Και το NWOTHM Full Albums θέλει τα χρήματα σου

Κουβέντες μεταλλικές, απλές και σταράτες...
Άβαταρ μέλους
theBox
Δημοσιεύσεις: 6252
Εγγραφή: Κυρ 31 Δεκ 2017, 14:56

Και το NWOTHM Full Albums θέλει τα χρήματα σου

Δημοσίευση από theBox »

rbrigade έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2020, 20:53 Δεν διαφωνώ ως προς το κομμάτι ''αν ζητάγαμε λεφτά για παρουσίαση θα μας απαξιώνανε'', αλλά όταν κάνεις κάτι στο ίντερνετ που σου παίρνει τρελλές ώρες δουλειάς (έτσι νομίζω, ας με διορθώσουν οι γνωρίζοντες) δεν είναι το ίδιο με το fanzine που έβγαινε κάθε Αγίου Φούτσου...
Μα ο τυπος αυτο λεει στην αρχικη του τοποθετηση..."μαγκες, αρχισα στο ρελαντι αλλά τωρα εχει γιγαντωθει η φαση και μου παιρνει απειρες ωρες (και ισως και απο τον χρονο που θα επρεπε να κανει άλλα πραγματα)". "Θα συνεχισω αφιλοκερδως την ΒΑΣΙΚΗ λειτουργια του καναλιου, αλλα για τα παραγοντιλικια σας θα χρεωνω μια συμβολικη τιμη, για να μην αισθανομαι κι εγω το πουτανακι σας".

Ετσι το διαβαζω εγω τουλάχιστον (μπορει και αφελως).

Επισης, δεν μπορουμε να τον δικαζουμε ΑΚΟΜΑ για πραγματα που ΔΕΝ εχει κανει. Αυτο το λεω για οσο παιδια ειπαν "τη βλέπω που την παει τη δουλεια". ΑΝ οντως γινει αυτο, να το ξανασυζητησουμε με τα ΤΟΤΕ δεδομενα (που ουτε εκει βλεπω κατι πολυ μεμπτο, αλλα ειναι αλλη κουβεντα αυτη).

Τελος, καλως ή κακως, σημερα υπαρχουν πλατφορμες που κανουν την "οικονομικη συμβολη" ευκολοτερη και πιο απενοχοποιημενη απο οτι στην εποχη των zines. ΔΕΝ υποννοω επ ουδενι οτι ο Πριαμος ή ο Τσοβ θα εκαναν κατι τετοιο ποτε αν υπηρχε τοτε αυτη η ευκολια, αλλα και παλι, ειναι ενας παράγοντας που πρέπει να συνυπολογιστει.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
Zippo190
Δημοσιεύσεις: 8722
Εγγραφή: Σάβ 30 Δεκ 2017, 22:12

Και το NWOTHM Full Albums θέλει τα χρήματα σου

Δημοσίευση από Zippo190 »

rbrigade έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2020, 20:07
Zippo190 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2020, 18:26 Δεν είναι το ίδιο με πχ το metal hammer που βάζεις μια ολοσέλιδη διαφήμιση και έχεις πακετάκι συνέντευξη και δισκοκριτική,
Καλά αυτό που λες είναι απαράδεκτο και που το συζητάμε, να πληρώνεις για διαφήμιση και να εξαγοράζεις συνεντευξούλα αβανταδόρικη και δισκοκριτικούλα με τον σωστό βαθμό... Και δεν με ενδιαφέρει αν συνέβη ή δεν συνέβη...

Πρίαμε δεν πολυστέκει αυτό που λες, εσείς γιατί δεν δίνατε τα fanzine σας τζαμπέ; Εγώ το έδινα. Με κάνει αυτό καλύτερο, σύμφωνα με το σκεπτικό σου;
πάμε πάλι...

