FURY - The Grand Prize (2020)

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
apeitharxos
Δημοσιεύσεις: 835
Εγγραφή: Σάβ 20 Απρ 2019, 16:18

FURY - The Grand Prize (2020)

Δημοσίευση από apeitharxos »

To be honest, όταν τους πρωτοάκουσα αυτούς γύρω στην άνοιξη, στο πρώτο lockdown, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα.
Τους ξανάκουσα όμως και πάλι αυτές τις ημέρες, και μπορώ να πω ότι μάλλον κουφός θα ήμουν εκείνες τις ημέρες!
Εξαιρετικά δουλεμένο hard rock, μελωδίες καλοκαιρινές 'κλαμπάτες' (που θα μπορούσαν να ακουστούν άνετα σε κλαμπ στυλ Revenge δηλαδή, για όσους θυμούνται), και γενικώς πολύ ώριμο και μεστό songwritting και πολύ δεμένη μπάντα.
Επειδή, είμαι ψιλοάσχετος από το νεώτερο hard rock, όχι δηλαδή αυτό των '70s, ό,τι ακολούθησε, οι επιρροές που διακρίνω είναι μεταγενέστεροι Whitesnake, Thunder και (εδώ θα ήθελα την επιβεβαίωση ή την διάψευσή σας) Y & T & Ten. Τα λέω καλά ως προς τα δύο τελευταία?
Η μπάντα δεν πρέπει να έπαιζε hard rock ανέκαθεν, διότι αυτό δεν είναι το πρώτο της άλμπουμ, έχει βγάλει 2 full length (και είναι το τρίτο αυτό), 2 EP & 3 single ήδη, από το 2011 που υπάρχει, αλλά εγώ πρώτη φορά τους μαθαίνω, και στο metallum προσδιορίζονται ως heavy/thrash. Καμία σχέση το άκουσμα αυτό βέβαια, δεν ξέρω για τα προηγούμενα...
Και φυσικά είναι Βρετανοί...

Advancing Yokeda:
Ενδεχομένως η πιο ελιτίστικη και απροσπέλαστη μορφή τέχνης να περνά μέσα από λιτές απέριττες φόρμες. Αυτές που η πλειοψηφία θα αγνοήσει ή περιφρονήσει σαν απλοϊκότητα. Εκεί άλλωστε δε στηρίζεται και το 'αληθινό heavy metal'?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”