Brocas Helm Movie? Brocas Helm nazis?

Κουβέντες μεταλλικές, απλές και σταράτες...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
apeitharxos
Δημοσιεύσεις: 835
Εγγραφή: Σάβ 20 Απρ 2019, 16:18

Brocas Helm Movie? Brocas Helm nazis?

Δημοσίευση από apeitharxos »

Για να έρθω στις τελευταίες γραμμές που γράφεις, δεν αμφισβήτησα την ύπαρξη του κορωναϊού, αμφισβήτησα ότι το lockdown είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος αντιμετώπισής του, και μάλιστα για έναν ιό τόσο μεταδοτικό με ποσοστό 4% θετικών φορέων επί των τεστ (στοιχεία από ΕΟΔΥ). Δεν αναφέρω καν τα άλλα ποσοστά, θάνατοι επί των φορέων, μέσους όρους ηλικίας κλπ.

Έλεγα επίσης από την αρχή ότι ο ιός προήλθε από το εργαστήριο της Ουχάν (ο Τραμπ είχε αναφέρει για 1,7 εκ. δολλάρια που δόθηκαν στο εργαστήριο επί προεδρίας Ομπάμα, έπειτα από αίτημα του Φάουτσι, και τα οποία δόθηκαν με δόσεις, η τελευταία εκ των οποίων επί Τραμπ, εν αγνοία του, πριν το ξέσπασμα δηλαδή της κρίσης. Είναι μια υπόθεση υπό διερεύνηση, θεωρητικά, η οποία, ωστόσο, δεν μάθαμε τελικά τι απέγινε, ίσως και να κουκουλώθηκε. Και θα κουκουλωθεί οριστικά ίσως αν αναλάβουν οι δημοκρατικοί).
Επομένως, σε αυτή την περίπτωση γεννιούνται κάποια ερωτήματα (αν ισχύει): Γιατί και πώς.
Και επίσης έλεγα από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα υπάρξει επιστροφή στον πρότερο τρόπο ζωής.
Ο Μαγιορκίνης είπε πριν λίγες ημέρες ότι οι προτάσεις της επιτροπής, περνάνε από πολιτικό φιλτρο (αυτό διαβάζω τώρα). Ένας μέλος της επιτροπής δηλαδή (που φέρεται να έχει πάρει μάλιστα και 700.000 € από την Διαύγεια και θα είχε κάθε λόγο να κάνει την κορόιδα) πυροβολεί τα πόδια της κυβέρνησης και την εκθέτει...προφανώς από τον φόβο των συνεπειών...

Το να αμφισβητείς το αφήγημα της κυβέρνησης (και μιλάμε όχι μιας τυχαίας κυβέρνησης αλλά της πιο σιχαμένης ίσως πολιτικής οικογένειας) δεν σε κάνει αυτομάτως conspiracy theorist, στην προκειμένη περίπτωση. Και βλέπεις βέβαια πως όσο περνάνε οι μήνες και οι ημέρες οι αρχικές 'θεωρίες συνωμοσίας' επιβεβαιώνονται παρά επανερχόμαστε στην ομαλότητα.
Advancing Yokeda:
Ενδεχομένως η πιο ελιτίστικη και απροσπέλαστη μορφή τέχνης να περνά μέσα από λιτές απέριττες φόρμες. Αυτές που η πλειοψηφία θα αγνοήσει ή περιφρονήσει σαν απλοϊκότητα. Εκεί άλλωστε δε στηρίζεται και το 'αληθινό heavy metal'?
Άβαταρ μέλους
ManowarakiasWsToSign
Δημοσιεύσεις: 91
Εγγραφή: Τρί 01 Δεκ 2020, 20:36

Brocas Helm Movie? Brocas Helm nazis?

Δημοσίευση από ManowarakiasWsToSign »

Καθε κυβερνηση πρεπει να αμφισβητειται, δεν εισαι conspiracy theorist αν το κανεις, ειναι κατι υγιες και σημαντικο. Ειδικα η συγκεκριμενη πολιτικη οικογενεια οπως αναφερεις. Επαναλαμβανω, μεσα στο χαμο και τη συγχυση βρισκονται παρα πολλες ευκαιριες παντοτε. Δε προκειται απαραιτητα για προμελετημενο σχεδιο που ειχε η παγκοσμια ελιτ στα σκαρια εδω και δεκαετιες η κατι παρομοιο. Βρεθηκε η καταλληλη στιγμη για εκμεταλλευση ευκαιριων με σκληρα μετρα, ουτε η 1η φορα θα ειναι ουτε η τελευταια.

Τωρα περι κατασκευης/τροποποιησης coronavirus, παραμενει ακομα στο φασμα των θεωριων. Δεν ειναι κατι απιθανο, οπως δεν ειναι και κατι αποδεδειγμενο. Οπως ειπα και προηγουμενως, μεσω συσχετισης και συνδυασμου facts & fiction και με λιγη φαντασια μπορεις να υποθεσεις τα παντα.

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Heavy metal καταστάσεις...”