GARGOYLE / DEAF DEALER - Picture Discs

Αποκλειστικά επανακυκλοφορίες, επετειακές εκδόσεις κλπ.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
CountRaven
Δημοσιεύσεις: 14656
Εγγραφή: Σάβ 30 Δεκ 2017, 20:09

GARGOYLE / DEAF DEALER - Picture Discs

Δημοσίευση από CountRaven »



GARGOYLE - Same

και

DEAF DEALER - Journey into Fire

Σε Picture Disc από την CmC λοιπόν.

Κυκλοφορούν λαχταριστά και στρογγυλά στις 9 Ιούλη και τα pre order links είναι τα παρακάτω.

https://sonicagerecords.com/_shop/index ... t_id=70887

https://sonicagerecords.com/_shop/index ... t_id=70888

Από τα σχόλια κάτω από το post - ανακοίνωση μαθαίνουμε -από το ίδιο το label- ότι το DEAF DEALER θα κοπεί και πάλι σε μαύρο βινύλιο. Ένα request που έχουν πολλοί σύμφωνα με facebook posts, το θέμα το έχουμε ψιλοκουβεντιάσει και εδώ: viewtopic.php?f=15&t=4088&p=54416&hilit ... ler#p54416

Θυμίζω πως η αρχική μαύρη LP έκδοση του 2014 -Journey into Fear- ήταν limited στα 200. Η εταιρία σημειώνει πως η νέα 2021 πρέσα θα έρχεται με διαφορετικό layout και σε 180γρ βινύλιο.


Υπάρχουν και κάποια σχόλια κάτω από το fb post, που λένε ότι καλύτερα θα ήταν να έχει κοπεί σε άλλο χρώμα η νέα έκδοση και όχι μαύρο. Κουβέντα που την έχουμε κάνει και εμείς εδώ συχνά - πυκνά αναφορικά με διάφορα represses.

Είτε ανήκετε σε αυτούς που λένε "κάθε press νέο χρώμα-, είτε σε αυτούς που λένε "ας είναι ίδιο χρώμα μα ας έχει διαφορές" είτε στους "δεν με νιάζουν όλα αυτά" το θέμα είναι πως όσοι δεν έχουν καθόλου το Journey σε LP τώρα μπορούν να το αποκτήσουν σε Picture Disc ή regular repress.

Α! Υπάρχει και σχόλιο για αυτούς που αγοράζουν multiple copies από ένα release (και εδώ μπορούμε να κάνουμε κατηγοριοποίηση σε "παίρνω multiple κόπιες της ίδιας έκδοσης για να πουλήσω ή να κάνω trade μετά", ή "παίρνω multiple κόπιες του release -όλες τις editions- γιατί είμαι πρεζάκι με την κυκλοφορία").

Τι λέτε για όλα αυτά vinyl junkies;

υγ. Εγώ ανήκω στην κατηγορία "Και σε υγρό πιάτων να βγει το Gargoyle θα συνεχίσω να το αγοράζω μέχρι να σβήσει ο ήλιος".
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
vasilis2112
Δημοσιεύσεις: 933
Εγγραφή: Τρί 02 Οκτ 2018, 02:02

Re: GARGOYLE / DEAF DEALER - Picture Discs

Δημοσίευση από vasilis2112 »