Δεν μιλάω για το ηθικό στοιχείο, αλλά για το λειτουργικό κόστος που καλύπτεται από το ποσό αυτό. Το youtube δουλεύει μόνο του και η δουλειά του τύπου είναι απλά να ανεβάζει τα αρχεία στο κανάλι του. ΑΝ ΘΕΛΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Αυτό λέω, ότι με μίνιμουμ δουλειά, βγάζει κάτι. Ναι το ποσό είναι αστείο αλλά δεν θα μου φανεί παράξενο αν μεθαύριο ζητήσει περισσότερα, χωρίς πάλι να προσφέρει κάτι επιπλέον.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
rbrigade
Δημοσιεύσεις: 5038
Εγγραφή: Σάβ 30 Δεκ 2017, 23:54

Και το NWOTHM Full Albums θέλει τα χρήματα σου

Δημοσίευση από rbrigade »

Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό γιατί θα πρέπει να μιλάει με μπάντες, να τσεκάρει mail, να κατεβάζει αρχεία, να ακούει έστω και 1-2 τραγούδια από κάθε δίσκο για να ξεσκαρτάρει τα πολύ σκουπίδια (δεν έχει τύχει να βρω στο κανάλι του κάτι σαν αυτά που βάζω στο Σαβούρα thread, ίσως κάνω λάθος, δεν ξέρω), να βάλει και περιγραφές, σχόλια, tags κτλ για κάθε βίντεο, να περιμένει να φορτώσει στο youtube, όλα αυτά μπορεί να σου φαίνονται ένα-ένα ως ασήμαντης βαρύτητας, αλλά αν τα βάλεις μαζί είναι αρκετή ώρα για κάθε βίντεο. Βάλε και τον χρόνο που θα τρώει να διαβάζει σχόλια, να απαντάει σε ερωτήσεις κτλ. Σκέψου τώρα κάθε μπάντα αντί να στέλνει απλά έναν δίσκο να θέλει να στείλει 2-3 διαφορετικά single σε διαφορετικό χρόνο συν τον δίσκο,. Αμέσως τριπλασιάζεται η δουλειά του, χωρίς κέρδος κέρατα φάση. Στην ουσία βάζει ένα φρένο σε όλο αυτό με τα single, γιατί το ταληράκι κάποιοι δεν θα το δώσουν, κυρίως από τσαντίλα. Καλά τους κάνει. Και όπως είπε και ο Box, το τι και αν θα κάνει μετά είναι άλλη συζήτηση, την κάνουμε αν και όποτε, εδώ θα είμαστε. Δεν έχει κανένα νόημα τώρα. Επίσης αυτό που υπογράμμισες είναι τέρμα άκυρο, αν το έκανε όπως το λες δεν θα ασχολιόταν κανείς μαζί του, όπως κανείς δεν ασχολείται με το δικό μου κανάλι που ανεβάζω 3 τραγούδια τον χρόνο (clickbait, μπείτε, κάντε με πλούσιο).
Άβαταρ μέλους
Scrollkeeper
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 5979
Εγγραφή: Παρ 29 Δεκ 2017, 19:30
Επικοινωνία:

Και το NWOTHM Full Albums θέλει τα χρήματα σου

Δημοσίευση από Scrollkeeper »

rbrigade έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2020, 20:17
Scrollkeeper έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2020, 19:48 Θέλω να μου πει ο @rbrigade πως έβγαλε $$ από την όλη φάση :P
Εγώ είμαι στην κατηγορία ''ελάχιστα'' και με συμπεριέλαβα για να το παίξω δίκαιος, αλλά ο πραγματικός στόχος μου ήταν οι άλλοι που πήραν τα πολλά! :evil: :D :mad:

Να απαριθμήσω οικονομικές δραστηριότητες που έχουν ασκήσει μέλη του φόρουμ ή άλλοι μεταλλάδες της σκηνής πατώντας πάνω στην δύναμη, την γνώση και τις γνωριμίες που τους έδινε η πολυχρονη ενασχόλησή τους με το heavy metal; Dj-λίκια, δισκογραφικές εταιρείες, μπαρμανιλίκια, ηχοληψίες, στούντιο ηχογραφήσεων κτλ. Είναι κακό κάτι από όλα αυτά; Όχι φυσικά.
Εκτός αν γίνεται με τρόπο ανήθικο ή παράνομο. Ο κακομοίρης που κράζετε θεωρώ ότι κάνει κάτι πολύ καθαρό:
Sorry, αλλα το να βαράς στασίδι πίσω από μπάρες και ντεκς για ένα μεροκάματο, δεν είναι «βγαζω $$ από τη μουσική», αλλά «βγάζω $$ με την εργασία μου». Ξέρω, ακούγεται κομμουνιστικό, αλλά έτσι είναι. Και πες πως το djλικι είναι για τη μόστρα, για να ρίχνεις τα γκομενάκια με υπερκαβλερές μπαλάντες πατώντας κουμπάκια. Νομίζεις πως το να είσαι μπάρα είναι εύκολο με τον κάθε πυροβολημένο που έχεις να κάνεις μέσα στη νύχτα;

