωσε πως εκλαμβάνει το επίπεδό της μπάντας του live σαν οπαδός όπως είπε.
Το μόνο άστοχο που βλέπω είναι σχόλια για το νεαρό της ηλικίας, έλα παππού να σου δείξω...
Από τη μια λέμε και θελουμε το μέταλ μας να είναι αντικομφορμιστικό και προκλητικό, από την άλλη ζητάμε ταπεινοφροσύνη και σεμνότητα.
Καμία σχέση αυτή η αγνή οπαδική καυλιάρικη δηλωση του [mention]asgardlord[/mention] με υπεροψία ή μανογοορικα ή riotcityκα καραγκιοζιλίκια.
White Wolf

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από White Wolf »

μη μασας Πετρο χωσου!
Άβαταρ μέλους
vasilis2112
Δημοσιεύσεις: 933
Εγγραφή: Τρί 02 Οκτ 2018, 02:02

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από vasilis2112 »

Και επειδή το θέμα με πάει...
Όταν μιλάμε για ναζί στο μέταλ η κορεκτιλα πάει περίπατο και λέμε κάτι βλακειες ότι το μέταλ ήταν πάντα προκλητικό και κάτι τέτοια ωραία. Δε θυμάμαι το θέμα, αλλα αυτά έχουν ειπωθεί εδώ μέσα. Εκτίθεστε!
White Wolf

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από White Wolf »

αυτο το τοπικ ειναι γραφτο να ειναι κανιβαλισμενο για παντα...
Άβαταρ μέλους
RedSharks
Δημοσιεύσεις: 329
Εγγραφή: Τετ 12 Σεπ 2018, 10:25

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από RedSharks »

Μια χαρά τα είπε ο Πέτρος. Προτιμώ την αγνή ειλικρίνεια και την ατσούμπαλη κάβλα του «έβγαλα δισκάρα γαμηστερή, και θα βγω και live να τα κάνω όλα πουτάνα», παρά την προσποιητή μετριοφροσύνη που με αηδιάζει. Από την άλλη, έχει δίκιο ο Cursed που έγραψε ότι «με τέτοιες δηλώσεις μόνο κακό κάνεις στη μπάντα σου». Πέτρο, στηρίζουμε την κάβλα και την ειλικρίνειά σου, αλλά αν θέλεις να κάνεις καριέρα στο underground trve epic heavy metal πρέπει να μάθεις στις δηλώσεις σου και τις συνεντεύξεις σου να το παίζεις καλούλης και ψυχούλα.... ;)
Άβαταρ μέλους
RedSharks
Δημοσιεύσεις: 329
Εγγραφή: Τετ 12 Σεπ 2018, 10:25

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από RedSharks »

White Wolf έγραψε: Πέμ 12 Μαρ 2020, 15:19 αυτο το τοπικ ειναι γραφτο να ειναι κανιβαλισμενο για παντα...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
CountRaven
Δημοσιεύσεις: 14659
Εγγραφή: Σάβ 30 Δεκ 2017, 20:09

SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone

Δημοσίευση από CountRaven »

vasilis2112 έγραψε: Πέμ 12 Μαρ 2020, 15:10 Και επειδή το θέμα με πάει...
Όταν μιλάμε για ναζί στο μέταλ η κορεκτιλα πάει περίπατο και λέμε κάτι βλακειες ότι το μέταλ ήταν πάντα προκλητικό και κάτι τέτοια ωραία. Δε θυμάμαι το θέμα, αλλα αυτά έχουν ειπωθεί εδώ μέσα. Εκτίθεστε!
Δείξε τα να τα δούμε και μεις ρε Βασιλάκη. Όχι να μας βγάλεις και φιλοναζίδες τώρα.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”