Το βινύλιο ευρείας κυκλοφορίας είναι το μαύρο.
Καλά κάνουνε οι εταιρίες και ξανανατυπώνουνε σε μαύρο βινύλιο! Είναι η πιο δοκιμασμένη, safe, φθηνή επιλογή και ως μαύρο πάει με όλα!
Εμένα μου αρέσουν τα χρωματιστά! 50% επειδή είναι χρωματιστά και 50% επειδή είναι limited! Όπου είναι πχ ίδιος αριθμός μαύρο με χρωματιστό παίρνω μαύρο εκτός κι αν παίζει άσπρο γιατί έχω φάει σκάλωμα ότι το άσπρο έχει καλύτερο ήχο από όλα! Ισχύει ότι το βινύλιο από τη μάνα του είναι άσπρο, αλλά αυτό που παίρνουμε εμείς για άσπρο έχει μέσα σταθεροποιητές και χρωμα όπως όλα τα άλλα χρώματα, απλά άσπρο. Νομίζω!
Τώρα διαφορετικές εκδόσεις το ίδιο χρώμα, πρέπει να ξεχωρίζουν! Γνώμη μου. Και νομίζω ξεχωρίζουν. Με τον έναν η άλλο τρόπο. Μαγκιά αν τα ίδια τα labels τα ξεχωρίζουν με χρώματα ή αλλαγές στα labels (δε μου αρέσει άμα γράφει second press). Ή ακόμα πιο ωραίο πρώτη κοπή αριθμημένη και οι υπόλοιπες αναρίθμητες! Ακόμα πιο ωραία μαγκιά, όπως παλαιά. Matrix numbers A1/B1, A1/B2, A2/B1, και ούτω καθεξής σε represses! Ένα ωραίο που ειδα είναι το mob rules ένα early UK reissue του 83-85 που είναι ολόιδιο με το original UK 1981 μόνο που το σηματάκι της βερτιγκο στο εξώφυλλο κάτω αριστερά είναι μαύρο αντί για άσπρο! Η ιστορία δείχνει ότι δεν υπάρχει κάτι ίδιο! Δεν υπάρχει identical bootleg που λέμε. Όλα τα καταλαβαίνουμε κάπως. Είτε από τα matrix numbers είτε από τα χρώματα και τις γραμματοσειρές είτε από τα κοψίματα στα 7ρια και το πως έχουν κολληθεί τα χαρτόνια μεταξύ τους όπως το soundhouse tapes. Είτε με τη μύτη! Από προσωπική εμπειρία. Είχα πάρει πριν χρόνια τα 2 Thor τα ισπανικά mint από γνωστό Ισπανό seller/store καλή τιμή 100€ και τα 2 (μέχρι τότε η τιμές τους ήταν 50-100 το 1ο, 150-200 το 2ο. Καταλαβαίνετε πάρτι!). Εκείνη την εποχή είχε σκάσει το 2ο bootleg νομίζω σε 2 εκδόσεις bootleg. Ένα, κάποιος βρήκε από κάποια αποθήκη κοπιες, μερικές χωρίς εξώφυλλο. Είχε τυπώσει μερικά εξώφυλλα και τα πουλάγε και είχε τυπώσει και ένθετο που έλεγε ότι πρόκειται περί “original vinyl newly printed cover” τίμια. Επίσης ή πωλουντο τέτοια και χωρίς το ένθετο, ή είχε κοπει και identical bootleg που λέμε. Λέγανε ότι πρόκειται για ακριβώς ίδιο με μόνη διαφορα ότι το original δεν ήτανε τετραγωνιασμενο στο spine! Τρελες. Εμένα έμοιαζε με ορίτζιναλ και ο πωλητής μου έλεγε ότι πρόκειται μεν για τις κοπιες που βρέθηκαν, αλλά ήταν από τις κοπιες τις πλήρεις με εξώφυλλα και όλα. Εγώ όμως εξακολουθούσα να είμαι ανήσυχος κυρίως λόγω της τιμής. Η μύτη μου μου απέδειξε ότι αυτός ο δίσκος είχε κοπει το 1989 καθώς τα χαρτόνια μυρίζανε αυτή την ωραία μυρωδιά χαρτιού και Κλεισούρας που θέλει τουλάχιστον 20 χρόνια για να αρχίσει να εμφανίζεται και δεν μπορείς να το επιτύχεις όσο identical bootleg και να φτιάξεις.
Για να επιστρέψουμε στο σήμερα. Περιστατικά Cruz Del Sur που βγαίνουν και λένε για official identical represses για να καταπολεμήσουν το συλλεκτηλίκι είναι αστεία. Κόψε το 10000 φορές! Τι βγαίνεις και το λες! Δηλαδή ο άλλος που έκοψε το Atlantean Kodex και δεν το είπε; Μπορεί να ψάχνει κανα led zeppelin τιρκουάζ και να του την έχει δώσει!
Άβαταρ μέλους
vasilis2112
Δημοσιεύσεις: 933
Εγγραφή: Τρί 02 Οκτ 2018, 02:02

Re: GARGOYLE / DEAF DEALER - Picture Discs

Δημοσίευση από vasilis2112 »

@CountRaven σ έφτιαξα;
Άβαταρ μέλους
CountRaven
Δημοσιεύσεις: 14656
Εγγραφή: Σάβ 30 Δεκ 2017, 20:09

Re: GARGOYLE / DEAF DEALER - Picture Discs

Δημοσίευση από CountRaven »

vasilis2112 έγραψε: Σάβ 26 Ιουν 2021, 19:11 @CountRaven σ έφτιαξα;
Αφού ζω για πόστς με τετραγώνισμα στο spine. Το ξέρεις.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
LuciferSteele
Δημοσιεύσεις: 6992
Εγγραφή: Κυρ 31 Δεκ 2017, 10:24

Re: GARGOYLE / DEAF DEALER - Picture Discs

Δημοσίευση από LuciferSteele »

Εικόνα
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Άβαταρ μέλους
TitusGroan
Δημοσιεύσεις: 765
Εγγραφή: Τρί 05 Ιουν 2018, 22:46
Τοποθεσία: Ιωαννινα

Re: GARGOYLE / DEAF DEALER - Picture Discs

Δημοσίευση από TitusGroan »

Ρε θελουμε reissues απο τις wantlists, οχι αναμασηματα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επανακυκλοφορίες”