Για όλα τα υπόλοιπα, σε ο,τι αφορά youtube, 5ευρα κλπ, το είπα κ πριν: τα νούμερα που έχει «επιβάλλουν» να χρεώνει για διαφήμιση τη σήμερον ημέρα, γιατί πολύ απλά έτσι δουλεύει το σύστημα. Και για να το πάω ένα βήμα παραπέρα, και εγώ αν είχα ένα επαγγελματικό σάιτ μουσικής που είχε δεκάδες/εκατοντάδες χιλιάδες views την ημέρα, κ με πλησίαζε ο Cruz Del Bowel of Remorse Era για διαφήμιση, εννοείται πως θα του «πούλαγα» χώρο για το banner του. Αντίστοιχα, όταν κατά το παρελθόν η φάση προχώρησε από το μοτίβο fanzine = γραφομηχανή + φωτοτυπίες κ μπήκε στη σφαίρα της «μαζικής παραγωγής», λίγο-πολύ όλοι οι φανζινάδες βγήκαν στη «γύρα» για διαφημίσεις ώστε να καλύψουν έξοδα τυπογραφείου. Είναι win-win και για τις δύο πλευρές.

Το δικό μου «κράξιμο» για το συγκεκριμένο κανάλι πατάει στο ότι πλέον δεν υπάρχει η έννοια του κοντρολαρίσματος στο τι ανεβαίνει. Και δεν το εννοώ με την έννοια της «αντικειμενικής ποιότητας» (που δεν υπάρχει σαν έννοια). Δεν υπάρχει το curation που υπήρχε τις πρώτες μέρες όπως τουλάχιστον το εξέλαβα εγώ τη μέρα που πάτησα subscribe. «Μάγκες, ανεβάζω μπάντες που γουστάρω να ακούω. Τσεκάρετε και εσείς μαζί μου!». Αυτό έχει ψιλοχαθεί από το κανάλι του. Θα προτιμούσα δλδ να γνωρίζω τον τύπο μέσα από τα uploads μουσικής που γουστάρει, κ όχι από τα promo-unboxing του.

Σήμερα, μπορεί τη μια μέρα να δεις RIOT CITY και την άλλη να δεις τον Μήτσο από τη Μαγούλα, που ανάθεμα και αν κάτσει ποτέ του να ακούσει. Όλα ανεβαίνουν μόνο και μόνο γιατί κάποιοι «είναι κουλ» ή το έστειλε η ΧΨ εταιρία. Μόνος του το λέει. Δικαίωμά του να ανεβάζει ο,τι θελει και δικαίωμά του το τι θα κάνει με το monetization. Αν κρίνει πως η δουλειά του αξίζει για 5Ε, ε, ας χρεώσει 5Ε. Δική μου συμβουλή αν μπορούσε να με διαβάσει θα ήταν να σκεφτεί καλά πόσο θέλει να κοστίζει ο χρόνος του, γιατί σε κανέναν δεν αρέσουν οι ανατιμήσεις προς τα πάνω :pasok:

Τα παρακάτω δεν τα λέω για τον φίλο μας τον μπραζιλέρο, αλλά είναι μια γενικότερη άποψη επί των πάντως που κουνιούνται στο ιντερνετ.

Παρακολουθώ αρκετούς youtuber τόσο στο κομμάτι της τεχνολογίας/gaming, όσο και στο κομμάτι της μουσικής, και ώρες ώρες ζηλεύω (με την καλή έννοια) αυτά που έχουν καταφέρει με το δικό τους content: να τσιμπάνε τις χορηγίες, τα προϊόντα που τους μένουν στο ράφι μετά τα reviews, τα $$ από διαφήμιση εντός και εκτός του youtube, promos, κλπ. Η διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα κανάλια κ τα κανάλια «ανεβαστήρια», είναι πως τα πρώτα δημιουργούν κάτι από μηδενικής ή σχεδόν μηδενικής βάσης, βάζουν προσωπικότητα σε αυτό που κάνουν, και για αυτό κάποιος καταλήγει να βλέπει τον τάδε ή τον δίνα να ξετυλίγει πλέηστέισο, κ δεν κάθεται να βλέπει τα πρόμο της κατασκευάστριας εταιρείας. Είναι κακό ή ανήθικο; ΟΧΙ. Έτσι δουλεύει η διαφήμιση. Υπάρχει όμως η καλή και η κακή διαφήμιση, ο καλός και ο κακός τρόπος να πάρω το like σου, τον χρόνο σου, και εν τέλη τα $$ σου. Και εκεί πάνω κρίνονται όλοι.

Δίνω κάποια $$ τον μήνα για NETFLIX. Θα τα έδινα ευχαρίστως σε κάποιο μεταλάδικο show στο YouTube αν άγγιζε τα δικά μου standards σε ότι αφορά την παραγωγή κ το τελικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν αμέτρητα metal shows / podcast στο tube που κάνουν αρκετά καλή δουλειά, αλλά παρόλα αυτά δεν πάει το χέρι μου στο πάτρεον ή στο donate. Γιατί; Ίσως γιατί είμαι τσιγκούνης, ίσως γιατί εγώ δεν θα δεχόμουν λεφτά για να κάνω την κάβλα μου, ή επειδή είμαι παράξενος. Ίσως και όλα μαζί :D

Ξέρω πως το παρακάτω θα ακουστεί σαν να ευλογάω τα γένια μου, αλλά θα το πως για να δώσω 100% την οπτική μου γωνία. Προσωπικα, κατάφερα κ έκανα το ένα από τα δύο μου χόμπυ (προγραμματισμος) επάγγελμα και είναι κάτι που έχω μετανιώσει αρκετές φορές. Από τότε αποφάσισα πως το δεύτερο (η μουσική) θα παραμείνει -για πάντα- ένα χόμπυ για μένα. Αν ποτέ φτάσω στο σημείο να νιώσω πως Χ-ευρώ θα είναι αρκετά για ισοφαρίσουν την κούραση, τα ξενύχτια, την πίεση, τα όποια έξοδα κλπ., τότε θα έχει έρθει η ώρα να κάνω ένα διάλειμμα από όλα αυτά :)

ΥΓ: ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΠΙΤΖΙΣ! :woohoo: :iouiou:
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Άβαταρ μέλους
CountRaven
Δημοσιεύσεις: 14654
Εγγραφή: Σάβ 30 Δεκ 2017, 20:09

Και το NWOTHM Full Albums θέλει τα χρήματα σου

Δημοσίευση από CountRaven »

Υπερασπιστική γραμμή από Τσοβόλα σε ... NWOTHM κανάλι.

Έζησα για να το δω και αυτό.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
theBox
Δημοσιεύσεις: 6252
Εγγραφή: Κυρ 31 Δεκ 2017, 14:56

Και το NWOTHM Full Albums θέλει τα χρήματα σου

Δημοσίευση από theBox »

rbrigade έγραψε: Δευ 27 Απρ 2020, 11:51 Στην ουσία βάζει ένα φρένο σε όλο αυτό με τα single, γιατί το ταληράκι κάποιοι δεν θα το δώσουν, κυρίως από τσαντίλα. Καλά τους κάνει.
Αυτη ηταν κι εμενα η πρώτη μου σκέψη.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
CountRaven
Δημοσιεύσεις: 14654
Εγγραφή: Σάβ 30 Δεκ 2017, 20:09

Και το NWOTHM Full Albums θέλει τα χρήματα σου

Δημοσίευση από CountRaven »

Και πες πως το djλικι είναι για τη μόστρα, για να ρίχνεις τα γκομενάκια με υπερκαβλερές μπαλάντες πατώντας κουμπάκια.
Το DJλίκι ήταν / είναι για τη μόστρα, όταν κάνεις την παρτάρα σου μια στο τόσο, πάρεις τα ψίχουλα που θα σου δώσει το μαγαζί -σε σχέση με παλιά-, έρθουν οι φίλοι σου και μετά πάτε στις 8 το πρωί για μιλφέιγ.

Προσωπικά θεωρώ τη νύχτα σκληρή πίστα στο κομμάτι εργασίας και δεν βγάζω την επιλογή μουσικής έξω από αυτό.

Έχοντας δουλέψει νύχτα σχεδόν 20 χρόνια είτε σαν καθημερινή βασική εργασία είτε σαν παράλληλα για έξτρα, μπορώ να πω πως η φάση μπαίνει και μάλιστα αρκετά ψηλά σε επίπεδο δυσκολίας στη επίπεδο "βγάζω λεφτά όχι από την μουσική αλλά από την εργασία μου". Και επειδή εγώ πάντα κοίταζα να κάνω μόνιμα κοννέ με μαγαζιά -με έπαιρνε λόγο επαρχίας- για να έχω σίγουρο νυχτοκάματο η φάση γίνονταν εντελώς υπάλληλος - αφεντικό.

10:30 με 3 το νωρίτερα, φουλ ορθοστασία, ένα ρεπό την εβδομάδα, μαύρα ή με μειωμένα ένσημα, κάνω το ψυχολόγο στον κάθε μεθυσμένο, καμένο, αγάμητο, είμαι έτοιμος να συμβεί το οτιδήποτε γιατί... είναι νύχτα -δεν θα ξεχάσω ποτέ το σκηνικό στο Ρέθυμνο με τον τύπο να μπαίνει τύφλα στο μαγαζί να βγάζει όπλο, να το ακουμπάει στη μπάρα και να μου λέει -ναι σε μένα- "βάλε μου ένα ουίσκι"-, 6 το απόγευμα με 8 το πρωί φουλ όρθιος και σερί στα γαμημένα καρναβάλια του Ρεθύμνου κτλ. Είναι μερικά μόνο από τα "λαμπερά" σκηνικά της φάσης.

Δεν λέω ότι η φάση δεν έχει και τα καλά της, αλλά όταν γίνεται επάγγελμα, η mode "μόστρα για τα γκομενάκια", πάει περίπατο.

--------

Τέλος επειδή ο [mention]Scrollkeeper[/mention] μίλησε για "επαγγελματικά" μουσικά site που μισθώνουν διαφήμιση κτλ φαντάζομαι ότι αναφέρεται σε ιστότοπους με αρχισυντάκτη και αντίστοιχο βοηθό του, υπεύθυνο ύλης, φωτογράφο και ίσως και διορθωτή / επιμελητή κειμένων. Επίσης με ομάδα πάνω από 10-12 άτομα οι οποίοι πληρώνονται με το μήνα ή το κομμάτι. Η εργασία όλης αυτής της ομάδας, το σωστό focus στο σωστό target group και το συντομευμένο promotion με αντίστοιχη δικιά σου διαφήμιση -ένα ακόμα έξοδο για να μην αναφέρω τα λειτουργικά / τεχνικά-, θα σε βάλουν σωστά στον χάρτη και θα αξιώσουν και το κόστος ενός Χ μπάνερ.

Θέλω να πω πως η τιμή διαφήμισης σε αυτά τα site, προκύπτει από μια πολύ συγκεκριμένη εξίσωση και απέχει πολύ από αυτό που συζητάμε -ερασιτεχνικό κανάλι youtube-. Btw μιλώντας για youtube κανάλια έσοδα και έξοδα, κάντε ένα κόπο και δείτε αυτό. Τα λέει αρκετά κατανοητά για την φάση.

Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
Scrollkeeper
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 5979
Εγγραφή: Παρ 29 Δεκ 2017, 19:30
Επικοινωνία:

Και το NWOTHM Full Albums θέλει τα χρήματα σου

Δημοσίευση από Scrollkeeper »

CountRaven έγραψε: Δευ 27 Απρ 2020, 12:50 Τέλος επειδή ο @Scrollkeeper μίλησε για "επαγγελματικά" μουσικά site που μισθώνουν διαφήμιση κτλ φαντάζομαι ότι αναφέρεται σε ιστότοπους με αρχισυντάκτη και αντίστοιχο βοηθό του, υπεύθυνο ύλης, φωτογράφο και ίσως και διορθωτή / επιμελητή κειμένων.
Μην φαντάζεσαι απλώς, σε αυτά ακριβώς τα σάιτ αναφέρομαι. Κ για να γίνω κ πιο συγκεκριμένος:

https://www.decibelmagazine.com
http://www.terrorizer.com
https://loudwire.com
https://blabbermouth.net
https://metalinjection.net
https://www.metalinsider.net

Κάποια απο αυτά συντηρούν ή συνεργάζονται και με έντυπα, και είναι από τα "go to" sites του χώρου. Προφανώς και θα πληρώσεις για να παίξεις μπάλα στο δίκτυο τους :pasok:
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Άβαταρ μέλους
LuciferSteele
Δημοσιεύσεις: 6992
Εγγραφή: Κυρ 31 Δεκ 2017, 10:24

Και το NWOTHM Full Albums θέλει τα χρήματα σου

Δημοσίευση από LuciferSteele »

κανείς δεν ζήτησε από τον τύπο να "αφιερώσει το χρόνο του". μόνος του το ξεκίνησε ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ για την κάβλα της μουσικής και κατέληξε τελικά να γίνει παράγοντας! αν λοιπόν ο κάθε φανζινάς ξεκίναγε με σημαία τα ρομαντικά κίνητρα που ανέφερε ο Πρίαμος και στην πορεία άλλαζε τροπάρι και ζήταγε χρήμα επειδή "οι δισκοκριτικές μου τρώνε χρόνο" τότε θα τα άκουγε και δικαίως.
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Άβαταρ μέλους
rbrigade
Δημοσιεύσεις: 5038
Εγγραφή: Σάβ 30 Δεκ 2017, 23:54

Και το NWOTHM Full Albums θέλει τα χρήματα σου

Δημοσίευση από rbrigade »

LuciferSteele έγραψε: Δευ 27 Απρ 2020, 17:55 κανείς δεν ζήτησε από τον τύπο να "αφιερώσει το χρόνο του". μόνος του το ξεκίνησε ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ για την κάβλα της μουσικής και κατέληξε τελικά να γίνει παράγοντας! αν λοιπόν ο κάθε φανζινάς ξεκίναγε με σημαία τα ρομαντικά κίνητρα που ανέφερε ο Πρίαμος και στην πορεία άλλαζε τροπάρι και ζήταγε χρήμα επειδή "οι δισκοκριτικές μου τρώνε χρόνο" τότε θα τα άκουγε και δικαίως.
Γιατί, ζητήσαμε από το χ,ψ site να έρθει στην ζωή μας ή μήπως ξεκίνησαν όλα επαγγελματικά; Επίσης το youtube έτσι λειτουργεί, σήμερα ξεκινάς κάτι για χαβαλέ, αύριο γίνεται χαμός και μπορεί να βγάλεις και λεφτά. Πολύ πιο άμεσα και απλά απότι στο υπόλοιπο Internet. Εδώ ο τύπος δεν πάει καν για το χοντρό πακέτο, απλά λέει μάγκες, με βγάζετε από τον ρου μου, οπότε αν θέλετε αυτό το πράγμα σκάστε ταληράκι, αλλιώς αφήστε με να ανεβάζω δισκάκια τζαμπέ και να κάνω τα δικά μου.

Για να σε προβοκάρω λίγο, εσύ την μπάντα για τον χαβαλέ και την καύλα δεν την ξεκίνησες; Ήταν όμως κάτι καλό και έπιασε σιγά σιγά και έφτασε στο σημείο να είναι σαν δουλειά φουλ επαγγελματική (εννοώ η ποιότητα του προϊόντος είναι επαγγελματικού επιπέδου). Tώρα αν έρθω εγώ σαν διοργανωτής και σου πω έλα παίξε τζάμπα στο μαγαζί μου και μου πεις ρε φίλε εμείς πλέον θέλουμε μια άλφα αμοιβή θα γυρίσω εγώ να πω ότι είσαι ξεπουλημένος; Φυσικά και όχι.
Άβαταρ μέλους
Zippo190
Δημοσιεύσεις: 8722
Εγγραφή: Σάβ 30 Δεκ 2017, 22:12

Και το NWOTHM Full Albums θέλει τα χρήματα σου

Δημοσίευση από Zippo190 »

rbrigade έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2020, 19:45 Για να σε προβοκάρω λίγο, εσύ την μπάντα για τον χαβαλέ και την καύλα δεν την ξεκίνησες; Ήταν όμως κάτι καλό και έπιασε σιγά σιγά και έφτασε στο σημείο να είναι σαν δουλειά φουλ επαγγελματική (εννοώ η ποιότητα του προϊόντος είναι επαγγελματικού επιπέδου). Tώρα αν έρθω εγώ σαν διοργανωτής και σου πω έλα παίξε τζάμπα στο μαγαζί μου και μου πεις ρε φίλε εμείς πλέον θέλουμε μια άλφα αμοιβή θα γυρίσω εγώ να πω ότι είσαι ξεπουλημένος; Φυσικά και όχι.
ακριβώς αυτό που είπες "φούλ επαγγελματική". Όμως ο τύπος δεν είναι ακριβώς επαγγελματίας: με εξαίρεση ένα κειμενάκι που γράφει και τα λίνκς δεν προσφέρει κάτι άλλο πχ φιλτράρισμα των κυκλοφοριών, αφιέρωμα, ούτε καν την πλατφόρμα.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
rbrigade
Δημοσιεύσεις: 5038
Εγγραφή: Σάβ 30 Δεκ 2017, 23:54

Και το NWOTHM Full Albums θέλει τα χρήματα σου

Δημοσίευση από rbrigade »

Γιατί ρε, τα site σου προσφέρουν φιλτράρισμα που σου πασάρουν κάθε μοντερνομπούρδα που βγάζουν οι ''μεγάλες'' εταιρείες; Ok, δεν θα παρουσιάσουν δίσκους επιπέδου The Σαβούρα Thread αλλά και πάλι τίγκα στην μαλακία είναι. Όποιος έχει τατουάζ και γκαρίζει πρώτη μόστρα...
Άβαταρ μέλους
Scrollkeeper
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 5979
Εγγραφή: Παρ 29 Δεκ 2017, 19:30
Επικοινωνία:

Και το NWOTHM Full Albums θέλει τα χρήματα σου

Δημοσίευση από Scrollkeeper »

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις κάτι σε αυτή τη ζωή. Ό,τι και να κάνεις, είναι 100% δική σου υπόθεση. Μέχρι βέβαια να το κρεμάσεις στα «μανταλάκια» :) Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να δώσει «ρεπόρτο» για το τι θα κάνει με το κανάλι του, αλλά αφού το έκανε, ας ξαναπώ ότι:

Με τα νούμερα που έχει ένα κανάλι σαν και αυτό και -ακόμα πιο περισσότερο- με το κοινό που έχει χτίσει, θα μπορούσε να κάνει (πιο) ωραία πραγματάκια. Θα μπορούσε να δώσει λίγο έμφαση σε δικό του, πιο ιδιαίτερο content (σαν τον φίλο μας με τα χριστιανικά δισκάκια ή τον Rageaholic) και να «χτυπάει» διαφημίσεις / χορηγίες όπως κάνουν τα μεγάλα (ή όχι κ τόσο μεγάλα) κανάλια στο tube. Το ανέβασμα κομματιών θα μπορούσε να είναι απλά ένα side activity για να μην χασει αυτό που τον έκανε γνωστό. Ένα πιτσιρίκι με τα μισά νούμερα από αυτόν, σήμερα χάρη στο youtube, μπορεί να βγαλει ένα χαρτζιλίκι παίζοντας Fortnite παιχταρά μου. Ακόμα κ ο «φίλος» μας ο Βάργκ κατάλαβε πως δουλεύει η φαση κ έσπρωχνε αβέρτα τα -αισχρα κ κακογραμμένα- βιβλιαράκια του, όπως επίσης και τα dungeon synth τραγουδάκια του :P Για να μην νομιζετε πως έκλαιγε για την «ελευθερία λογου» που του στέρησαν δλδ :P

Απλά ό,τι είναι να κάνεις, κοίτα να το κάνεις καλά, γιατί αλλιώς ο μίστερ Μιγιάγκι έχει μια παροιμία που κολλάει με τα πάντα:



:pasok:
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Άβαταρ μέλους
rbrigade
Δημοσιεύσεις: 5038
Εγγραφή: Σάβ 30 Δεκ 2017, 23:54

Και το NWOTHM Full Albums θέλει τα χρήματα σου

Δημοσίευση από rbrigade »

Πριν λίγο τον κατηγορούσαμε γιατί θέλει να μας τα πάρει, τώρα τον κατηγορούμε γιατί δεν μας τα παίρνει πιο καλά... :toothy:
Άβαταρ μέλους
Scrollkeeper
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 5979
Εγγραφή: Παρ 29 Δεκ 2017, 19:30
Επικοινωνία:

Και το NWOTHM Full Albums θέλει τα χρήματα σου

Δημοσίευση από Scrollkeeper »

ΜΟΝΟ ΚΡΑΞ!

(Κατά τα γνωστό σλόγκαν. πάω να το κατοχυρώσω τώρα μην μου το κλέψει ο Σίμονς.)
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Heavy metal καταστάσεις...”